Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Salutare, burticilor de ursuleti!
Ce multe noutati aveti: cu plecari in Anglia, cresteri de burtica si altele.
Succes la tot ce va propuneti si curaj burticilor care mai au probleme.
Noi am fost la nunta sambata. Am stat pana la 4.30 dimineata, am dansat si nu am avut nici o problema. Slava Domnului ca ma tine sanatoasa.
Cu caldura ma lupt groaznic si nu mai stiu ce sa fac. Mi se umfla picioarele si mi s-au spart vasele capilare pe coapse. Offf!
Am schimbat si noi (eu si bebelina) semnatura

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Puteti sa ma ajutati sa imi pun un carucior roz la semnatura?

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

DIMITRA,BEATRICE ,JoANN,,multam de incurajari!Sunteti niste dragutele!.Sper sa ma adaptez acolo,e o mare provocare pt mine,dar trecem noi si peste asta!
RAbdare multa fetelor care stati in pat.Si eu,partial,tot la pat,desi lucrez acasa...din fata calculatorului
JoAnn,felicitari pentru jumatatea sarcinii!Sa ai in continuare parte numai de bucurii,sanatate si sarcina usoara!
Mirunam,Doura...va asteptam aici la taclale!
Simona+23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Dimitra,succes maine la morfo! Te asteptam cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

'neata!

suntem bine, m-am facut cat malu' , am 65 kg , de la 54 .tensiune buna, ochi umflati de la curent, hemoroid in progresie, retentie de apa, mama ,ce placere pe caldura asta

pup burticile

Gabriela
19+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

neata si de la mine ...o noua saptamana de munci...ma termina caldurile astea dar mai nou iau un prosopel pe care il ud putin si il mai pun pe mine pentru ca altfel simt ca mor de cald...vreau sa vina toamna mai repede

In alta ordine de idei maine mergem la morfologie am niste emotii cat casa ...sper sa fie bine

miruna ce se intampla cu ea ca nu am mai vazut-o in ultimele zile

Doamne ai grija si de noi 21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

gabriela-hai ca nu aipus asa mult..Tu orcum erai superbat!.

pissi si mie mi se unfla picioarele..am si vase sparte(si ieri am iesit doar 15min afara la 11 sa scot cainele in fata blocului). Welcome to the club.

Sunset succes la morfo sa ne vii cu vesti bune!!

Io facui ochi de vro juma de ora, mi-am papat castronul cu piersici taiate..si acu parca iar ma ia cu somnu. Ieri a venit socrelina la mine, dupaia fratemiu. Eram zombi dupaia. M-am culcat pe la 23 si imaginati-va nu m-am trezit la pipi decat de doo ori-ceea ce e o mare realizare sorele mele!!!

Azi cred ca ne apucam sa facem corat in dulapele din bucatarie; sunt asa pline si e un haos in ele de nu gasesti nimicuta!

sugubina +19 cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanast spune:

Buna fetele!

Azi ma duc la 18.30 la morfologie la Iosup la CMU Unirea! Sa imi tinei pumniii! Sper sa fie totul bine.

21+ si mami de Irina (10.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Asa cum v-am spus , mi-am schimbat medicul. Acesta mi-a trecut pe trimitere "Ecografie fetala sapt 20-23". Asa le apare lor in calculator.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Ultimele zile au trecut asa greu. Maine la ora 12 am si eu programare la morfologie. Parca nu mai am stare.Poate acum va binevoi sa stea bebe sa vedem si noi ce este.

22+

Mergi la inceput