Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Fetele,astea sunt contractii..MSymo..ai descris destul de clar...E cam devreme pt astea nedurerroase..in carti de specialitate spune ca de pe la 28 de sapt incep. Acum..cum totul e precoce...s-or fi precocizat si astea
No-spa ...3 pe zi,muuuuuuuuuulta apa,si stat in pat.
Am avut si eu..cam acum o luna,pt ca nu beam apa...si m-am invatat minte
Fetele..sa va mai zic cu Anglia.deci au nevoie de el acolo nu pt un an,ci pt perioada nedeterminata.Acum i-a gasit.Asa ca ...il trimit pe el intai sa imi aranjeze cuibul...imi pun lucrurile la punct aici si zbor
Oricum..tarisoara asta e in mare prapastie..Auzi stire la TVR!..ceva de genul( citat paroximativ) " in JUD Iasi se duce o suma de x lei pe pensii,suma cu care s-ar putea construi y nr de apartamente"
Am simtit ca mi se ridica tensiunea.Mi se pare instigare la ura contra batranilor.Pai ce sa le mai dam pensiile,sa cheluim cu ei..etc...mai bine hai sa ii mancam ,cum faceau primitivii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

MSymo nu toata burta pana sus sub sani !
ca mai avem si noi stomac si alte chestii normale pe acolo
vad ca tu ai 25 saptam, deci suntem cam pe aproape ca varsta a sarcinii, deci ar trebui sa avem uterul cam de aceeasi dimensiune :
eu tot asa am, de la buric in jos este uterul, acela este cel care se intareste la contractii, doar el, nu toata burta pana sus, asa cum o vedem efectiv.
daca pipai toata burta, ai sa vezi ca este o alta consistenta de la buric in jos si pe laturile burtii, si alta mai sus de buric pana sub sani
eu zic ca asa ne putem da seama care este uterul unde este BB nostru si care este stomacul si restul

sper ca ai inteles ceva din ce am zis, la mine asa este si se simte diferenta

24+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Vai..., am o stare de rahat!!!!
M-am plictisit in casaaaaa, nu ma multumeste nimic, ma simt si lesinata, moale de la atata stat in pat. Mi-am intins parul, m-am dat cu oja rosie, dar tot nu-mi place nimic, ma simt ca un balon.

Symo 25+ Diana Nicole

Symo...uita-te la un film fain..ce iti place tie mai mult..comedie ..sau ceva drame . Eu in ultima vreme m-am uitat la filme cu holocaustul si m-au captat.
Sau joaca ceva frumos..eu joc sah cu iubi ( si ma bate),sau online daca nu e el.
Bine..eu pictez..si daca ma apuc de pictat..jumatate de zi nici nu mai respir!
Multa rabdare va doresc..si amintiti-va pt cine toate aceste sacrificii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

simona acum ma sperii eu
tocmai din saptamana 28 ar fi normale astfel de contractii?
eu zic ca beau in jur de 2l apa pe zi, nu le contorizez efectiv dar cam pe acolo, atunci de ce mi se intareste burtica in fiecare zi?
ca nu se poate zice ca ar fi de la efort, ca mi se intareste si cand stau in pat, fara sa fac nimic

eu ce fac acum? ca eram linistita ca ar fi normale cateva pe zi

24+

Mergi la inceput

Allexxia,asa am citit..stai ca am sa caut linkul unde am citit,sper sa ma lase sa il pun.Dar eu nu cred ca nu e nimic anormal nici acum..eu aveam contractii pe la 20 de sapt ... Nu vreau sa te sperii ...se poate sa ma insele memoria...revin imediat cu informatii sigure..
Scuzele mele

Mergi la inceput

Contractiile Braxton Hicks sunt contractii nedureroase si intermitente ce apar in cel de-al treilea trimestru de sarcina.

Pe masura ce te apropii de nastere, poti observa ca abdomenul sau vei simti ca uterul se contracta pentru 20- 40 de secunde- aceste contractii precoce se numesc contractii Braxton Hicks, numite dupa medicul care le-a descris pentru prima data.

Aceste contractii sunt de obicei neplacute, dar ele reprezinta metoda prin care uterul tau exerseaza si se pregateste pentru travaliu. Uneori, ele pot constitui un semn ca travaliul se apropie, deoarece ajuta la dilatarea colului uterin.

Cel mai frecvent ele apar in ultima parte a sarcinii, pe masura ce te apropii de termen, dar pot aparea si in cel de-al doilea trimestru de sarcina, sau chiar mai devreme.

Mergi la inceput

Ce trebuie sa faci in cazul contractiilor Braxton-Hicks

- In primul rand stai linistita si nu intra in panica, contractiilor Braxton-Hicks sunt ceva normal
- Respiratia ritmica poate ameliora disconfortul dat de contractiile Braxton-Hicks.
- Stand intinsa pe o parte puteti ajuta la ameliorarea durerii contractiilor.
- Uneori, o miscare usoara, poate face contractiile sa dispara.
- Bea multe lichide, deoarece deshidratarea poate cauza contractiile uterine de timp Braxton Hicks
- Daca contractiile nu dispar in cateva ore este recomandat sa mergi sa consulti un medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Sunt contractii nedureroase care apar de obicei in trimestrul 3 de sarcina si care pregatesc uterul pt nastere.Si eu am avut multe weekendul trecut si m-am cam speriat.Se numesc Braxton Hiks,nu stiu daca am scris corect.Acum vad ca s-au rarit simtitor,Doamne ajuta!
Am vazut ca de la un timp nebunica mea se culcuseste toata intr-un loc si imi creeeaza un mic disconfort.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

23+

Mergi la inceput

Allexxia....am descoperit ca sunt normale incepand cu ce de-al doilea trim de sarcina.Apar ,de regula ,mai tarziu..dar nici acum nu e o anormalitate.Milioane de scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Allexia, daca apas putin pe zona aia imediat dispare ghemotocul.
Ma simt ca o proasta, dupa atata timp eu tot nu am priceput cum este o contractie. Am tot citit ca se intareste burta: toata burtica? pana sus sub sani? Ca eu apas pana in zona buricului si e moale, doar jos sub buric e ghemotocul. Zici ca-s batuta-n cap.

Symo 25+ Diana Nicole

Symo s-ar putea sa fie printesa ta .
Cand ai contractie ar trebui sa simti tot uterul contractat(uterul acum este mai sus de ombilic cam 3 degete.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

23+

Mergi la inceput