MONTIGNAC (144) .... stil de viata, nu dieta
Raspunsuri - Pagina 17
ninha spune:
Sanse, povesteste-mi si mie de colon help. ai observat ceva imbunatatiri, e bun? ma intereseaza si pe mine.
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
montignace spune:
am scris un lung mesaj, s-a blocat si a disparut ... nu mai am nervi sa-l scriu
am facut modificarile
andanii
sanse spune:
Andanitzo lumineaza-ma.....papam iaurt 0% cu carnitza?
Inntru mai tarziu pentru tabel si colonhelp.
Va pup
andanii spune:
sanse hai ca te luminez ... am scris si in lungul mesaj dar cum l-am pierdut
nu se mananca iaurt 0% cu carne , cu carne mananci iaurt normal sau chiar smantana , iaurtul degresat e considerat glucida avand numai zer
daca faci ciorba fara carne, fara nici un pic de ulei atunci poti manca cu iaurt degresat si chiar si cu paine , dar daca faci ciorba cu carne atunci mananci cu iaurt normal sau smantana si fara nici un pic de paine
andanii
babyangel spune:
Aoleu fetelor, acuma vad de ce nu am avut rezultate mai bune..si ma mai laud ca am citit cartea lui din cap in coada..Cine stie cate chestii mi-or fi scapat
Asa ca rog montignacele cu vechime, sa ma traga si pe mine de maneca la abateri din astea nevinovate
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
Somleac spune:
Buna ziua,
eu aseara am avut o ABATERE majora, da rau de tot . Nu m-am mai porcit in halul asta de luni de zile. Am fost invitati la niste cunoscuti si doamna s-a intrecut sa pregateasca pentru noi mancaruri cu specific moldovenesc, adica mamaliga, ciulama de pui si mai o chestie cu cartofi, smantana ardei copti si ciuperci binenteles toate ingrosate cu faina .Na pur si simplu parca mi-a dat cu in cap cand am vazut masa intinsa la o ora la care eu nu mai mananc de mult. Pur si simplu nu am putut sa o refuz pe femeia aia care s-a pregatit atat. Eram numa eu cu omu meu si al ei care puteam sa-i apreciem munca. Am mancat e drept putin, dar realitatea e ca a fost combinatia cea mai nemonti pe care am bagat-o in mine de muuuulta vreme, si culmea desi au foat foarte bune nu am simtit nici o satisfactie deosebita. Sper ca domnul cantar sa tina cont ca a fost vorba de o fapta buna nu de o porceala doar pentru satisfacerea poftelor nesabuite.
Sanse bine ai revenit.
Ane nu are monti nimic cu medicamentele. Continua sa te alimentezi sanatos fara infometare si n-ai de ce sa-ti faci probleme.
Puisorule tu tot cu P90x te lupti? eu n-am inca curajul sa ma bag. Mai am nevoie de antrenament sa pot face macar jumate dintr-un program.
Eu n-am mai facut de sambata nimic sport. Poate reusesc azi cand merg acasa.
Meniu de azi:
MD ; jumatate de pepene galben
wasa (4 felii) cu magiun
P mazare cu carnita
C muult sperata lubenita.
O zi harnica si fara abateri va doresc.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
andanii spune:
raportez si eu azi am mancat la pranz patru aripioare coapte cu salata de castraveti si putina branza telemea
iar acuma dupa trei ore am papat niste lubenita
doamne da parca tot foame mi-e ... nu stiu voua cum va e dar mie mi-e goraznic de foame non stop
somleac sa-ti fie de bine
babyangel draga pentru asta suntem aici nu ??? ca de nu , nu te corectam
andanii
Somleac spune:
Andanii cum naiba ai mancat pranzul, iar acum dupa 3 ore ai mancat lubenita? Asta inseamna ca ai luat pranzul la ora 9?
Si tu spionezi la fetele muschiuloase. Si eu de la ele ma inspir si-mi iau elanul cu sportul. Dar n-am curaj sa ma bag la ele la subiect ca-s prea tinere si cu muuulti muschi.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
sanse spune:
Multumesc Andanii... Mi-a ramas si mie in cap ceva.....
Somleac
La tabel sa ma pui cu data de Luni sau astazi si incep cu 61kg si vreau 57kg... .Pentru mine este o adevarata provocare...
Nu am mai scazut sub 60 de 13 ani...
Pentru cine nu ma cunoaste am inceput monty acum 3-4 ani, de la 81-82 kg timp in care am oscilat de la 65 la 70 si iar la 61-62....O purcea
Tura asta (2-3 luni) am dat jos 8 kg.
Acum nu ma mai porcesc orice ar fi...
Va pup
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Somleac Andanii cum naiba ai mancat pranzul, iar acum dupa 3 ore ai mancat lubenita? Asta inseamna ca ai luat pranzul la ora 9? Si tu spionezi la fetele muschiuloase. Si eu de la ele ma inspir si-mi iau elanul cu sportul. Dar n-am curaj sa ma bag la ele la subiect ca-s prea tinere si cu muuulti muschi. Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 |
am mancat pranzul la 11 si la 14 dupa trei ore lubenita ... nu-ti imagina ca cine stie cata , asa o bucata cat intra intr-o palma .... nici macar o felie nu a fost
daaaaa mi-e drag de fetele musculoase , da nuuu nu-s toate tinere, deus are 33 ani si are o ambitie ceva fantastic.
nu-stiu ce vreau intrand la ele pe zubiec, m-am trzit scriind ... vreau sa iau ceva motivatie de la ele , putina energie, ceva putere, nu stiu ce vreau ... vreau si eu sa nu mai am pielea lasata de care vorbeam zilele trecute , sa am abdomen plat , sa-mi placa sa ma uit in oglina la mine
andanii