Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 11
letzy81 spune:
Ratusca eu inainte sa plec de acasa la servici bag un no spa si vad ca in ultimul timp(adica de 5-6 zile) nu am mai avut dureri!
Au fost zile cand luam 2 no spa preventiv(cand stiam ca am ceva mai greu de rezolvat sau vreun pacient dificil)
Nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji mai ales ca doctorul ti-a zis ca poti.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
23+
sugubina spune:
Ratusca distractie placuta la nunta. Sa nu te agitezi prea rau..
Fetele azi fac cred inghetata de piersici..Am luat unele eftinute si f aromate si tre sa fac ceva cu iele..Deabia astept.
Voi ce planuri de papa aveti azi?
sugubina +19 cu Puficele
amelia_ilie spune:
Bun gasit tuturor !
Sanatate multa tuturor posesoarelor de lighioane!
Ratusca, distractie placuta la nunta!
Si vacanta placuta tuturor celor care pleaca din localitate (in concediu sau doar la aer). Noi stam acasa si respiram usor, sa nu facem mai multa caldura .
Am fost de dimineata la piata si am luat vreo 4 pepenei verzi si unul galben, rosii si ardei si papica pentri pisi.
Acum astept sa se raceasca un pepenel sa mancam si noi. Cam asta a devenit mancarea noastra de dupa amiaza (adica de la pranz pana a doua zi dimineata).
De mancare nu vorbesc prea mult. Am scos din congelator niste ciocanele de pui, le-am pus la bait si maine o sa le facem la rortisor si le papam cu cartofei natur (sau piure, sa vedem).
Sa aveti un we placut, racoros si odihnitor! Eu ma bag la niste rosii in suc propriu, ca avem niste rosii de saptamana trecuta si-i pacat de ele sa se strice.
17+
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008
douradoudou spune:
helau ..azi noapte nu prea am putut sa dorm ..am adormit la 4 ..m-am trezit la 11..se vede ca e weekend am gasit doar 2 pagini ...inacat ma gandeam eu ca nu era numai de la efort de aia am si intrebat pt ca stiu ca ai infectia de la inceputul sarcinii...sper sa scapi de ea definitiv
eu azi fac aripi de pui prajite super crispy cu usturoi si coriandru
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 22+ cu
simona-maris spune:
Fetele..unde sunteti??? DE la 2 30 pm nu s-a mai scris nimic.
Am fost la Kiabi si eu,si am vazut lucruri dragute si accesibile,de relativ buna calitate
Mor de cald...as dormi in cada.pe unde o mai fi anya..ca ea venise cu ideea asta!
In rest ma simt bine,eu am o sarcina usurica ...Slava Domnului.Nu am avut nici greturi,nici ameteli.Doar col scurt..
,dar am scapat fara cerclaj.In schimb am probleme mari cu spatele,v-am mai spus ,am 2 operatii de hernie de disc..si acum a inceput sa ma supere rau.
VA doresc in continuare week end placut...distractie maxime nuntaselor,si va mai asteptam pe aici,cele care sunteti pe acasa.
Simona +24
simona-maris spune:
Lasa ca vin ele ultimele luni ... sa vedem atunci cum scriem!
Ce repede a trecut...mai am 16 saptamani.Eu abia astept sa imi vad bebe-le.Deja comunicam ff bine.Parca simte ca il chem la joaca ...si misca atunci cand mangai burtica...
Ratusca..mai pune la spate supararile pe sot.. si have fun acolo
Doura..nu mai vii in Romania???
MSymo spune:
Eu sunt in zona....dar vad ca fetele sunt la plimbarica, nu am cu cine vorbi.
De ieri cam am contractii, asa cred. Simt ca se face burta in partea de jos ca un ghemotoc tare si trece repede....dar de cateva ori pe zi, chiar si in somn azi noapte. In rest, nu ma doare burta, ce-or fi astea? Ah, si ma doare putin spatele, in ambele parti chiar la baza spatelui.
Sunt putin speriata...cu tot colul meu cusut.
Symo 25+ Diana Nicole
allexxia_m spune:
eu sunt pe aici, dar nu am chef de nimic
vad ca sunt iar probleme, de spate in general si cu burtica ....
imi pare rau ...
ce pot sa zic, si pe mine ma doare spatele, cam in fiecare seara, dar eu am si am avut o viata sedentara cu job de stat pe scaun si oricum aveam probleme cu spatele, deci nu ma astept sa fie altfel nici in sarcina, ca doar sunt stiute astfel de dureri
si mie mi se mai intareste burtica, de cateva ori pe zi si trece repede, dar s-a mai zis pe aici, sunt normale contractiile astea nedureroase atata timp cat sunt decat cateva pe zi.
Cica se pregateste uterul pentru nasterea care urmeaza
dar la cum descrii tu MSymo ca se intareste doar jos burtica eu nu cred ca sunt contractii, cred ca mai degraba se intoarce BB prin zona aia
24+
MSymo spune:
Allexia, daca apas putin pe zona aia imediat dispare ghemotocul.
Ma simt ca o proasta, dupa atata timp eu tot nu am priceput cum este o contractie. Am tot citit ca se intareste burta: toata burtica? pana sus sub sani? Ca eu apas pana in zona buricului si e moale, doar jos sub buric e ghemotocul. Zici ca-s batuta-n cap.
Symo 25+ Diana Nicole
MSymo spune:
Vai..., am o stare de rahat!!!!
M-am plictisit in casaaaaa, nu ma multumeste nimic, ma simt si lesinata, moale de la atata stat in pat. Mi-am intins parul, m-am dat cu oja rosie, dar tot nu-mi place nimic, ma simt ca un balon.
Symo 25+ Diana Nicole