Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 22
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
Ioana, tinem pumnii ! Si eu vineri tot a Iosup. Am niste emotii... Succes tuturor la eco, sa fie numai vesti bune !
Misticgirl, ma bucur ca esti acasa. Greu cu statul in pat... Eu la Maria daca stateam o jumatate de ora in picioare in ultima luna mi se umflau groaznic. Bine, atunci eram fara alt copil langa mine, imi permiteam sa stau numai in pat si adevarul e ca mi-am gasit preocupari. Acum ma gandesc cu groaza cum va fi, iar sarcina asta vad ca ma tine numai in suturi. :(
Simona, va fi bine. Uite ca pana la urma nu o sa hotarati numai voi.:) Uneori e interesant sa te mai lasi dus de val. Mie imi plac tare mult inceputurile. Sotul meu a venit cu ideea sa ne mutam intr-o tara langa ocean sau o mare (mai centrala :P) sa construiasca o barcuta si sa ne plimbam "in jurul lumii" in vacante prelungite. :)) F fain ca pictezi, este profesie sau hobby?
Si eu am avut contractii tot wk-ul, dar am facut baie intr-un rau rece de munte si cred ca de acolo.:(( S-a balacit si Maria, iar la un moment dat cand mergea in maini pe fundul apei a prins-o un curent mai tare si a luat-o putin. Am prins-o si era tare speriata si ma intreba mereu "mami, m-ai salvat? de ce m-ai salvat?" :)) Raul e micut, dar e iute si printre pietrele mari sunt mici cascade care-i plac la nebunie, apoi vin zone linistite in care apa ajunge doar pana la glezne. Pe drum spre casa ne-a intrbat daca Maurice (personaj din Frumoasa si bestia) ne asteapta acasa. Eu crezand ca se refera la carte i-am zis ca da. A fost foarte impresionata si a intrebat daca a iesit din poveste.:)
Beatrice, incearca sa pui doar numele site-ului, fara .ro, poate merge. E vb de "bebelusul tau", fara spatii intre ele?
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 19+
Primul orice
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sunset_zuzi/sunset_zuzi.jpg)
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALEXA1985 Eu am maine. Si tu la fel? ![]() |
daaa
![](japonez.gif)
Doamne ai grija si de noi
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](images/user_woman.png)
BraveGirl spune:
Scrie-l cu spatii intre litere
edit: pt beatrice era mesajul...referitor la site
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si
24+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
ALEXA1985 spune:
Abia astept sa merg, parca nu mai am rabdare.
Citat: | ||
citat din mesajul lui sunset_zuzi
daaa ![]() Doamne ai grija si de noi ![]() ![]() |
![](smiley_pregnant.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sugubina/sugubina.jpg)
sugubina spune:
Symo las ca iti zice de bine dr tau! Sa stai linistita, ca vacante tot vom mai avea. ITi zic ca e mai bine sa prevenim decat sa pierdem sarcina!
Ai putea sa ti-o ierti?
Si dr mea tot asa de grijulie si nepermisiva e si sincer parca e mai bine asa decat sa regretam dupa. Miercuri merg la control sa vedem ce mai zice si ea..
Ce bine ca e in sept baby expo ala..La fix! Sper sa ma pot deplasa.
sugubina +19 cu Puficele
BraveGirl spune:
Msymo, eu la Arianna am avut iminenta de avort la 20s, col scurtat, contractii dureroase. Dr mi-a zis atunci sa am mare grija, dar sa incerc sa duc o viata normala, fara efort fizic. Dar eu cum depaseam 45de min de stat in picioare, cum nu ma mai puteam misca. Dar si asa am fost la mare, drumul a fost ok, ca am stat mai pe spate, am orpit mai des. apoi la plaja m-am simtit f bine, ne plimbam pe malul marii seara. Ultima luna a fost groaznica, am zis ca turbez...nu mai ieseam din casa din cauza contactiilor f dureroase. O data ma duceam la euroclinic si n-am mai ajuns. am oprit la firma (tot in Floreasca) ca sa ma dezbrac complet, ca nu mai suportam hainele. Deci iti dai seama ca nu mai puteam sa ies nicaieri, ca dc ma apuca, doar nu ma dezbracam prin mall ...tin minte cd mai ieseam cate o ora din casa, ma duceam la Baneasa, si nu apucam sa intru decat la 2 magazine. Primele 2 care erau la intrare. Devenise o tinta sa ajung si la late magazine.
Bine ca stau la curte si zaceam si la aer, pe terasa.
Acum, desi patesc cam la fel, duc o viata normala. nu ma mai panichez cd ma apuca contractiile. Ma asez calma si astept sa treaca. Ma stramb la casa cd platesc cumparaturile, ma chircesc toata, ma preling pe carucior, si apoi zambesc si zic ca bebe 'se joaca' (ca sa nu pacichez lumea, sa zica: uite nebuna, are dureri si e la mall). Ca sa nu mai zic ca dc data trecuta nu ridicam nici o sticla de 2l de apa, acum zilnic o iau in brate p eArianna, si are peste 11kg
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si
24+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
MSymo spune:
Bravegirl, imi place ce mi-ai povestit, asa as face si eu, dar cum a zis si Sugubina, nu mi-as ierta-o! Voi nu credeti ca ma gandesc la vila aia de la mare care sta goala si eu ma lesin pe aici prin casa, singura???? Dar macar la urmatoarea eco sa ajungem cu bine si apoi mai vedem.
Dr meu pleaca in concediu de lunea viitoare pana pe 11 cand merg la eco si ma gandeam sa-l sun sa intreb daca am ceva are un dr care ii tine locul, sau ma preia cine-i de garda la Euroclinic? Si cu ocazia asta.....cu toate ca omul mi-a zis ca pot sa-l sun si cand e in vacanta, sa-l intreb de mare. Sunt nebuna, nu?????
Symo 25+
Diana Nicole