Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

JoAnn doar 119 banuti de la mine... sorry... chiar ma contrarieaza in functie de ce se dau banutii astia

16+

Mergi la inceput

Ai dreptate Allexxia si eu as face la fel in locul tau. Si eu vreau sa nasc natural insa la mine nu e cazul de concediu pentru ca nu sunt salariata. Am tot cautat pana acum pe net pentru ca ma fraierise cineva pe mine ca daca nu indeplinesti zilele de concediu de lauzie iti pierzi indemnizatia de ingrijire copil. Nu este adevarat! Din cat am cautat si citit, singurul lucru care se intampla este ca nu se poate depune dosarul de indemnizatie mai devreme de 42 zile de la nastere. Oricum zic eu ca cel mai bine e sa te asiguri ca se nu se depasesc cele 84 de zile.

Aici am gasit chestia cu depasirea zilelor de prenatal:
http://www.de-contabilitate.ro/articole-utile/conditii_de_acordare_de_concediu_de_maternitate_225.html
Sper sa mearga link-ul.

16+

Mergi la inceput

Noi am fost azi la prima eco 4d si a fost tare dragutz...se vede mult mai clar, numai ca se pare ca suntem cam rusinosi ca ne-am cam ascuns tinand manutza la frunte. Are 180 de grame si stie sa-si suga degetzelul ...

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

sorinaalex merci mult inca o data!
eu mi-am facut calculul si am sa-mi iau concediu prenatal de pe 16 sept
eu am DPN pe 03 noiemb

oricum se pare ca e mai bine cu concediul acesta, caci se iau mai multi bani in mana decat salariul efectiv, caci este 85% din brut

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

oooo, felicitari sorinaalex !
dar vad ca tu nu esti in listuta noastra
nu vrei sa te trecem si pe tine?
da-ne datele tale:
DN, UM, DPN - daca vrei

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui JoAnn

salut fetele eu tot in pat...m-au mai lasat durerile, dar e clar ca de acu nu mai pot face multa miscare

in alta ordine de idei vin cu o rugaminte...nu am avut ce face si i-am aratat sotului jocul pe care intra ALEXA si noi ii dam voturi....si s-a bagat si al meu sa joace...
prietenii lui nu sunt acu conectati sa ii de voturi si pana luni...
haaaiii va rooooog dati cate un vot fetele mele dragute, sa ajunga asta acasa pana se nasc bb-ii

http://soferderomania.promotor.ro/gabriel29

pup fetele dragute

19+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

L-ai ajutat pe GABRIEL29 cu 293 bani!
Bafta !!!!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorinaalex

Noi am fost azi la prima eco 4d si a fost tare dragutz...se vede mult mai clar, numai ca se pare ca suntem cam rusinosi ca ne-am cam ascuns tinand manutza la frunte. Are 180 de grame si stie sa-si suga degetzelul ...

16+

Am o banuiala ca de eco 3D vorbesti, 4D se face incepand cu saptamana 25...

23+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

oooo, felicitari sorinaalex !
dar vad ca tu nu esti in listuta noastra
nu vrei sa te trecem si pe tine?
da-ne datele tale:
DN, UM, DPN - daca vrei

24+

Ba vreauuuu ...trimisesem eu o rugaminte mai demult, dar cred ca n-a fost remarcat mesajul meu.
DN: 02.04.1981, UM: 24.03.2010, DPN 29.12.2010 cu , dr Magdalena Petrache.
Multumesc mult de tot Allexxia

16+

Mergi la inceput

Celesta, pe raportul medical scrie asa: Ecografie sarcina trim II/III cu evaluare 4d biometrica si morfologica" si am primit si cd cu poze si 2 filmuletze ...

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Sugubina, noi pe la 12 si un pic eram deja acasa. Deh, daca ne-am trezit cu noaptea-n cap...

Si eu am rh negativ si dupa prima analiz (in luna 3) mi-a scris pe hartiuta cu rezultatul (negativ) ca trebuie sa ma prezint din nou in luna 6. Astept asadar sa ajung in luna 6 si sa ma duc iar la intepat. Sper sa fim bine amandoi pana la urma, cu sau fara vaccin.

17+
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008

Mergi la inceput