Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Maine merg. Eu imi doresc fetita.Dar cred ca va fi baiat. Cel putin asa imi spune toata lumea. Oricum orice ar fi o sa fiu fericita. Noi in familie avem 6 fetite si nici un baiat, asa ca ar fi sufletul familiei.Imi doresc fetita , pt ca imi doresc sa ii fac cozi, sa o imbrac in rochiteeee. Dar sper ca maine sa aflu, ca daca nu o sa le spun sa nu mai imi spuna pana la nastere.

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

lasa ALEXA1985 sigur azi afli ce ai si pui carucior. Tu ce ti-ai dori sa fie, sau ce simti?

Ei Gabriela-si io la fel am temeri ca nu ma mai vrea la eco de morfo asa k te inteleg (am avut unele istorii,s-a luat de mine ca cine m-a trimis la el, ca dr mea nu face ecografii..urat ce sa iti zic; nu asa vorbesti la o gravida sincer). In aug cand am morfo ma duc si nu ies dacolo pana nu ma face/ce poa sa imi faca, sa ma dea afara?!

sugubina +19 cu Puficele

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

buna, sa aveti o saptamana superba!
eu mi-am luat la Arianna perna pt gravide. Mi s-a parut super spre sfarsitul sarcinii, cd burta e mare. apoi am folosit-o la alaptat. Dar atentie sa fie din aia cu bilute in ea, care sa-ti permita sa o 'modelezi'. Eu am luat-o de la babyexpo cu 100lei.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 24+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

beatrice75 se gaseste la noi perna dinaia?

Alexa poate ti se va implini ai 50% sanse..

sugubina +19 cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

http://reclama/detalii.php?cod=AR01

Urmatorul baby expo este in septembrie. Si noi intentionam atunci sa cumparam marea majoritate. Si urmatorul este in noiembrie, aviz amatoarelor care nasc in luna decembrie.

23+

Mergi la inceput

Observ ca nu se deschide pagina

reclama si apoi click pe "utile gravide"

23+

Mergi la inceput

Eu am maine. Si tu la fel?

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

sugubina saru`mana
alexa suntem amandoua in aceeasi zi la morfologie...doar ca eu am la ora 16:00

ioanast bafta azi...sa vii cu vesti bune

Doamne ai grija si de noi 21

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Buna dimineata si de la noi!
Ratusca, m-am simtit ok dupa plimbarica de la mall, imi prieste.
Felicitari fetelor care au fost la eco si bafta maine celor care merg la morfologie!
Misticgirl, zici ca suntem lovite de ceva.....si eu stau la fel, m-am plictisit. Si ce ma revolta este ca am prietena cu col de 2,3 cm care merge la mare, la munca, are o doctorita mult mai permisiva. Al meu dr m-a panicat, ar vrea sa ma lege de calorifer. Am voie doar plimbarica , acum o ora pe zi, iar eu prefer cate un magazin in ora aia si ma mai mir de ce nu dorm. Pai daca nu iau aer????
Azi am fost la med de familie si mi-am luat concediul de risc maternal pe toata luna iulie si de la 01 august intram in prenatal.
O saptamana racoroasa!

Symo 25+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Ce chestie! Eu tastez numele site-ului si apare scris cuvantul"reclama"

23+

Mergi la inceput

Symo, eu cred ca tipa se risca destul de mult si mare/soare si col scurt. Eu stiu pe cineva care a fost la mare si fiind gravida si-a expus putzin burtica la soare cat a intrat in apa si s-a intors cu stari febrile in acea zi de la mare, riscand f. mult sa-si piarda bebeul. Dar sunt cazuri si cazuri.

23+

Mergi la inceput

Fetele , ma ajutati si azi cu un vot?

http://soferderomania.promotor.ro/ALEXA85

22+

Mergi la inceput