Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

credeam ca numai io sufar de insomnii si intinderi de ligamente
acum ma inteapa putin burtica.... am plans ptr bebele Madalinei Manole.....offf,pacat!
Dumnezeu s-o odihneasca si sa-i dea linistea si pace pe care n-a gasit-o aici!
si... pacat de toate dogmele astea bisericesti....ufff

Gabriela
19+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Gata, m-am lamurit, daca intru in prenatal la inceputul lui oct CO se calculeaza raportat la 9 luni. M-am intristat.
Durerile de ligamente am vazut ca apar cand vor ele si trec dupa un timp. Si o sa continue asa...

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 19+
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

offf durerile astea de ligamente.....pe mine ma dor dim inainte sa ma dau jos din pat .....doar dak stau pe spate si cu ambele picioare intinse....le mai simt si in timpul zilei un pic

18 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Gata, m-am lamurit, daca intru in prenatal la inceputul lui oct CO se calculeaza raportat la 9 luni. M-am intristat.
Durerile de ligamente am vazut ca apar cand vor ele si trec dupa un timp. Si o sa continue asa...

Primul orice

te sustin : direct proportional cu timpul efectiv lucrat.

si eu am cu vreo 7 zile mai putin din cauza medicalelor si a celor 3 luni de la sfarsit

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

salut fetelor

am iesit azi si mi-am cumparat o pereche de pantaloni de bumbac, fiindaca cu blugi deja ma topeam .....si de la atata probat ma doare sub burta...or fi pacatoasele de ligamente ??? ce ziceti???...

19+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui JoAnn

salut fetelor

am iesit azi si mi-am cumparat o pereche de pantaloni de bumbac, fiindaca cu blugi deja ma topeam .....si de la atata probat ma doare sub burta...or fi pacatoasele de ligamente ??? ce ziceti???...

19+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

joann daca te doare sub burtica cand mergi sau te misti sunt ligamentele...asa patesc eu...
daca te doare si cand stai nu stiu ce sa zic

21+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Lori, sincer eu mi-as lua inca o luna de medical in septembrie, dar scad prea mult veniturile.

Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Lori, sincer eu mi-as lua inca o luna de medical in septembrie, dar scad prea mult veniturile.

Primul orice

si mie mi-a dat peste cap veniturile luna aceea de medical, pentru ca a fost boala obisnuita, cu 75%....doar daca reusesti sa iei risc maternal....

adevarul e ca se recupereaza din bani in cele 126 de zile, unde o sa iau chiar si cu 200 de lei mai mult decat iau acum in mana, pentru ca prindem luni cu 22 de zile si nu se scade decat 63 de lei din venitul brut (calculat ca medie pe ultimele 6 luni). Asta cu conditia sa-mi pastrez media si sa nu mai aduc concedii medicale...

deci oricum as da-o, tot incurcata e treaba....

asa ca nu-mi ramane decat sa ma rog sa fim bine si o sa vin la servici cat o sa pot/o sa am chef...cu 01 octombrie limita maxima...

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

salutare fetelor!
vad ca va plangeti de dureri de burtica, si eu am tot asa, cand ma ridic din pat ma doare jos si imi vine sa-mi sustin burtica, sa nu cumva sa-mi cada

nici pe mine BB nu prea ma mai lasa sa dorm
daca ma intorc pe o parte se pune pe dat pumni sau picioruse tocmai pe partea aia, daca ma intorc pe partea cealalta se muta si ea si sa nu credeti ca daca stau pe spate este mai bine, tot misca de mama focului ...

si cand are chef de intors in burtica simt parca imi intinde portiunea aia de burtica sa dea pe afara si alta nu
ma cam doare, ca impinge tare din interior ...
mai nou a inceput sa dea si in organe, in vezica, in stomac ...
stau si ma gandesc, daca de pe acum ma doare in lunile 8-9 ce mai fac?

zilele astea mi-a fost si cam rau, cu senzatie de voma asa si nici nu prea am putut manca cine stie ce, daca bagam ceva in gura dupa 2 inghitituri simteam ca plesnesc

sa fie de la caldura si de la faptul ca preseaza micuta pe stomac?

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Bina v-am gasit burtici!
Multumim pentru capitolul nou!

Azi n-am fost la serviciu, am avut liber in contul zilei de marti (noi avem liber pe 20 iulie) si ca atare m-am trezit la ora 5.

Am umblat azi putin prin magazine, mi-am luat o pereche de blugi cu burtica de la Kiabi. Mi-am cautat o pereche de pantaloni mai subtirei dar n-am gasit nimic sa vina cat de cat uman oe mine. Cu greu am gasit masura 40 (la blugi mi-am luat 42 totusi), dar pantalonii de in masura 40 sunt extrem de mari in zona soldurilor. Adica noroc ca statea burtica pe mine, ca altfel alunecau... Ciudate croieli.

Am si patit o chestie azi de m-am enervat la culme. Eram cu un carucior la Auchan, incercam sa intram in magazin si cum acolo trotuarul este crapat, s-a proptit caruciorul acela intr-o crapatura si a ricosat in burtica mea de numa. Am zis ca mor! Nu s-a intamplat nimic in primele 5 minute, dupa asta a inceput sa-mi dea juniorul niste suturi... Sper sa fie totul in regula, de atunci n-am mai avut dureri/suturi, si mi-a luat si sotul caruciorul.

17+
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008

Mergi la inceput