Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Stiu Doura, la externare dr mi-a zis clar: "din momentul asta trebuie sa avem grija de contractii".
Fetelor, parca am retinut eu ca dr Haiduc e de garda azi pe 17, asa e? L-as suna sa merg pana la el. La varsta asta de sarcina se face monitorizarea aia a contractiilor sau cum isi da seama daca am sau nu contractii???

Symo 25+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

symo inceraca sa nu-ti atingi burta prea des pt ca si asta favorizeaza contractiile..hai ca nu am vrut sa te sperii doar vreau sa fii f atenta si macar azi si maine numara-le ca sa stim daca e ceva sau nu....acum relax..fii cat mai calma si bea mereu..pune-ti peste tot prin casa sticle de apa din alea mai micisi cand treci pe acolo bea putin..eu dar asa reusesc sa beau aproape 2 l..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

daca tot simti"ghemotoceli" du-te ..iti pune o centura pe burta care le monitorizeaza plus pulsul lui bb..dar sper a nu e cazulk de asa ceva ..mie mi-au pus aia cand eram in travaliu..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 22+ cu

Mergi la inceput

Acum ca tot am luat-o razna, voi aveti senzatia ca scapati pe chilotel cateva picaturi de pipi sau e secretie mai apoasa? Ma gandesc la toate tampeniile......

Symo 25+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Doura, trimis PM.

Symo 25+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Greu sa recuperez 9 zile de absenta. Greu, greu. Dar nu m-am lasat si am recuperat tot ce-ati scris. Bineinteles, acum sunt franta, copilul ma loveste de-o ora fara oprire, sunt suparata ca ma dor picioarele, mi s-au umflat teribil, vreau liniste si vacanta.
Ma bucur ca mai avem cateva burtici in odisee, le urez si eu "bun venit" si 40 de saptamani fericite, cu bebeii la caldurica. Pentru restul fetelor, ma bucur ca ati colorat carucioarele, felicitari pentru toate vestile bune de la echo si sa dea Dumnezeu sa fie bine, pana la sfarsit, pentru toata lumea. Sunt alaturi cu multe ganduri bune celor cu mici/mari probleme, sper sa depasiti cu bine aceste neplaceri si sa auzim vesti bune in curand, de la toate. Of, multe ganduri, nu stiu care sa prinda contur.
MSymo, multi ca sa treaca grijile, bebelina sa fie cuminte si sa iasa din barlog la termen, nu te stresa, e foarte bine daca poti merge scurt la o monitorizare.
Ratuca, si pentru tine multi , sper ca a trecut supararea pe sot si ai reusit sa te distrezi si sa te simti bine la nunta!
Allexxia,! Te inteleg cu loviturile pe care le primesti in burtica, la mine noaptea nu se poate dormi din aceasta cauza. Spatele si picioarele deja sunt o reala problema pentru mine, cred ca si kilogramele pe care le-am pus au un rol negativ in aceasta ecuatie, eu inainte(49kg la 1.70m) nu m-am confruntat niciodata cu umflarea gleznelor sau dureri de spate. Acum am 57 de kg si ma simt tare aiurea, parca sunt un mic balonel.
Simona_Maris, am vorbit numai de mine cand ne-am "auzit" saptamana asta si tu nu mi-ai spus nimic despre dilema ta cu Anglia. Am incercat sa te sun imediat cum am citit(marti, cred), dar aveai telefonul inchis si apoi m-am luat cu ale mele. Si de atunci, abia acum am reusit sa recuperez tot ce s-a scris. Oricum, stiu ca Dumnezeu te va ajuta sa alegi cum e mai bine pentru familia voastra, noi te sprijinim neconditionat!
Daca nu ma opresc aici, voi continua sa scriu... sunt oricum franta. Sper sa revin mai dupa amiaza cu scrisul, pana atunci va pup pe toaate, "fara exceptie"(e citat dupa Miruna, de aceea nu-mi insusesc expresia si o scriu ca atare) si va doresc un somn linistit in continuare si mi-ati lipsit mult saptamana asta! Pupici multti, multi, multi!

Ana
23, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

ana_o
ai terminat cu aranjarea apartamentului?
stiu ca ti-am mai zis, dar totusi ai grija cu treaba, ai vazut ca s-a mai intamplat sa nu simti nimic in momentul ala si dupa sa ai probleme.
Te rog eu mult ai grija cat efort depui, gandeste-te ca ar trebui sa te opresti inainte sa simti vreo urma de oboseala!
Eu obosesc numai daca fac putina curatenie la mine in camera si nu simt oboseala atunci ci dupa cateva ore, mai ales seara ma doare spatele
Ne apropiem de trim III, trebuie sa avem mare grija de acum incolo pentru binele puiutilor nostrii!

Ana_o multi
si sa ne povestesti cum ti-ai amenajat aparatamentul, si eventual sa pui si poze cand e gata!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

MSymo cum te mai simti?

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Neata Iepurasele!

Am citit tot si imi pare rau sa aud Symo de contractii. Las ca stai tu linistita bei apa si trec ele. (io una nu ma pot opri din baut frate nu stu ce e cu mine..)

Simonamaris poate destinul vostru e sa faceti copilul acolo; va avea alta sansa, alt mediu..alta atmosfera. Sa te bucuri de ce ti se ofera si sa nu iti para rau ca pleci.

Ieri nu prea am stat activa cu voi ..desi am stat singurica in casa ca Pufescu e la Buzau cu serviciu. Vine pe la pranz azi. Am facut niste fish cu usturoi ieri..muama ce bun; de asemenea si inghe de piersici care e deosebit de cremoasa (i-am pus frisca naturala si daia.)

Azi vine super socrela in vizita si i-am zis ieri la tel ca fac pizza; era foarte incantata si a zis ca nu a mai mancat de mult. Pe la pranz ma apuc de aluat (la masheena de paine evident) si in rest e simplu deacolo..

Am dormit si eu cam prost/ma scol la 3h sa fac cisi. Azi pe la 6dim la rasarit hop si eu la bucatarie am ras 2 piersicute. Am mai putut dormi doar pan la 8juma..
Va pupez dulce si o zi minunata sa avem.

sugubina +19 cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Buna dimineata si de la mine!
Allexxia, sunt "fugita" la Tg Jiu, am obosit sa fac curat, sa spal si sa calc. Greva generala si liniste acasa la mine! Nu am terminat cu apartamentul, a fost greu pana ne-am decis asupra gresiei si faiantei din baie, acum oamenii pe care i-am luat acolo lucreaza de zor, au dat cu lavabila, au pus gresia, faianta, parchetul... dar urmeaza instalatia electrica si aparatele de iluminat de cumparat, alta treaba f grea pentru noi doi. In fine, acum sunt aici, ma relaxez si-mi refac picioarele, cred ca asta va fi problema mea mare in aceasta sarcina, nu mai pot calca si maximum 2 ore mai pot rezista in picioare!
Deci, Allexxia, de muncit, cu siguranta n-o sa mai muncesc, sanatatea mea si a lui bebe e cea mai importanta! Multi pupici si multumesc pentru grija! (am vrut sa-ti mai scriu ceva, legat de un subiect pe care l-ai discutat... dar ma chinuiesc sa-mi amintesc si nu pot, trebuie sa recitesc)
Sugubina, ce-mi place ca voi doi gatiti tot timpul si-mi fac pofta cu orice mananci! Pizza facuta in casa e cea mai buna, iar piersicile sunt preferatele mele, acum e musai sa merg sa-mi iau, ca nu mai pot de pofta!
Vreau si eu vacanta... sunt tare deprimata. Iar am inceput seria noptilor cu plansete si suspine. De data asta pot spune ca si hormonii au partea lor de vina, parca nimic nu-mi mai face placere aceste zile. Va pup pe toate, sa aveti un inceput de duminica superb, fara caldura prea mare, plina de ganduri frumoase si de voie buna!

Ana
23, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput