Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
simona-maris spune:
Buna dimineata!Va doresc tuturor o saptamana minunata!
Beatrice,multumesc pt grija!Pana la urma firma sotului nu are treaba in Anglia doar un an,s-a dovedit ca va sta acolo cativa ani
Bineinteles ca ma duc si eu,dupa ce va pleca el sa aranjeze totul acolo si pentru mine
.Deci bebe isi va petrece macar primii ani in Anglia,daca nu ne vom hotari sa ramanem definitiv acolo,desi nu ma atrage perspectiva asta.
Am o prietena acolo,a nascut in Anglia,care a spus ca a fost tratata ca o printesa,veneau asistentele cu mancare la pat si o intrebau ce ar mai vrea sa manance,totul gratuit (probabil pe asigurarea sotului ei,pt ca nici ea nu lucreaza acolo.Nici nu m-am gandit vreodata in viata mea sa traiesc in alta tara decat Romanica
..dar uite soarta,in 2 saptamani ti se poate schimba toata viata!
VA astept la cafea cu lapte si la palavrageli!
Simona+23
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
JoAnn spune:
buna dimi fetele
I'm happy am mai crescut un pic. avem 20 de saptamani
.
asa ca fetelor va servesc cu ceva rece o limonada ...sau o felie de pepene ..
As putea spune ca am ajuns la juma de drum ...dar.....se stie ca deja am depasit jumatatea cu gemeneii
eu ieri am fost mai mult pe acasa, dar nu prea am avut chef de forumeala....
am iesit ieri dimi sa imi cumpar niste sandalute si poate m-am cam obosit, ca m.au cam asaltat contractiile ieri...si parca nu mai puteam sta in niciun fel cu burta...
ratusca ma bucur ca te-ai simtit bine la nunta
Bravegirl din vacanta in vacanta
MSymo bea mama apusoara...ma bucur ca te simti mai bine
Ana o mai usor cu treaba
beatrice ai dreptate ...nu e deloc amuzant sa stai in pat...nici cu cea mai buna carte, nici cu nik....
simona maris deci decizia e luata ....o decizie buna apropo
![](smiley_pregnant.gif)
beatrice75 spune:
Bravo Simona, ai sa vezi ca va incepe sa-ti placa acolo, apoi nu vei vrea sa te mai intorci. Da, ai vazut ce repede se pot schimba toate lucrurile! 23+
DIMITRA_R spune:
buna!burtici
sa avem o saptamana super,si plina de vesti bune!ca wkend-ul asta a fost dare nasol,m-am certat cu sotul,trebuia sa mergem la o petrecere,si ne-am certat la usa,cand sa plecam,si nu am mai plecat...ah,fetelor sunt tare suparacioasa
SIMONA MARIS buna alegere! noi maine am pleca in anglia definitiv,daca am avea acazia,o sa iti placa sigur!
ANA_O ai grija de voi,si mai usor cu treaba draguta,mai bine pune o femeie
BEATRICE ai dreptate,este groaznic in pat,am fost nevoita sa stau doar 4 zile in pat si am crezut ca mor...
JOANN felicitari!pt semnatiura sa ajungem cu bine la 40 de saptamani
LARISAde
DIMITRA(2.02.2007)
20+
beatrice75 spune:
Si in plus nu ai cu cine vorbi, nimeni nu-ti intelege starile mai bine decat alte persoane aflate in situatia ta. Si cand vorbesti cu cineva si-ti vine cu aberatii de genul:ce as sta eu, ce as mai citi eu, ce as......face eu, iti vine mai bine sa taci si.........sa vorbesti pe forum. 23+
DIMITRA_R spune:
toate fetele!
maine am morfo,sper sa fie tare bine!abia astept sa-l vad pe bebe,si sa pun si eu caruciorul
RATUSCA ma bucur ca te-ai distrat
pe aici o sa fiu astazi,ca este o canicula infernala... si o sa stau acasa
LARISAde
DIMITRA(2.02.2007)
20+
beatrice75 spune:
Da, este o canicula si in Buc. de lesina persoane perfect sanatoase pe strada, asa ca si eu azi imi voi petrece ziua acasa. Pe mine ma ia lesinul la aer conditionat, dar afara! 23+
ratusca83 spune:
neata burtici!!.eu abia m-aam trezit..cald tare...
beatrice doar cine trece prin ce trecem noi stie. mai m-am dezmortit putin, dar tot ma dor muschii la burta cand ma intorc sau ridic.
era la nunta o tipa gravida care nu intelegea de ce cobor cu liftul 1 etaj ca sa merg la toaleta. imi tot repeta ca e sanatos sa facem miscare. i-am explicat eu pe scurt dar tot nu intelegea. asta este nu toata lumea are probleme.
fetelor mai era o tipa(v-am zis ca au fost multe gravide)care era in 3 luni si avusese o operati in copilarie si pierduse un rinichi. si zicea ca i-a spus dr ca o sa nasca la 7 luni pt ca mai mult nu poate tine sarcina. si era asa de optimista...si mai avusese si iminenta de avort si nu avea voie la niciun efort.
pupici multi. eu sunt pe aici azi....sper sa avem activitate21+ si ingeras in ceruri
diana.b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamiralu ......... Diana.d, cred ca suntem la acelasi dr! Parca tu intrebai... la Filantropia iti trebuie adeverinta de salariat si trimitere de la medicul de familie (biletul roz ![]() |
Mersi frumos, mamiralu!
Imi era teama ca imi trebuie trimitere pentru ecografie, caci dr. meu de familie nu a mentionat clar "eco"!
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
ratusca83 spune:
joann felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!! multa sanatate tie si la bebelusi si sa ajungeti cu bine la termen...
pune poza cu burtica de 20 de sapt sa vedem si noi...am mai pus si eu cateva poze...21+ si ingeras in ceruri