MONTIGNAC (144) .... stil de viata, nu dieta
Raspunsuri - Pagina 19
babyangel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sanse
Pai de 3-4 ani il cunosc ....dar eu sunt tradatoare...am dat jos vreo 18 kg ,m-am mentinut un timp...dupa care de cate ori am avut ocazia....sa te ti ce a fost la gura mea |
tare de tot..sa inteleg ca nu e chiar usor sa nu te mai gandesti la ispite
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
babyangel spune:
'neata fetele,
raportez o abatere aseara, ca..deh..am avut musafiri si nu m-am putut rabda sa nu pap 2 napolitane mici(Naty capucino)
Azi am papat deja MD: 2 pesmeti Burger(21%) cu 1/4 iaurt de baut activia
Pt pranz doresc o salata bulgareasca cu ou , sunca , telemea, rosii, castraveti ceapa si masline
pt cina, am pus la dezghetat file de cod, si voi face o salata verde cu lamaie si parmezan.
Sa aveti o zi de nota 10m fara abateri grave!
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
sanse spune:
Buna dimineata si de la mine....
Citat: |
Sanse, povesteste-mi si mie de colon help. ai observat ceva imbunatatiri, e bun? ma intereseaza si pe mine. |
Ninha,ce sa-ti spun?Nu-l iau de mult timp.Cred ca ar trebui sa-l iau de doua ori pe zi...Acum sa zicem ca ies si eu o data pe zi "afara " mai bine.
Nu elimin balauri...habar nu am daca face ceva pe intestine sau doar o digestie mai buna...
Vad ca are fibrele Puisoarei...
Va pup .Intru mai tarziu
sanse spune:
tare de tot..sa inteleg ca nu e chiar usor sa nu te mai gandesti la ispite |
Pai cand ai un anturaj prost....Acum i-am cam sarit...
andanii spune:
da da , asa e , anturajul ca-n orice chestie face totul .... exacat ca si la fumat e .... sau baut ... la fel e si cu mancatul .... daca ai anturaj care percepe la fel ca si tine felul de a manca e foarte simplu dar daca ai langa tine ispite cu duiuul e vai de tine
andanii
puisorul spune:
Buna dimineata
Maya si eu vreau in rai . Daca ti-au placut musai incerc si eu rulouile de vinete.
Annemary, multa sanatate. Si mare atentie la abateri. Monti zice ca ar trebui sa mananci camj trei luni fara abateri deloc ca sa se reeduce pancreasul.
Somleac, macar ai facut fericita gazda. Eu ma tin in continuare de P90X( de care am aflat tot de la extraplate pe care le mai spionez din cand in cand) cu exceptia zilei de ieri cand am ajuns prea tarziu acasa. Dar de ieri sunt fericita posesoare a unei benzi elastice trebuitoare exercitiilor
Anca, la fel sunt si eu. Daca renunt la monti incep sa pun kg la greu. Chiar daca nu mananc dulciuri si junk-uri ci doar mancare normala . Si da, am redus portiile de cand numar calorii.
Sanse, cu un pic de efort scapi si de ulimele kg
Si acum despre iaurt. Eu stiu ca iaurtul degresat e obligatoriu la mesele glucidice, la cele lipidice se poate manca de oricare, degresat sau nu. Mai multe lamuriri gasiti pe culinar.
Meniu azi:
MD: oua ochiuri, o felie de wassa si rosii
P: chec cu ciuperci si kefir
C: salata de fasole verde cu usturoi si smantana
O zi frumoasa si monti sa aveti
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
Catalishka spune:
deci ziua buna!
Eu nu am mai intrat ca m-am pedepsit sa scap de kg din vacanta, tot mai am vreo 700 de grame de dat, dar le voi da pentru ca de duminica mi-am propus sa nu mai calc stramb, sunt ceva mai determinata, cred ca am ceva probleme psihice cu mancarea, ma conduce cu 1-0 se pare, si nu mai vreau sa fiu sclava poftelor...am zis!!!
Maine plec la mama unde voi sta 2 sapt si vreau sa ma apuc de sport ca voi avea si timp si spatiu pentru asta. De aceea va rooooog de unde pot face rost de P90X ca l-am cautat si pe dc si pe torente si nu-i...pliiiz...
nu mai stiu sa zic ce si cui, iertare va rog , imi sunteti tare dragi, fara iesceptie
Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009
puisorul spune:
Catalishka, am vazut si eu ca e scos de pe torente. Nu stiu sa iti zic cum sa faci rost de el. Daca vrei sa il cumperi am vazut ca e de vanzare pe okazii.ro cu 50 de lei si le ai originale.
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
Catalishka spune:
citat din mesajul lui puisorul Catalishka, am vazut si eu ca e scos de pe torente. Nu stiu sa iti zic cum sa faci rost de el. Daca vrei sa il cumperi am vazut ca e de vanzare pe okazii.ro cu 50 de lei si le ai originale. Ani de Stefana (23.01.2008) ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii |
suuper acush caut!
Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009