Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

sorinaalex gata esti in listuta!
sarcina usoara si BB sanatos!

daca ai poze cu BB nu le pui si pe picasa?
si poze cu tine, sa te vedem si noi
ti-am trimis PM cu parola la picasa

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

Multumesc mult de tot Allexxia
Pot sa pun poze cu mine si bebe, insa nu stiu cum ...
Cu burtica nu am inca pt ca la mine abia de vreo saptamana a inceput sa fie sesizabila.

PS: acum am vazut ca mi-ai trimis PM... m-am emotionat ...

16+

Mergi la inceput

sorinaalex sa-ti traiasca baietelul !
ti-am vazut pozele, vad ca ai pus si cu BB

24+

Mergi la inceput

gata, a inceput weekend-ul ?
vad ca au disparut fetele

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

Multumesc mult mult... acum ma uit pe pozele voastre ...
Ce burtik frumoasa ai Allexxia!
Ma bucur sa va cunosc pe toate

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

n-am disparut..sunt aici..am fost 30 min plecata in oras sa-mi iau o pereche de sandalute...ieri mi-am luat rochita..am cheltuit o gramada de banuti pt 2 ore cat stau eu...

21+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

lasa ratusca, sa nu-ti para rau de bani, bine ca esti mai bine si ai voie chiar si cateva ore la o petrecere

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

sincera sa fiu mi-e cam teama ca merg si o sa stau pe scaun, darmi-am propus ca la cea mai mica jena la burtica sa vin acasa.

21+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

foarte bine atunci, poate ai noroc si te simti bine
distractie placuta cat poti!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Buna fetelor,
nu am mai scris de foarte mult timp. Se fac cam 30 zile si tot cam atatea capitole.
Am reusit sa recuperez citind pe diagonala tot ceea ce ati scris.
S-au povestiti atatea lucruri, nu mai stiu exact care dintre voi a patit sau a spus una sau alta, si prin multe dintre ele am trecut si eu (si imi pare rau ca au fost si experiente mai putin placute)
Azi schimb semnatura si ma simt mai increzatoare.

O sa va spun cat mai pe scurt, ca au mai fost cazuri similare povestite.
In week-end-ul 19-20 iunie (er4am in sapt. 17) am fost plecata in Bulgaria, unde am vizitat Balcik-ul cu Resedinta de vara a Reginei Maria de Romania (niste gradini minunate, de fapt o adevarata gradina botanica) si Cap Kaliakra.
Tot drumul si excursiile din cele 2 zile nu le-am simtit ca pe un efort deosebit si nu am avut nici-un simptom suspect.
Duminica seara am ajuns acasa si cand despachetam bagajele am simtit ca mi se cam intareste burtica asa ca am renuntat.
Noaptea pe la 3 m-am trezit sa merg la baie si cand m-am ridicat din pat am simtit ca si cum imi taie cineva burta si asa aplecata de durere am incercat sa ajung la baie, dar mi s-a facut rau (ca la scaderea brusca a tensiunii sau glicemiei).
Am apucat sa-mi strig sotul, care m-a adus in pat, am luat no-spa, dar aveam niste dureri cumplite, care banuiam ca devin contractii asa ca am plecat urgent la spital.
M-au internat si m-au pus pe perfuzii. Aveam colul foarte scurt si cativa mm deschis (nu incapea un deget, dar la contractiile pe care le aveam era risc de avort).
Am stat 2 zile cu perfuzii la 8 ore, dar contractiile nu incetau asa ca mi-au facut si injectii. Cand au vazut ca nu cedeaza contractiile si colul s-a mai deschis un pic m-au trecut pe perfuzii non-stop. Asistentele ziceau ca deja e doza de cal, iar dr. se gandea la cerclaj.
Dupa chestia asta colul nu mi s-a deschis mai mult si incet incet durerile au scazut in intensitate, pana au incetat. Mi-au mai facut 2 zile perfuzii din 8 in 8 ore (o perfuzie dura cam 3 ore) si in sfarsit colul s-a lungit si m-am linistit.
Tot timpul mi-au verificat bebe-ul care nu a fost afectat deloc. Batale inimii ok, eu eram cu contractii si el dormea.
Am mai stat o zi fara medicatie sa vada cum imi e si dupa 7 zile de cosmar am plecat acasa in concediu medical 2 sapt., cu recomandare de repaus total la pat.
Au trecut 15 zile, ma simt ok si incet incet incep sa revin la normal, dar fara ridicat greutati, aplecat sau mai stiu eu ce. Daca stau 10 min. in picioare sa spal vase dupa aia stau 1 ora intinsa si tot asa.
Am citit de mai multe burtici care au cam patit chestia asta. Trebuie sa fim mai atente. Eu am trecut printr-o spaima mare.

Si ieri am fost la morfo. de trim II. Dar va mai povestesc alta data sa nu va plictisesc acum. Si incerc sa pun ceva poze. Sper sa intru in normal si cu odiseea si sa fiu mai activa, ca sunt atatea cu care ma confrunt si eu si bune si rele (ureaplasma+mycoplasma, rh neg.eu si poz. sotul+GS necompatibile, DT, TT, tot felul de senzatii in burtica, cursuri, hainute gravida...). Dar eu am un calculator vechi (cand ti-e lumea mai draga se blocheaza) si nu pot sta prea mult pe scaun.

tuturor burticilor

21+

Mergi la inceput