MONTIGNAC (144) .... stil de viata, nu dieta
Raspunsuri - Pagina 14
andanii spune:
babyangel poti sa raportezi kg slabesti cand doresti ... noi modificam desi am hotarat sa raportam lunea tocmai pentru a nu ne abate in we fffff mult si sa fim mai cuminti stiind ca luni e raportul .... stii de ce ... de ex eu cand stiam ca raportul e miercuri atunci in we mancam aiurea in ideea ca pana miercuri le dau jos , dar sufletul ca nu le dadeam .... e acelasi lucru ... fiind luni sunt mai cuminte parca ... si alte fete au zis la fel ... si uite-asa am hotarat noi sa facem altfel si sa raportam lunea ..... daca tie nu-ti place asa raportezi cand doresti si noi, fete bune, modificam oricand
aaa da te rog cum a mai zis si monnvas spune greutatea tinta si greutatea de la care ai plecat si la care vrei sa ajungi .... astea conteaza la noi in tabel
monnvas sigur a luat-o de pe la cineva piticul ... sanatate maxima, ai grija de frumos
puisorule pove ceva din concediu ai pus poze pe facebook???? inseamna ca la voi sunt mei ieftine afine si eu vreau .... da si eu la fel am decis , nu mai cumpar fructoza ca mananc prea mult dulce spunandu-mi ca e conform .... da mai bine deloc
anne mary si eu mananc la fel ca si tine pepne rosu si slabesc ... de-as manca numai pepene rosu ar fi super asa ca babyangel mananca si pepene cu incredere
maya complimentele de la femei sunt de o mie de ori mai pretioase decat de la barbati ... cand o femeie te complimenteaza insemna ca intr-adevar asa e si ca nu se pot abtine sa nu spuna si sa nu remarce bravo, ma bucur pentru tine, stiu cat inseamna ... si pe mine cand ma lauda cineva ma simt asa de bine
baby angel astept
andanii
puisorul spune:
Andanii, poze am pus pe facebook. A fost frumos dar obositor cu copil mic si self catering. Asa ca de la anul revenim la all inclusive. Cel mai frumos a fost la parcul de distractii Fiabilandia, unde ne-am distrat de minune doua zile. Am fost si in San Marino unde sunt parfumuri,ceasuri si tot felul de bijuterii tax free. Si mi-amfacut plinul de scoici marinara
Annemary, cu pepenele explicatia e ca desi are IG mare nu e insulinogen deci se poate manca
Moni,bine ca v-a trecut
Azi am facut un chec aperitiv delicios din 4 oua(albusurile batute spuma), 3 linguri de faina taratoasa, o ling gluten, ardei tocat,ciuperci, dovlecel, branza camembert si rosii uscate . Acum vreau sa ii calculez si caloriile sa vad cat de mare va fi portia de maine de la servici
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
cge spune:
'neata fetele,
eu am 58,5kg, adica -300g.
Se putea mult mai bine, dar am sarbatorit 3 ani de Canada sambata, si am mancat cheesecake.
Si am mai mancat si alte chestii neconforme, nu spun ce ca ma bateti.
Cenia, eu cereale din astea mananc cu lapte:
http://www.allbran.ca/Fr/
Cand mananc seara o masa cu cereale si lapte e f. bine.
Ptr azi am chiftelute la cuptor, cu ciuperci pe gratar si branza.
Gustare: cirese si migdale.
Nici la mine in casa nu au succes mancarurile Monti, dar de obicei , gatesc altceva ptr restul familiei.
Eu incerc sa nu mai mananc nimic dupa 17.30 seara, ca in rest , mananc destul de mult si cu abateri.
O sapt. buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
andanii spune:
cge felicitari si la catmai multi ani de Canada
puisorule merg sa le vad ... pozicile cu bubulina cretulina
o seara placuta va doresc si monti, normal
andanii
babyangel spune:
Puisorule eu am avut constipatie cronica 2 luni jumate dupa cezariana...mancam si eu mai bine dimineata, dar am trecut la chestia cu prune uscate, nuci/migdale si cafea de vreo 2-3 saptamani si mi-am rezolvat problema..Sincer e monoton acelasi lucru mereu, dar cand ma gandesc la constipatie...imi piere orice pofta de mancare...erau momente cand efectiv boceam
Ane marysa iti fie de bine cu pepenele..si daca ai si slabit e perfect!
Monnvas
gi: 77.1kg
ga 70.5 kg
target 58
Am inceput Monti in 22 aprilie(in principiu faza 1)
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
babyangel spune:
Andanii foarte buna strategia cu cantarirea lunea..Eu nu m-am prins initial de ce lunea...Deci subscriu pt lunea(dar eu ma cantaresc mai des sa stii..cam la 2-3 zile..o fi bine..o fi rau?)
Felicitari Maya si Cge
Vroiam sa zicfelicitari si pentru stagnare..dar nu mai stiu cui
Anca
_
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
montignace spune:
babyangel te-am trecut
cge si maya modificat
asteptam si maine raportari
semnat: andanii
montignace spune:
babyangel te-am trecut
cge si maya modificat
asteptam si maine raportari
semnat: andanii
puisorul spune:
Babyangel, am inteles. Dar toate astea nu pot fi o gustare? Sau mai adauga ceva: cereale integrale cu kefir seminte de in si tarate de psillium de ex. Efect laxativ garantat
Daca tot am avut zi libera am mai prestat o tura de abdomene cu Tony. Am mancat si ciulamaua de ciuperci alaturi de ardei verde si acum ma bag in pat langa fiica-mea care nu a dormit de-amiaza si acum e la somn deja.
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
babyangel spune:
Andanii,mersi frumos
Puisorule, ba mai mananc si iaurt Activia de baut(0%) si cu fulgi de ovaz si pisilium. Pe cuvant. O sa vezi pe parcurs.. Stai linistita ca nu pot sa ma las sa mor de foame
De ex, in seara ata la cina am avut 2 snitzele (cu faina de soia) cu putina branza Brie si 1 rosie mare
Maine pt MD nici macar nu mai am prune..
Anca
_
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a