Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sugubina gabriela-hai ca nu aipus asa mult..Tu orcum erai superbat!. pissi si mie mi se unfla picioarele..am si vase sparte(si ieri am iesit doar 15min afara la 11 sa scot cainele in fata blocului). Welcome to the club. Sunset succes la morfo sa ne vii cu vesti bune!! Io facui ochi de vro juma de ora, mi-am papat castronul cu piersici taiate..si acu parca iar ma ia cu somnu. Ieri a venit socrelina la mine, dupaia fratemiu. Eram zombi dupaia. M-am culcat pe la 23 si imaginati-va nu m-am trezit la pipi decat de doo ori-ceea ce e o mare realizare sorele mele!!! Azi cred ca ne apucam sa facem corat in dulapele din bucatarie; sunt asa pline si e un haos in ele de nu gasesti nimicuta! sugubina ![]() ![]() ![]() |
iaca spun:paranoia m-a parasit ca nu ma mai primeste dr la echo
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
azi ma plac ca-s grasa si ca stau in chiloti de baba in bataia un aer rece,rece ,rece .
![](icon_smile_blush.gif)
![](alcool.gif)
sa auzim numai de bine de la fetele care merg la echo.
![](pupic.gif)
Gabriela
![](smiley_pregnant.gif)
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sugubina/sugubina.jpg)
sugubina spune:
lasa ALEXA1985 sigur azi afli ce ai si pui carucior. Tu ce ti-ai dori sa fie, sau ce simti?
Ei Gabriela-si io la fel am temeri ca nu ma mai vrea la eco de morfo asa k te inteleg (am avut unele istorii,s-a luat de mine ca cine m-a trimis la el, ca dr mea nu face ecografii..urat ce sa iti zic; nu asa vorbesti la o gravida sincer). In aug cand am morfo ma duc si nu ies dacolo pana nu ma face/ce poa sa imi faca, sa ma dea afara?!
sugubina +19 cu Puficele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sunset_zuzi/sunset_zuzi.jpg)
sunset_zuzi spune:
sugubina saru`mana
alexa suntem amandoua in aceeasi zi la morfologie...doar ca eu am la ora 16:00
ioanast bafta azi...sa vii cu vesti bune
Doamne ai grija si de noi 21
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sugubina lasa ALEXA1985 sigur azi afli ce ai si pui carucior. Tu ce ti-ai dori sa fie, sau ce simti? Ei Gabriela-si io la fel am temeri ca nu ma mai vrea la eco de morfo asa k te inteleg (am avut unele istorii,s-a luat de mine ca cine m-a trimis la el, ca dr mea nu face ecografii..urat ce sa iti zic; nu asa vorbesti la o gravida sincer). In aug cand am morfo ma duc si nu ies dacolo pana nu ma face/ce poa sa imi faca, sa ma dea afara?! sugubina ![]() ![]() ![]() |
mie mi-a vb frumos, n-am de ce ma plange ,numai ca stie ca-s paranoica si ,poate,il protejeaza pe bb de temerile si tampeniile mele.Peste 2 saptamani bagam morfo la Iasi ... si-mi vad flacaul ,iuhuuuuuu
Gabriela
![](smiley_pregnant.gif)
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
misticgirl spune:
Bun-gasit din nou,viitoare mamici!
Astazi va scriu de acasa, in sfasit! Am iesit din spital joi dupa-amiaza, cu conditia sa stau in pat, sa nu fac efort si sa fac tratam de sustinere a sarcinii.
Miercuri am facut eco si aveam acelasi rezultat: col scurtat (2,5-2,75 cm), nu s-a vazut exact marimea pt ca nu aveam vezica urinara f plina si usor deschis la orificiul intern. Mi-a aratat dr pe ecograf cum este deschis . Mi-a spus ca este posibil sa ramana asa, scurt si putin deschis pana nasc si ca ideea este sa-l pastram cel putin asa cum este acum.
Iau in continuare 4 utrogestan pe zi (oral), 4 magne B6 si no-spa in functie de contractii.
Ce pot sa spun...e groaznic sa stai numai acasa, in pat, singura! Nu mai am rabdare nici sa citesc, nici sa ma uit la filme, nimic. Nicholas e la tara cu bunicii mei, cred ca se intorc miercuri seara.
Eu intentionez sa plec sambata la Telega, la casa de vacanta a nasei mele si sa stau acolo vreo 2 saptamani, daca totul e OK. Sper sa fie, pt ca mor in Bucuresti pe caldura asta!!!!
Tin pumnii fetelor care merg astazi la echo. Sa va intoarceti cu vesti bune si cu carucioare colorate.
Revin, nu mai pot sa tastez din pozitia asta incomoda
Claudia 21+
si
Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
marizta spune:
neata burtici......dam de bautka am schimbat semnatura....crestem usor usor
bafta fetelor care au eco si morfo...sa auzim numai de bine
eu sunt cam obosita ,ma mai doare si burtica din cand in cand,acum ma dor picioarele.....am cam umblat week asta si am stat in picioare si pe scaun....dar imi revin eu 19 +
Doamne ai grija si de noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
amelia_ilie spune:
Am aparut si eu intr-un final...
Felicitari celor care au schimbat semnatura si bafta la eco celor care merg azi!
Eu iar n-am dormit toata noaptea, m-am foit de numa! Pe la 3 si ceva faceam socoteala ca mai am 2 ore si trebuie sa ma trezesc...
Acum spre marea mea surprindere inca n-am adormit .
18+
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008
beatrice75 spune:
Si pe mine ma termina caldura, am stari de sufocare, stau numai cu aerul conditionat, pe de alta parte, ma feresc cat pot sa stau in bataia lui. 23+