Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Neata dragelor! Sper ca ati dormit bine si ca nu v-a deranjat caldura.
Ieri seara asa frumos a fost cu Pufi Pufescu-s-a pus cu mainile pe burta decis sa auda el si sa simta Puficele! sI a inceput sa se dragale cu ele si sa piuieee! Era asa haios si dulce! Cre ca va fi un dady bun.

beatrice75 si noi am decis sa anulam vacantele lungi..Indraznesc sa sper k poate vom pleca putin

sugubina +19 cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

allexxia

19+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

sugubina ce frumos cu sotul tau si puficele tale
sotul meu a inceput sa pupe si burtica cand pleaca de acasa si cand vine

pune si el seara mana pe burtica dar cand vede ca nu se mai opreste fetita din miscare se cam sperie si ia mana ca zice ca poate din cauza mainii lui nu se mai opreste fetita, si cum am zis, fetita are forta si da din manute si picioruse destul de tare si cateva minute bune in continuu
lui i se pare putin ciudat ca misca asa puternic, dar si doctorul a zis ca este ok, este semn ca este hranita bine si are forta

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

buna burtici!!!.

eu sunt pe aici..tot in patut...
letzy nu ma pregatesc inca pt ca este prea devreme..abia diseara la 9 voi merge..
si aici este tare cald

21+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

sotul meu a inceput sa pupe si burtica cand pleaca de acasa si cand vine

la fel si sotul meu
cate un pupic pt fiecare

Forever,Michael

Mergi la inceput

ratusca diseara te dixtrezi

Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui JoAnn

ratusca diseara te dixtrezi

Forever,Michael

as vrea eu joann, dar deja sunt stresata pt ca mi-e frica sa nu ma doara burtica. oricum stau maxim 2 ore, insa nu cred ca voi rezista. am observat ca de cand sunt insarcinata locurile aglomerate ma agita. nu vrea ca bebe al meu sa sufere si asa ca nu voi sta mult.

oricum sunt suparata pe sotul meu pt ca aseara a fost cu mirele si cu baietii in oras si a venit cam tarziu si m-am suparat..azi nu am vrut sa vb cu el. el acum este la cununia civila si s-a suparat pe mine ca n-am vrut sa-i dau cheile de la masina mea ca sa plece cu ea pt ca a lui este la spalatorie si nu era gata, iar mirele il tot suna. a trebuit sa cheme un prieten sa-l ia. daca nu-si cere scuzuze nici nu ma duc diseara .
va pupic!!

21+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Buna burtici si pentru gandurile pozitive trimise.

La ureapl. si mycopl. din pacate spun si eu prezent.
Ajunsa in spital dr. a suspicionat "lighioanele" astea pentru contractii (nu doar efortul) si imediat mi-a dat tratament cu un antibio. la care iesisera sensibile ambele (10 zile claritromicina + polygynax intravag.pentru evitarea florei patogene).

Acum pe 15, dupa morfo., am fost la dr. la control si mi-a luat secretie ca sa vedem daca mai apar. Sincer nu sunt foarte increzatoare caci stiu ca sunt destul de rezistente.

21+

Mergi la inceput

offf, ratusca cred ca esti mai mult stresata inainte de petrecere decat o sa fii acolo si nu-ti face bine ...
eu zic sa nu te superi pe sotul tau, stiu ca ar trebui ca sotii sa fie langa noi dar eu zic ca au si ei dreptul sa se mai destinda, ca si noi am vrea daca am putea sa facem tot asa
incearca sa nu te mai superi din orice, doar te iubeste pe tine si BB

24+

Mergi la inceput

incat sper sa-ti mearga tratamentul, fii increzatoare ca prin optimism ajuti si tu corpul sa-si revina mai repede si mai bine

JoAnn

24+

Mergi la inceput