MONTIGNAC (144) .... stil de viata, nu dieta
Raspunsuri - Pagina 16
ninha spune:
Fetelor, m-ati dat gata cu ceapa aia! acum trebuie s-o incerc si eu. O sa fac varianta coapta, ca aia fiarta stiu sigur ca nu-mi place.
Andanii, vad ca nu m-ai bagat in cusca. nu ma plang, ma
bucur ca am fentat-o de data asta
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
sanse spune:
Pai sa ma bagati si pe mine in tabel.....Cum sa scriu daca m-ati expediat?!
Asa-i cand face toata lumea pe "sefa"
Andanitzo si babyangel eu am cumparat faina .Se gaseste si la pungi normale.
Intrati www.slabestimancand.ro/produse/premixuri?phpMyAdmin=37ec429e7d77b746cdba3b296cb6a296" target="_blank">AICI si vedeti .
Eu am cumparat amestec pentru paine dar nu am papat pentru ca nu stiu daca-i ok.Poate pentru mine voi pune si tarate.
Maine incerc sa raportez si eu....poate ma bagati la tabel
Invidioaselor
sanse spune:
Am uitat...faina este ambalata si distribuita de Sanovita.
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
puisorul spune:
Hello
Ninha, uite aici cate ceva despre taratele de psillium:
PSYLLIUM TARATE 150g SANO VITA
Indicatii:
- combate constipatia, reduce colesterolul sangvin (daca se respecta un regim sarac in grasimi);
- secundar: scade nivelul glucozei din sange (prin faptul ca nu permite absorbtia ei in intestin); trateaza diareea; ajuta in caz de colita ulceroasa si sindrom al colonului iritabil.
Mod de administrare:
Trebuie sa bem 8-10 pahare de lichide pe zi atunci cand luam psyllium ca sa evitam obturarea intestinelor.
Taratele de psyllium se amesteca cu apa si se iau imediat.
Andanii,subscriu la ceapa coapta. Saptamana trecuta am incercat in premiera la gratar si e nemaipomenita.
Maya, superba reteta . Poate o comit si eu saptamana asta mai ales ca hazbandul e innebunit dupa vinete.
Sanse, welcome back
Somleac, felicitari . Nu stiu ce virus digestiv bantuie dar am auzit de o gramada de copii cu diaree si varsaturi.
Babyangel, wassa aia e buna daca are 21% fibre. Sau poti sa iti faci tu acasa.
Meniu azi:
MD: doua feliute de wassa cu magiun de prune
Gustare: chec cu ciuperci si un pic de kefir
P: doua linguri de orez cu rosie
C: inca nu stiu dar revin
Ieri cum am stat acasa am gestionat destul de bine faza cu caloriile dar azi am fost tot lesinata de foame . Ma apuc imediat de sport si apoi sa ma gandesc ce pap la cina.
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
babyangel spune:
Sanse, eu am facut paine din aia si e foarte gustoasa. Am mai adaugat eu seminte in ea. La noi se gaseste faina in magazinele naturiste la 1 kg..dar e cam scumpa...10 lei/kg
Puisorule mai zici ca eu manac putin? pai tu doar ai ciugulit astazi Auzi la ea..2 pesmeti si 2 linguri orez..
Eu la pranz am avut ciorba de varza cu afumatura si in loc de smantana, am pus iaurt activia de baut cu 0 grasimi..delicioasa
Am luat si o gustarica de 50 grame nuci !
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
anne`mary spune:
fetele, am fost la medicul de familie si mi-a dat, literalmente , o sacosa de pastile . Am 2 antibiotice (daca nu ma insel) si multe alte pastile pentru infectie la rinichi si helicobacter la stomac.
Intrebarea este: cum ma comport cu monti in perioada asta? Stiu ca trebuie sa reduc lactatele pentru ca nu se impaca cu antibioticele, dar in rest as mai avea restrictii? sau , din contra, sa mananc ceva anume? Se vor impaca dieta si tratamentul? Pentru rinichi am vreo 10 zile dar pt helicobacter dumnezeu stie...ca e tratament pe termen lung.
Azi am mancat de dimineata 2 linguri de salata beuf (cu maioneza dietetica)ramasa de ieri
D- pepene rosu
C- nu stiu...ca sunt deprimata si l-am trimis pe sot la grecesc sa ia o salta cu carnita sau ce vede si el mai sarac in calorii dar suficient de satios ca pe starea mea numai de foame nu am chef
Dimineata aveam 79.8 dar maine cu siguranta o sa treaca inapoi peste 80
babyangel spune:
Anne, imi pare rau sa aud ca esti bolnavioara.dar tu stii ca o gandire pozitiva iti rezolva jumate de problema. Eu zic sa te delectezi cu o ciocolatica neagra SA TREACA SUPARAREA
Anca
_
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyangel Anne, imi pare rau sa aud ca esti bolnavioara.dar tu stii ca o gandire pozitiva iti rezolva jumate de problema. Eu zic sa te delectezi cu o ciocolatica neagra SA TREACA SUPARAREA |
subscriu la urari de sanatate si mai ales cioco neagra
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
sanse spune:
anne`mary sanatatae.Nu are cum sa influenteze monty negativ...pai nu papam sanatos?
Ceapa coapta la gratar mancam si noi...super buna
Frigem jumatati de pui mai micuti la gratar,ceapa,ardei capia sau gras si rosii.
Legumele le taiem fasiute dupa care turnam apa fierbinte ,sare si patrunjel. Le turnam peste pui. Puteti adauga si 1-2 catei de usturoi pisati.
Ce vorbesc eu la ora asta... si nu am mancat de la ora 18
Si mie i-mi place ceapa scoasa din supa nu fiarta asa pur si simplu...
Puisor o sa citesc si eu despre taratele astea....
Acum iau colon help .
Citat: |
Eu la pranz am avut ciorba de varza cu afumatura si in loc de smantana, am pus iaurt activia de baut cu 0 grasimi..delicioasa |
Babyangel nu vreau rosii dar din cate stiu nu-i ok iaurt 0% combinat cu grasimi....
Si la noi este scumpa faina 9-10 lei kg.
Va pup.Noapte buna
babyangel spune:
Neata fetele,
va invit la un expresso cu sau fara lapte..
Eu mi-am inceput ziua cu o abatere.Ieri si-a facut fiu mio asta mare un shake de banane si mi-a facut o pofta.Asa ca am halit o ditamai bananoaia in loc de MD
Sanse combinatia din supa mea e conforma. N-are treaba iaurtul 0%. Il poti combina cu ce-ti doreste sufletelu'. E drept ca nu prea avea ce cauta afumatura de porc, dar am luat niste oase garf, pe care le-am fiert separat, si le-am pus direct fierte in ciorba , casa nu lase grasimi
Anca
_
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a