MONTIGNAC (144) .... stil de viata, nu dieta
Raspunsuri - Pagina 13
ninha spune:
Ceau, fetele!
Sunt happy, ca am stagnare! 58,5 kg. ma asteptam s-o iau in sus vertiginos. Hai, Brindushiko, vino si baga-ma in cusca sa ma invat minte
Sper sa nu platesc saptamana asta ptr orgia de sambata
Azi am de gand sa fac paine, ca tot e frig afara.
Si o sa mananc asa:
MD:vitastar cu rosii
G: cateva alunitze
P: mai am niste legume din-alea cu unt si sofran de ieri
C: pulpite fripte, tot de ieri, cu broccoli aburit si stropit cu un pic de cascaval ras
Babyangel, La Multi Ani!!
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
Nicoleta spune:
Neata.
Am intrat pe aici doar sa va citesc in ultima vreme fiindca am fost purcica si in concediu, si dupa... No, soiul rau!! Acum este la mine sora mea si, desi nu.s mare bucatareasa, am tot comis-o... rusiineee mie! Astazi ma cantaresc si vad ce-am castigat de ultima data...
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Nicoleta spune:
Mda, am luat 900g... era de asteptat la ce perioada am avut si la ce am mancat... eu ma gandeam la mai rau... sper sa revin la Monti exclusiv...
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
andanii spune:
ninha prajituri de casa ??? hmmmm cred ca pluteste ceva deasupra nu?
si eu am comis-o cu putina prajitura ieri , am fost la niste prieteni la sat la vreo 100km de Tm ... am mancat gratare si ardei cu branza pe gratar si vinete pe gratar .... si la final normal ca am mancat cateva guri de praji, ..... aaaaaaaaaa si sambata am fost la nunta , am ales si mancat monti , adica nu am mancat supa cu taitei, nu am mancat sarmalele cu orez , am mancat doar carne cu salata , apoi niste fructe ... mai putin tortul de la care nu m-am abtinut ca era absolut betial de bun
azi n-am mancare, nu stiu ce-o sa mananc
somleac ce fain de tine ca te-ai ambitionat ... da si mie putina ambitie ....
nasol de mine in perioada asta e ca ne tot intalnim cu prieteni ... in curte , mai rontaim niste seminte, cornulete, alune .... sa nu mai vorbesc de inghetata .... ca mancare mananc monti, chiar nu le combin deloc , am grija la fiecare amanunt ..... da rontaielile ma omoara ma rog motive, tot timpul gasesc motive .... si nicioadata nu sunt eu vinovata , de parca-mi baga cu forta in gura cineva
puisorule la noi sunt 10 lei afinele in piata ... mi se par scumpe nu ???
anne mary las ca e bine ... spor la bucatarit
cenia cereale integrale, sa fie doar boabele strosite , alea de la sanovita .... sa nu fie procesate si cu zahar in ele
babyangel sa traiti fericiti pana la adanci batrraneti .... 11 ani zici ??? in ce zi ???? ca si noi am sarbatorit 17 ani de casatorie vineri pe 23 iulie ....
nicoleta sa-ti fie de bine concediul
monnvas dar ce s-a intamplat , de unde a facut indigestie ??? ce a mancat??? offf c e urate sunt chestiile de genul asta ... pun ingineru sa sa faca rapid bine
de malany mai stiti ceva ???
dar de ymca ???? nu le aveti pe mess sa le trageti de maneca sa ne mai viziteze
pe sanse n-am mai vazut-o de-un secol ... heiiii mai spune-ne si noua ceva , ne e dor de tine
maya pe unde e ??? e in concediu ????
catalinska ai fost plecata ???
ariel ???? nu ne mai zici nimic ????
aaaaa si de ele mi-e dor .... chiar nu ne mai spui si noua cate ceva ????
hai ca mai vorbim
andanii
maya_m spune:
'neata fete
io's p-aici da' fara chef .e innorat. e rece .iar ploua .iar sta ploaia .si io nu functionez prea bine in conditiile astea atmosferice de dimineata cantarul arata 72,5..e suuper doar ca n-am starea aceea de cu toate c-am primit complimente la greu we. asta si inca de la femei ce sa mai zic ..ca m-am porcit rau cu inghetata si sambata si duminica..era cu fructoza ce-i drept da' nah o fost multa..cu ocazia asta am terminat si cu fructoza si nu stiu ce sa fac sa mai comand sau nu..am observat ca daca stiu ca-i desert monti mananc mai cu incredere ..si ar cam fi de evitatah ce era sa uit ..mamaliguta cu branza de oaie mancata cu ieri dimineata..dar am compensat la amiaza cu ciorbita de legume +2 ficatei de pui mici..iar cina doar 1 mar si 1 piersica..no bine +inghetataNIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
babyangel spune:
'neata 22ror,
Am vazut ca lunea e zi de cantarire..sau ma insel? Dar stitit ca in nici o dieta nu se recomanda lunea? Pt ca e chiar dupa weekend, cand fiecare mai are cate o abatere, si cantarindu-te mereu lunea , te poti descuraja.
Eu am citit ca martea ar fi ideal
Rog si eu pe o "tehnicutza" sa ma bage in listaDatele mele de saptamana trecuta:
166cm, 70.3 kg, 95 cm pe bust, 80 cm pe talie, 85 cm solduri-imediat sub buric, 110 cm pe fund(unde e mai mare bombeul) si 64 cm pe o coapsa
Insa in dimineata asta ...+300 g ..dar macar am sarbatorit si eu, nu?
Multumesc fetelor pt. urari!
Andanii pe 24 iulie '99. Multi ani fericiti si voua!
Cenia ma bucur sa te citesc aici,ca pt "Iepurasi dragalasi" nu prea iti mai ramane timp , nu? Hai nu fi supi, ca s-or duce si kilele incet, incet!
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
babyangel spune:
Am vazut ca unele dintre voi papa pepene rosu, dar in cartea a doua(ca asta o am) a lui Monti,pepenele rosu e la categoria interzisMie imi curg balele de ceva vreme, dar nu am cumparat inca..Poate "ma risc" la un mic dejun sa imi satisfac pofta
Azi la MD am papat 50 grame nuci , 10 prune uscate si 1/2 para.
La pranz voi face o ciorba de legume cu varza si afumatura
pt cina nu am idei si pofte..poate ma inspir de la voi
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
puisorul spune:
Buna dimineata
Nicoleta, incearca sa gatesti monti si pt sora-ta. Poate o sa ai surpriza sa ii placa
Anca, ce ai avut tu la micul dejun e gustare nu mancare .
Andanii,la noi erau 7 lei afinele .
Maya, si eu fac la fel asa ca nu mai am fructoza in casa. Mai cumpar sirop de agave dar nu prea des. Felicitari
Pt ca nu am reusit sa dau jos kg din Italia de azi numar calorii.Sper ca si cu sportul sa am rezultate mai bune. De dimineata am facut Core synergistics si acummasimt super bine. Din pacate azi a fost o exceptie ca am facut dimineata, pt ca de obicei fac dupa-amiaza cand sunt mult mai obosita
Meniu azi:
MD: cafea, wassa, cascaval si rosii
P: orez basmati si gratar( faza 2)
C: ciulama de ciuperci
O zi fara ploaie va doresc
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
anne`mary spune:
baby angel eu fac parte din categoria celor care mananca pepene rosu in fiecare zi. Sambata am batut 25 km pana la o bostanarie si am luat 4 pepeni direct de pe ogor...si mama ce buni sunt. Desi incerc sa respect cat mai bine criteriile si regulile monti, totusi sunt lucruri pe care in mod constient le incalc. Daca mere si struguri si portocale gasesc in toata perioada anului, pepene gasesc doar acum si mai este si foarte sanatos (in Felicia e un articol cum ca pepenele este cel mai bun medicament; dar asa este caracterizat si marul asa ca nu stiu pe cine sa cred). Dar am grija sa pastrez totusi un echilibru in alimentatie (atat cat reusesc) si de 2 saptamani slabesc cu pepene cu tot. Sunt zile cand dupa amiaza bag in mine o felie de pepene (suficient de mare nu doar 2 gurite) care, surprinzator, ma tine pana seara cand mai mananc ceva si dimineata cantarul zambeste si-mi arata cateva sute de grame mai putin. Si nu m-au apucat ametelile, calciu nu pare sa-mi dea bataie de cap, ma simt bine si energica.
Stiti de ce as avea chef? De o salata beof.... stiu ca exista maioneza dietetica si in rest sunt legume fierte... ce ziceti, e ok?
Monnvas spune:
Babyangel, am nevoie de alte date:
- inaltimea
- greutatea initiala
- greutatea la care vrei sa ajungi
- greutatea actuala
- cand te-ai apucat de Monti.
si se rezolva.
ANDA iti las tie tabelul azi, ca eu iar am musafiri - e socrul la mine.
Indigestia piticului intind sa cred ca a fost de natura infectioasa, pt ca vineri seara a [voma] el, sambata tata (era la ai mei), ieri eu, azi sotzul (ma rog, el doar kkceala, [voma] e specialitatea mea)
Azi am intalnit in parc o fetita care avusese aceleasi stari cu 2 zile inainte de piticul meu.
In fine, bine ca o trecut...
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)