Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Fetelor va multumesc pt voturi.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Cum ati trecut w-e ursuletelor?
Caldura mare mi-a umflat mainile. Cu picioarele stau inca bine, dar pe degetele de la maini nu-mi mai intra nici-un inel si am dat jos si verigheta. Si incerc sa beau cat mai multa apa ca sa nu apara contractii de la deshidratare si rinichii, solicitati acum si de metabolismul bebe-ului sa functioneze corect.

Ana_O felicitari pentru noul apartament. Sa fie urmat de "casa de piatra". In urma cu 2 ani si eu mi-am amenajat casa. Stiu ca ar fi greu sa nu pui mana sa contribui cu ceva, dar chiar deplasarile prin magazine in cautarea finisajelor perfecte pot fi epuizante. Incearca sa stai mai cuminte ca sa nu faci eforturi ce pot duce la probleme.

Se pare ca intru si eu in grupul gravidutelor aeriene. Ieri am plecat la biserica cu coliva, in papucii de casa . Eram cu haine decente, sobre si cu papucii galbeni. Ma tot intrebam in biserica de ce se uita lumea prea lung la mine. Ma gandeam ca sunt gravida si de-aia, dar cand mi-am vazut papucii din picioare... am inteles. Cand m-am intors acasa mi-am certat sotiorul ca m-a lasat sa ies din casa asa. Nici el nu bagase insa de seama. Asa ca l-am pus sa-mi imortalizeze in poza (am pus-o in albumul picasa) prima nefunctionare normala a neuronilor.
Si mai patesc ceva acum ca am inceput iar sa fac alea, alea prin casa. Scap foarte multe lucruri din mana. Inca nu am spart nimic, dar in ritmul asta nu cred ca mai dureaza mult. Si ma si impiedic. Trebuie sa ma concentrez la ce fac cand umblu, mai ales cand trec de praguri sau urc scarile.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

gravidoasele emotive! Hormonii, bata-i vina! Cat despre contractii...

Noi suntem tot in Fr, maine ne intoarcem acasa. E superba vremea aici, soare dar nu f cald. Sper sa se mai raceasca putin si prin Bucuresti cand sosim, ca si aici era canicula cand am ajuns si uite ca a tinut DD cu noi.

In rest totul bine si frumos, am dus-o astazi pe Sofia la un loc de joaca f mare, a fost extaziata si inainte de nani de pranz m-a tot pupat si mangaiat si alintat cu "mamica mea" Nu l-a uitat nici pe fratior, Sofia. L-a mangaiat, pupat si ma tot intreaba daca are si gura, si ochisori si maini Cand isi aminteste de el, vine, imi ridica tricoul si incepe sa ma pupe pe burta.

Eu am terminat (in sfarsiiiit), un tratament de 10 zile cu ovule preparate si marti am programare la dr. Sper sa fie totul bine de data asta ca m-am saturat de tratamente.

Ma bag la impachetat ca am ceva achizitii si sa vad cum or intra toate in valiza.

Victoria, mami de Anna Sofia, 21+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

burtici unde sunteti????????

21+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am aparut si eu de la mare. Am lasat-o pe zanica la mama si mergem singurei la munte ...plecam marti. Apoi o sa merg si cu Arianna la munte, ca ma simt vinovata. Dar simt nevoia sa fiu putin rasfatata de tati ....ma oboseste Arianna, ca are o energie de scoate sufletul din 3 adulti. Seara, noi suntem lesinati pe langa ea, si ea e asa vesela, alearga prin pat, vrea sa o gadilam. E o scumpa, mititica nu intelege ca mami gafaie dupa 1 minut de joaca si cade lata.
Msymo, pe unde esti? N-ai mai zis nimic, si imi fac griji pt ca dc te doare in lateral, in spate cd ti se intareste burta, nu e ok.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 23+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Buna fetelor, merci ca imi purtati de grija. Probabil deshidratarea a declansat aparitia acelor contractii ieri, eu nu beam nici 1,5 l de apa pe zi si mi-a fost si f cald, cred ca am facut de 3-4 ori dus. Aseara am baut multa apa si n-am mai avut nimic, nici azi noapte, nici azi. Sunt ok, am fost la masa la pranz , apoi pana la mall si la socri si m-a apucat seara. Scuze ca nu v-am dat de veste!
Deci ori a fost de la deshidratare, ori de nervi ca nu ies din casa.
Ana, bine ai revenit, si mai lasa treaba....ai grija de bebe David.
Eu m-am panicat ieri mai mult pt faptul ca sarcina e mica, deja ma vedeam la spital etc, nici nu va zic pana unde m-a dus mintea.
Celor care merg la munca, sa aveti o saptamana usoara si cele care stau in pat, ca si mine, tot o saptamana usoara, ca nu-i asa simplu sa stai....

Symo 25+ Diana Nicole

Mergi la inceput

symo ...ma bucur ca esti bine...si chiar daca ai cateva contractii nedureroase pe zi este ok...important este sa nu doara...eu am si am inceput sa nu le mai iau in seama..pupicei

eu ma plictisesc pe aici...

21+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

te-ai plimbat ceva astazi, symo!!!!.cum esti dupa plimbare? eu dupa nunta de aseara imi simt picioarele f obosite..

21+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fetelor, eu m-am recreat tare bine weekendul acesta in afara Bucurestiului.
Ratusca, pai normal ca plangi din orice, daca stai numai si numai in pat.Oricum, este bine ca ai mai putut iesi la acea nunta.Da, stiu, zic unii, ce job obositor am eu, as sta numai si numai in pat sa dorm, sa citesc o carte buna, sa ascult o muzica buna, dar cand intreaga ta existenta se invarte in jurul aceluiasi pat zi si noapte si saptamani, uneori luni intregi,te simti ca un paralizat.....numai cine nu a trecut prin asa ceva, nu intelege, e cumplit!
Simona Maris, ce ai hotarat?

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Mamiralu, este geu de ajuns la dr Peltecu?

Inacat, m-a amuzat asa tare povestea papuceilor...galbeni

23+

Mergi la inceput