Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Bine v-am gasit!

Felicitari pentru semnatura Ana_o si Letzy! Si noi am scimbat azi semnatura. Si cred ca azi-dimineata bebe facea tumbe, ca am simtit ceva asa, usurel, parca era rusinos sa ma trezeasca, desi eu nu dormeam... Asa mi-a placut !

M-am foit toata noaptea, nu stiu ce am de nu ma mai pot odihni ca lumea... Si la 9 si unpic suna directorul nostru sa vorbesca cu El (noi lucram in acelasi loc) si nu-i stia numarul de telefon. Noi eram amandoi plecati in vise, i-am zis ca doarme si l-a mai lasat. L-am sunat noi dupa...

Si am reusit sa ajung si eu azi la biserica, sa aprind si eu niste lumanari. Am ajuns si in piata iarasi, azi dupa verdeata, ca e mai buna proaspata.

Ana, ai grija de tine si de bebe. Si eu am probleme cu picioarele, la caldura si la stat in picioara mi se umfla ingrozitor. Si cum se anunta calduri mari in continare... mi-e groaza.

Ratusca, ma bucur ca a fost bine la nunta. Si nasa noastra a fost gravi (in 7 luni era), dar as zice ca nu avem o casnicie asa grea. Adica na, e normala si mi s-a spus (de multe persoane) ca suntem invidiati , deci sa nu mai credem in vorbe...

18+
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Ana_o ai grija cu picioarele umflate, mai ales pe caldurile astea, se recomanda multa apa si pe cat posibil sa manacam mai fara sare ca sa nu retinem apa, caci de asta se si umfla picioarele

ratusca pe mine m-ai mai linistit cu explicatiile despre contractii BH, merci
ma bucur ca ai putut sa stai mai mult la nunta si ca te-ai simtit bine!
si cu atatea gravidute pe langa tine
dar ati observat ca acum parca vedem peste tot gravidute si copii mici?
eu una asa patesc
ti-am vazut pozele, felicitari pentru burtica si pentru ca nu te-ai ingrasat deloc!

letzy si Ana_o felicitari! sa aveti parte sa saptamani cate trebuie si usoare!

si eu stau cu burtica pe afara in casa cand sunt singura, chiar ca este cel mai comod

amelia felicitari pentru BB miscator! o sa-l simti si mai bine de acum incolo! este asa frumos!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m
dar ati observat ca acum parca vedem peste tot gravidute si copii mici?
eu una asa patesc

24+

Si eu la fel patesc, gravidute, copilasi mici si la mine si ... animalute. De la animalute de casa la insecte

18+
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

amelia, felicitari pentru schimbarea de semnatura! sa o tinem tot asa, pana la termen! Si pentru Letzy felicitari, cred ca sunt amnezica, pentru ca nu-mi amintesc mesajul ei Bebe sanatos si cuminte, Letzy! Oricum, pentru toate burticile ne dorim bebei sanatosi si la termen!
Allexxia, mi-am adus aminte ce vroiam sa-ti zic. Cu mancarea si senzatia de "plin" din burtica, la genul ca vrem sa mancam, dar simtim ca suntem satule... Asa am patit si eu cateva zile la rand, dupa care am reusit sa mananc normal. Mi-am tras un semnal de alarma in momentul in care am inceput sa mananc noaptea, dupa 1! Ajunsesem la 58.5 kg, dupa care mi-am impus sa ma disciplinez cu meniul zilei si sa mananc normal si uite-asa am revenit la 57, care se mentin, cand 56.8, cand 57.1, dar nu mai mult.
Mi-e f f f cald...
Hai sa mergem in vacanta...

Ana
24, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

alexxia ...am gasit pe sfatul medicului ce am scris pe forum despre contractiile nedureroase.. Este adevarat ca sunt periculoase, dar daca apar mai mult de 4 pe ora la intervale regulate.

21+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

fetelor am pus cateva poze pe picasa..unele de la unta de aseara...dar f putine..decat ce am avut pe tel pt ca nu am cablul de la camera acasa sa descarc..si una de la noi de la firma..acolo se si vede bine burtoiul.....

letzy felicitariiiiiiiiii.....

tie dr topolog nu ti-a spus ca aceste contractii nedureroase, care nu sunt f multe, sunt ok???

21+ si ingeras in ceruri

Ba da mi-a zis ca sunt normale atata timp cat nu sunt dureroase.Sincera am avut impresia ca nici nu ma credea cand ii spuneam ca am contractii nedureroase.La control aveam uterul relaxat.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Amelia,Ana felicitari pt inca o sapt incheiata,Doamne ajuta sa ajungem toate pana 37 macar!
Sugubina,Allexxia,Ana,Ratusca(sper ca n-am uitat pe nimeni) va multumesc!
Fetelor nu mai vorbiti de Kg ca ma apuca depresia........eu am ajuns la 70 iar marea problema e ca nu ma vad cat tancul,ma vad chiar slabuta.Va dati seama la 1.60m -70 de kg

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui letzy81

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

fetelor am pus cateva poze pe picasa..unele de la unta de aseara...dar f putine..decat ce am avut pe tel pt ca nu am cablul de la camera acasa sa descarc..si una de la noi de la firma..acolo se si vede bine burtoiul.....

letzy felicitariiiiiiiiii.....

tie dr topolog nu ti-a spus ca aceste contractii nedureroase, care nu sunt f multe, sunt ok???

21+ si ingeras in ceruri

Ba da mi-a zis ca sunt normale atata timp cat nu sunt dureroase.Sincera am avut impresia ca nici nu ma credea cand ii spuneam ca am contractii nedureroase.La control aveam uterul relaxat.

24+

he he..el mi-a zis ca sunt BH. si chiar ultima oara cand am fost la control cand eram pe masa de control mi s-a intarit si el m-a intrebat de ce sunt emotionata....pupici...
ce mai faceti de papa?

21+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiralu spune:

Alexa, votat, 286 banuti

Numai putin stau fetelor, cat sa va rog ceva... Imi pune si mie cineva un carucior roz pe prima pagina, va roog!! Si dr Gh Peltecu de la Filantropia. Multumesc mult!!
Diana.d, cred ca suntem la acelasi dr! Parca tu intrebai... la Filantropia iti trebuie adeverinta de salariat si trimitere de la medicul de familie (biletul roz ... poate sa scrie orice despre obstetrica-ginecologie pe el, numai sa fie acolo)

Symo, ai fost la doctor cum aveai in plan? Te asteptam cu vesti bune!

la mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Fetelor, plec spre Bucuresti, gata sejurul cu greva...
Sper sa fi rezolvat problema cu internetul, ca asta a fost inca un motiv pentru care nu am reusit sa termin de citit mai rpd, ce s-a scris, nu-mi merge usb-ul si inca nu ne-am mutat la noi, sa avem internet wireless. Va pup si va doresc o duminica minunata!
In alta ordine de idei, curg apele pe mine, abia astept racoarea din masina!!!
Pupici multi, multi!

Ana
24, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput