Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 9
JoAnn spune:
buna si o
vad ca voi nu puteti adormi devreme si eu nu pot dormi pana tarziu
lore drum bun.
multumesc fetelor pt voturi
DIMITRA_R spune:
neata!
ALEXA si eu am ureaplasma,am luat antibiotic,dar o sa astepti pana te duci la dr,stai linistita,nu este ff grava,o sa iei pastileJOAN votat!
dragelor eu nu mai pot dormi,in fiecare dimineata la 6 sunt drepti,ca si cum sunt nervoasa,ma duc astazi sa-mi iau aparat de tensiune,stiu eu...poate am tensiune,nu pot sta nici in pat
LORE vacanta placuta!sa nu stai mult la soare
va pup pe toate!
LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)20+
beatrice75 spune:
Noi am renuntat la vacanta la mare de frica pt bebe si concediu in afara, cum obisnuiam. Sa ne luam totusi niste masuri de precautie. Asa ca mergem pe la munte cat putem si nu in concedii lungi, iesiri scurte si dese.
23+
Vasari spune:
Lori, si eu tot din oct vreau sa intru in prenatal, de pe 4 voiam. As lua mai repede, dar M s-a nascut la peste 41 de sapt si mi-e teama sa nu ma prinda Craciunul prin maternitate.:)
Alexxia, cand mai creste bb nu va mai avea atata loc in burtica si miscarile ii vor fi mult mai limitate. Eu pe Maria din cauza uterului meu nici nu am simtit-o in ultimele luni. Stiam doar cand sughite (zilnic) si miscari usoare.
Si eu sunt la fel cu mancarea, mananc din ce in ce mai putin si mai usor si tot ma simt super satula. Doar masa de dim a ramas la fel de consistenta.
Sorinaalex, felicitari pt eco! Si eu abia astept vinerea viitoare...
Inacat, ce sperietura! :(( Ma bucur mult ca sunteti bine acum!
Doura, si eu sunt fan smoothie.
Eu am sarit ieri dupa birou direct in masina si am mers la Valcea la Maria. E asa de bine sa fim iar impreuna... Acum plecam la curte si la rau.
Wk placut tuturor !
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 19+
Primul orice
letzy81 spune:
Si noi am renuntat la concediu de orice fel.Nici macar pana la tara nu mai merg pt ca ma deranjeaza orice groapa din drum si cum la noi majoritatea sunt praf mai bine nu.
Pe la 19 sapt am fost un weekend in Moldova si dupa au inceput durerile de burtica si contractiile nedureroase.Bine o fi fost o simpla coincidenta dar nu prea cred.
Totusi macar pana la munte sper sa-mi fac curaj si sa merg.
E posibil sa fiu eu prea fricoasa si paranoica .
Acum mi-e pofta de ciocolata de casa si parca nu as iesi afara pe canicula asta si iar sunt singura acasa...si cofetaria aia e cam departe de mine!
Ratusca ce faci?Te pregatesti de nunta?
JoAnn votat si ieri si azi!
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
23+
allexxia_m spune:
'Neata fetelor!
Lore distractie placuta in vacanta! Sa fie bine si pentru tine si pentru BB tau!
ALEXA sper sa se rezolve ureaplasma ta, sigur doctorul tau iti va da ce trebuie ca sa nu mai ai probleme
Vasari merci, ai dreptate ca nu o sa mai aiba loc de atata miscare, acum sunt curioasa daca o sa se vada si la mine cum migreaza fetita dintr-o parte in alta a burticii in lunile mari
Sa te relaxezi bine la curte, cred ca este super sa stai acum pe caldurile astea langa rau ...
letzy si mie imi este teama de gropi ca stiu ca sunt periculoase, dar stiu ca anul trecut am fost cu sora mea - tot graviduta si ea anul trecut - si a fost ok drumul spre mare
am luat noi o ruta mai ocolitoare dar fara gropi, deci a fost ok
asta e, facem opriri mai dese, eu imi las scaunul pe spate ca sa stau si intinsa si zic ca ajungem noi cu bine
24+
JoAnn spune:
DIMITRA, Letzy sarumana. al meu a plecat la tzara si m--a lasat pe mine sa am grija de drumul pana la bucuresti si moama ce de bani iti trebe
asa-mi trebuie daca nu am avut ce face
eu nu mai pooot de cald....
cred ca am mai zis...ce bine de fetele ce pot pleca in vacanta