Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

symo eu zic sa nu te sperii..si eu am contractii din astea nedureroase, uneori si 6 pe zi. atata timp cat ele nu apar la intervale regulate nu-i problema. eu am intrebat ambii medici si pe cel de la Medlife si pe cel din Ploiesti si au zis sa nu ma sperii.

aseara la nunta mai erau 3 gravidute si chiar le-am intrebat daca ele au si au spus ca da

uite ce am gasit pe net: Contractii Braxton Hicks. Aceste contractii, neregulate, isi pot face aparitia incepand cu saptamana 20 de sarcina si pot fi simtite mai devreme de femeile aflate la cea de a 2-a sarcina. Durata acestor contractii este in general cuprinsa intre 15-30 de secunde, dar pot dura si pana la 2 minute sau mai mult. Mai mult sau mai putin dureroase si posibil incomfortabile, contractiile Braxton Hicks se resimt ca o incordare puternica a uterului in partea superioara si relaxarea lui graduala. Aceste contractii cresc in intensitate in ultima luna de sarcina, devin mult mai frecvente si posibil mai dureroase. Desi nu pot declansa nasterea, aceste contractii pot duce totusi la dilatarea colului uterin creind senzatia ca urmeaza nasterea inainte de vreme. Daca aceste contractii devin insuportabile si sunt insotite de dureri abdominale, ale spatelui sau ale pelvisului, si eventual sunt insotite de scurgeri vaginale, contactati urgent medicul. .....

Deci sunt normale..eu il inebunisem pe dr cu telefoane cand au aparut si chiar am fost la control in ziua respectiva si totul era ok.

La nunta totul a fost ok...am avut noroc ca erau niste scaune superrrr moi si am stat comod.
Acum ma odihnesc, ca de.....
multi pupici...

apropo eu beau 3l de apa pe zi

21+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Neata dragelor!
Cum suportati caldurile?
Eu m-am bagat toata in niste boxeri de-ai sotului(am realizat ca eu nu am nimic comod din bumbac)si un maieu tot din bumbac.
Dam de baut la toata lumea....am facut 24 de sapt!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Ratusca multi,ma mucur ca te-ai simtit bine la nunta!
Ma duc sa-mi iau inghetata............

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

24+

Mergi la inceput

fetelor am pus cateva poze pe picasa..unele de la unta de aseara...dar f putine..decat ce am avut pe tel pt ca nu am cablul de la camera acasa sa descarc..si una de la noi de la firma..acolo se si vede bine burtoiul.....

letzy felicitariiiiiiiiii.....

tie dr topolog nu ti-a spus ca aceste contractii nedureroase, care nu sunt f multe, sunt ok???

21+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

of Ana e de munca la o casa noua,imi amintesc. Bine ca te faci fata cuminte si te linistesti..(nu trebea sa te apuci tu de chestii dastea din start; eventual sa coordonezi doar).
Sory ca iti facui pofte:)

Ratusco bine ai revenit de la nunta! Cat ai stat pan la urma? Am vazut pozele tale-ce burtica frumusica ai. Nu te-ai ingrasat deloc,doar burtica ai!

Letzi si io cam tot asa ma imbrac in casa..cu niste pantaloni scurti si un maieu.Imi si iese burta pafara haha. Da e f comod si ce sa fac pe caldurile astea..Felicitari pt cele 24s!!!

sugubina +19 cu Puficele

Mergi la inceput

am stat cam 4 ore..cred ca maxim 5..dar chiar mi-a fost bine..nici-o contractie nimic..cat am stat am baut incontinuu apa..pe hol era o canapea si mai stateam si acolo..oricum cred ca am fost vreo 6 gravide in total..inclusiv nasa mirilor care saraca era terminata pt ca este in 8 luni

21+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

oho ce de gravidute !! Se zice ca daca nasa e gravida o sa fie o casnicie grea/ceva de genul asta. Nu ca aj crede io in asa ceva..

sugubina +19 cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Am uitat sa schimb si semnatura, marti intram deja in saptamana 25!
Facui repede o salata de vinete, sper sa fie delicioasa! Va invit la un mic dejun tarziu, avem cremwursti, salata de vinete, rosii proaspete, pepene rosu si paleuri cu ciocolata(fursecuri din alea, de la cofetarie, cu gust bun, ceausist) si, bineinteles, cafea cu mult lapte, la final!
Ratuca,, ma bucur ca te-ai simtit bine si ca ai stat ma mult decat ai programat!
pentru toate!
Si, pentru restul fetelor: trezireaaaaaa!!!

Ana
24, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

iti dai seama ca daca eram si eu nasa ce casnicie grea aveau...trebuia sa le fim si noi nasi lor..eram 2 perechi, dar am renuntat cand am aflat ca tre sa fac cercalj..bineinteles am discutat cu ei si au inteles...

eu nu cred in vorbe din astea.

21+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

ana felicitari pt semnatura!!!! ..bebe sanatos si frumos iti doresc!!

legat de plans..eu am inceput sa plang la comanda....sotul meu se uita la mine si zice ca sunt cu capul

21+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput