Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Vorbeati de dureri de ligamente. Si pe mine ma dor cand ma ridic brusc de pe scaun (mai ales la serviciu) ma taie de mor ! Cateva zeci de secunde mi-e si frica sa respir prea profund de durere.

A, si co concediul de odihna... eu l-am luat pe tot scriptic. Faptic, abia consum zile din CO de 2009. Asa ca voi avea ceva zile de CO de efectuat anul asta si probabil o sa se intample asta inainte de bebe. Daca ma gandesc ca am 32 de zile lucratoare de CO de anul asta si mai am si vreo 10 de anul trecut, cred ca ies binisor, nu trebuie sa-mi iau prenatal (sau nu prea mult).

17+
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

[quote]citat din mesajul lui Lore1983
pissi, tu unde vrei caruciorul, la semnatura sau pe prima pag?

Lore1983 - eu vreau in ambele parti, ca sa ma lauud. Am vazut ca deja ai pus pe prima pagina. Iti multumesc tare mult

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

[quote]citat din mesajul lui Vasari

Pissi, am trecut si carutul roz.
Poate ar fi mai bine ca de acum sa dam PM cu modificari sau alte date pt lista sa nu se piarda. In general daca nu se face update imediat se pierd informatiile.

Vasari - scuza-ma, acum am vazut ca tu ai pus caruciorul. Multumesc tare mult

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

eu am inceput sa merg ca pinguinii, prin casa...

ce vreme nasoala mai fetelor. acum la noi ploua de rupe.
liniste si azi aici...poate o sa fie in weekend mai agitatie pt ca o sa fiu singurica acasa...inclusiv maine seara..ca merg la nunta si stau decat 2 ore iar apoi voi veni acasa si va ramane sotul.. Nu prea imi convine dar n-am ce face.trebuia sa-i cununam noi dar am renuntat dupa ce am aflat ca tre sa fac cerclaj..si acum sa nu ne ducem e cam nasol..asa ca merg acolo imi etalez burtica sa vada domnisoarele ca tati nostru nu este singur si apoi venim acasa

21+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Fetele si pe mine ma cam tine burta, mai ales in pat cand ma intorc de pe o parte pe alta parca is balena asa, cu mare greu!!

Lorin asa mult vrei sa mai mergi la serv? e bine dpdv venituri la indemnizatie..

Amelia si eu am fost azi la AUCHAN pe la 12-13 asea..!

Pe mine sincer am impresia ca dr nu ma mai lasa la serv din medical..Sapt asta i-a aratat asistenta consultatiile de la oftalmo si cardiologie si a zis odihna la pat dus doar la wc, continuat monitorizare tensiune; daca am 14 iarasi sa meg la camera de garda..

sugubina +19 cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

sugubina si la mine este chin cu intorsul..sotul meu a inceput sa aiba cosmaruri ca pic din pat...
sa stai cumintica si sa faci ce zice nenea dr

21+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Fetele si pe mine ma cam tine burta, mai ales in pat cand ma intorc de pe o parte pe alta parca is balena asa, cu mare greu!!

Lorin asa mult vrei sa mai mergi la serv? e bine dpdv venituri la indemnizatie..

Amelia si eu am fost azi la AUCHAN pe la 12-13 asea..!

Pe mine sincer am impresia ca dr nu ma mai lasa la serv din medical..Sapt asta i-a aratat asistenta consultatiile de la oftalmo si cardiologie si a zis odihna la pat dus doar la wc, continuat monitorizare tensiune; daca am 14 iarasi sa meg la camera de garda..

sugubina +19 cu Puficele

pai cam asa iese socoteala cu cele 126 de zile....am DPN 04.12, aici adaug maxim 10 zile, ca sunt patita, si la Miruna am nascut la 42 de saptamani, plus cele 42 obligatorii..
raman 84 de zile care inseamna 20 septembrie parca....deci cam pe acolo pot intra in concediu de maternitate.

ai grija cu tensiunea... Stai cumintica si ai grija de pufice

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

si io ma gandesc cu prenatalu cand sa iau, cum sa fac. Si eu dpn ar fi la inceput de decembrie..si am calculat k as putea lua pe la jumatea lu sept.In rest pana atunci mai sunt 2 luni. Poate sa imi tot dea medical (si cred ca va fi asa) si mai am si 15z din vaca normala.

Misteru e ca daca nu nasc pe 1 dec? (fiind gemeni..) Da nu pot sti asta. Cum pot sa calculez/sa fac astfel incat sa nu ma pacal cu prenatalu?

sugubina +19 cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Doctorul Haiduc mi-a sp ca nu mai e nevoie , daca eu am rh pozitiv sa nu mai fac nimic. I s-a mai intamplat asta cuiva? Sa nu ii ceara dr?

quote]citat din mesajul lui mirunam

Vasari, aveai dreptate, le-am inversat

Alexa, una e grupa alta e RH-ul. Noi avem Rh pozitiv amandoi,d eci fara probleme si grupe incompatibile. Se poate sa ai probleme si de Rh si de grupa sau sa nu ai deloc. Aceste analize insa trebuiau facute de la inceput.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 23 +

[/quote]

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Aici nu intereseaza pe nimeni ce grupa de sange are tatal (nici in cazul cand mama are RH negativ, nici pozitiv)...

23+

Mergi la inceput