MONTIGNAC (144) .... stil de viata, nu dieta

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Fetele, de ce ati trecut-o pe CGE cu porcusor? Ea slabise 300 de grame nu?Sau ma insel eu?

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Fetele, de ce ati trecut-o pe CGE cu porcusor? Ea slabise 300 de grame nu?Sau ma insel eu?

Anca
_
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

am modificat rapid si am uitat sa schimb porcusorul ce-l avea de saptamana trecuta ... sory .... din greseala .... modific

andanii

Mergi la inceput

buna dimineata .... inca nimeni si nimic

raportez ....papat lapte cu cereale

pentru pranz am pulpa de pui cu ceapa fiarta

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Buna dimineata, montifete!
Andanii, ceapa fiarta?! ghrrrr! si pulpa e tot fiarta? nu-mi imaginez cum e.
Babyangel, eu am rezolvat problema cu (care era f grava, crede-ma), mancand un fruct in fiecare dimineata. dupa el fug imediat la baie. Astept o jumatate de ora si apoi pot sa mananc MD. eu am considerat ca e buna metoda cu fructul ptr ca dupa 30 de min pot manca orice, nu numai lipido-proteice (dupa alune&co nu-i voie glucide imediat).
Dar cred ca fiecare stie mai bine ce il ajuta in situatia asta. Eu pana acum am incercat toate metodele posibile! doar asta a mers. ceiauril elaxative nu sunt o solutie, dimpotriva. dar probabil ca deja stii asta
Puisorule, ce-i ala psilium?

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

buna dimineata,

raportez si eu MD 1 mar mare si 3 felii de mozzarela fresca cu busuioc si nelipsita cafea

Am descoperit la Kaufland niste "pesmeti" gen Wassa, dar cu 21% fibre Wassa are doar 17 si e permisa asocierea ei cu grasimi doar in faza 2. Astia se numescBurger si pachetul rosu are 21%(SCRIE PE ETICHETA)

Fetelor, ati auzit careva de faina magica a Gabrielei Man?Se pare ca produsul facut din ea(painea sau lipia), are IG sub 30

Anca
_
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

ninha da ceapa fiarta ... tu in supa nu pui ceapa de exemplu ???? si aia o arunci ????? ei bine la noi e bataie pentru ea ... toti vrem si ne place lanebunie ceapa aia , din cauza asta ieri am pus vreo 8 cepe mici si o mananc alaturi de carne
am facut supa doar cu legume si anume ceapa,morcovi, frunze patrunjel si ardei si am pus niste taitei vermicelli .. eu oricum nu mananc dar eu si pentru baietii mei incerc sa fiu cat mai monti posibil oricum si daca fac supa cu carne ador sa mananc carne fiarta cu ceapa , morcovii, ardeii fierti pentru supa .... e o nebunie
"carnea este fiarta - fripta" ... deci am pus-o in tava yena cu putina apa si condimente si am lasat pana a scazut apa de tot ... nu e nici fiarta dar nici prajita

babyangel am auzit de faina aia dar nu am avut ocazia sa o consum .... se da in cantitati f mari din pacate si inca la timisoara nu am auzit ca ar fi .... si inca ceva: sunt buni wassa aia cu 21% ...poti manca linistita

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Na salut,

Andanii ma mai primesti la raport? Din pacate ieri dimineata am fost dupa o noapte nedormita si grabita ca pleca Daria in tabara am uitat sa ma cantaresc.

Daca da azi : 67,5 mai putin cu 500 g si-s si cu rusnacii pe mine asa ca sunt super multumita.

Nu am citit din urma ca n-am avut vreme, mi-a fost Alex bolnav cu varsaturi, febra si restul, eu nu m-am simtit prea bine din cauza de invazie si oboseala.

Meniu de azi :MD o piersica la trezire
branza liptoi cu castraveti cu vita star si rosie
P supa de vitel cu legume
C lubenita daca nimerim una buna.

Va pupic

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

fetele

BABYANGEL ca sa scapi de constipatie e bine sa bei multa apa..nu stiu unde am citit ca daca consumi multe fibre si apa putina rezultatul e ....asa ca stai cu sticla de apa dupa tine + multe ,multe cruditati..la mine asa merg treburile
ANDANII io's curioasa cum e la gust ceapa coapta ..ah si usturoiul copt la gratar...am sa incerc odata ca fierte stiu cum sunt
de faina aia minune si io am auzit ,chiar stiu pe cineva care a luat ....se vinde la sac de 10 kg. ...e destul de scumpa..parca 9lei/kg daca bine imi aduc aminte..dar crede-ma BABYANGEL ca se poate slabi si mai ieftin
azi
md-wasa cu salata de rosii+ castraveti+ ceapa
p-incerc http://simplis.wordpress.com/2009/07/17/rulouri-de-vinete-umplute-cu-braza/ dar fara nuci
c-ciorba de legume[pastai,dovlecel,varza]cu putina afumatura de
g- fructe
va duuulce pe toate

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

maya ceapa coapta e bestial de buna ... eu fac ceapa coapta in coaja in cuptor ... pun o folie de aluminiu si ceapa spalata , sa nu fie cu praf si mizerie pe ea .... dupa ce s-a copt se mananca asa calda sau rece cu cartofi copri in coaja merge de minune , dar se poate manca si cu carne , branza .. ooo chiar mi-ai facut o pofta

somleac intru acuma si te modifichez imediat felicitari oricum , esti tare de tot

am mancat deja pranzul ... ceapa fiarta (vreo 4 buc micute cam 1.5 cm diametru) cu carnita (o pulpa si o aripa) si doi ardei ... sincer as mai fi mancar , nu ma simt satula f tare si nici nu mai am nimic azi de mancare la mine , o sa lesin pe aici pana la 5 cand ajung acasa

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Fetele, multumesc pentru modificari.
Ma simt "stimulata" sa slabesc

Azi am multa treaba la job, poate va mai scriu mai tarziu.

O zi buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput