Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 13
MSymo spune:
Fetelor merci, am inteles...sunt contractii BH, iar eu nu beau nici 1,5 l de apa pe zi.
Si le simt mai mult daca stau pe spate. Daca sunt in pat pe o parte nu simt nimic.
Dupa ce am asteptat o saptamana sa ies si si eu din casa in Herastrau sa mananc ceva cu iubi, acum vine de la mare (unde a plecat aseara intr-un market visit si tocmai ce a venit) si imi zice ca iesim si cu seful lui , un cipriot. Sa fie sanatos, sa iasa cu el.....ca eu n-am ce busines discuta cu ei!
Asa ca nu ma mai duc nicaieri, ma mut in dormitor, unde mi-e locul!!!
Symo 25+ Diana Nicole
letzy81 spune:
Acum am vazut ca ati fost mai rapide ca mine!
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
23+
ALEXA1985 spune:
Buna burtici. Cam putine azi. Am intrat si putin mai devreme , am citit tot, doar ca mi se blocheaza calculatorul asta.
Eu sunt putin ingrijorata, pt ca nu il simt pe bebe in fiecare zi, desi ar trebui, nuu? Eu am placenta anterioara, asta sa fie cauza?
As vrea sa va rog si azi sa imki acordati un vot:
http://soferderomania.promotor.ro/ALEXA85
22+
letzy81 spune:
Symo eu inainte de sarcina nu reuseam sa beau nici macar un litru pe zi dar de cand am aflat ca deshidratarea favorizeaza aparitia contractiilor am ajuns sa beau cel putin 2,5l .
Off ma duc sa-mi fac injectia ca iar m-a lasat sotul singura...sedusa,bortoasa si abandonata.....pt weekenduri.I-am spus ca nu mai accept sa plece si urmatorul weekend pe coclauri(adica la tara).
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
23+
letzy81 spune:
Alexa votat!
Si fetita mea are zile cand este mai putin activa dar de simtit o simt chiar daca uneori foarte putin.Cred ca e posibil sa nu simti toate miscarile din cauza insertiei placentei.
23+
allexxia_m spune:
simona
cam asa stiam si eu, dar e bine ca mi-ai mai confrimat inca o data
ALEXA votat!
letzy
24+
douradoudou spune:
off symo acum am citit..asculta-ma pe mien care am nascut prematur: alkea sunt contractii si nu sunt ok chiar daca nu dor pt ca sunt prea dese..nu e normal sa fie asa de dese..plus ca nu bei destul e si mai pericuos...eu am avut contractii din cauza deshidratarii ..si pana la urma am nascut la 7 luni..si nu a fost bine..te rog suna doctorul s monitorizeaza contractiile...scrie cate simti si la ce intervalk de timp
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 22+ cu
douradoudou spune:
BH sunt normale din trimestrul 2 dar nu e ok daca simti cum ai descris tu..sunt ok cateva 2-3 pe zi dar nu mai mult...please monitorizeaza-le
si 22+ cu
douradoudou spune:
si inca ceva symo ..tu stii ca ai cerclaj si banuiesc ca ti s-a explicat ca trebuie sa fii de 2 ori mai atenta..eu nu vreau sa te sperii dar ai mare grija si oricat de greu iti este bea CEL PUTIN 2 l pe zi...
si 22+ cu
MSymo spune:
Doura merci mult. Hai ca incep sa scriu ora la care simt sa fac un raport. Si toate astea in conditiile in care iau 3 gynipral pe zi si 3 nospa.
Azi am avut cam 5-6 ghemotoceli, dar la intervale mai mari de timp si in mod special daca stau in pat sau daca ating mana pe burtica din greseala. Cand sunt in fotoliu sau mai fac miscare prin casa, n-am nimic. Sunt asa de speriataaaa!!!!!!!
Symo 25+ Diana Nicole