Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *267*
Raspunsuri - Pagina 13
ceska777 spune:
Am revenit! De azi suntem trei zile pe un antibiotic pentru urechi mai mult. In plamani nu mai e decat un harait usor in lobul drept jos. Inhalam in continuare, in continuare si singulair pana scapam. De data asta trebuie sa ne revnim complet ca sa nu mai lasam loc de recidive la prima raceala.
Miri,
tu sper ca esti constienta ca esti o rasfatata. O fi greu, greu la puterea 3 cu baietii dar dl sot mi se pare ca e de toata lauda!
Alinatudor,
noi in Romania nu am gasit laptele imbogatit gata preparat cum era B obisnuit aici sa il bea, doar praf si nu am mai fost dispusa sa revin la preparat lapte. Si i-am, dat de la Dorna cel imbogatit cu vitamine iar aici am ramas pe UHT 3,5%. Chiar azi dimineata la subiectul lapte din biberon ma gandeam ca poate era bine sa il mai tin pe laptele imbogatit pana in iarna cand face 3 ani dar.....mai vedem.
De problema pampers to be or not to be nu scapam! E un lenes si un comod, ma face din vorbe de nu ma vad. Nu vreau nicicum sa il fortez sa dam vreo tenta negativa povestii...
Roli,
o sa ii ofer canuta cu lapte seara sa vedem.
Voi le dati clopoteilor cereale de copii mai mari? Kellogs etc?
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
jelimoni spune:
alina imi pare rau ca n-ati stat mai mult...referitor la sfaturi..asa e,mai bine ne tinem gura,oricat de frumos am incerca sa le spunem.am spus si eu cuiva sa dezbrace fata,caci o tinea la 25grade cu body manecfa lunga,bluza peste,si ploveras deasupra :((iar mamica era in tricou...i-am zis ca transpira si nu=ibine s-o lase asa infofolita,la care ea doame fereste ca-mi raceste(era prim mai cand o dat un val de caldura)i-am zis sa-si puna si ea ica o bluza +un plover sa vada cum ii place sa se plimbe asa...si o facut o mutra de parca ce stiu eu si de atunci imi vad de treaba...
eu sunt in butoi de ceva vreme...va citesc pe ascuns,am fost si noi in clubul cu enteroviroza...sper sa nu mai trecem prin asta never!!
stancuta mabucur mult de progresele Sofiei,ma gandesc ca ai putea sa-i trezesti interesul spunandu-i daca nu vrea sa bea ca voi oamenii mari si sa beti toti laptele de seara?la Robi functioneaza
ema cum sunt baietii??
miri spor la slabit!!undemergeti in concediu?ce mi-ar placea si mie sa ma pot gandi la un concediu...
gata,ne punem la nani acum...va pupam
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceska777 Voi le dati clopoteilor cereale de copii mai mari? Kellogs etc? Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Blogu` nostru Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
Nu-i dau, si oricum, si din cele de bebelus ii dau foate rar (cam la 2 sapt) pt ca, prin armata de pitici pe cae o am, este si cel ca e grasa!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 2 ani
Albume
LaLa_20 spune:
Ceska eu ii dau Biancai de la nesttle...din cele cu miere sau preferatele ei cu scortisoara...
emabucuresti spune:
buna dragelor,
noi suntem bine, gata, mai tusesc ei un pic dar au terminat cu febra, nas infundat, siropuri, etc
v am mai citit dar nu am timp sa scriu, uf, timpul asta parca se comprima uneori la mine, iar la pranz cand reusesc sa ii culc la unison, mai fac cate ceva pt casa sau pt mine
roli imi pare tare rau ca tot nu e bine tatal tau, o imbratisare si de la mine ca sa ai putere!
stankuta ce de progrese ! bravo sofiei! si bineinteles si voua!
cu lapticul, lansez si eu teorii, ca milan e inca pe bibe:
-sa ii largesti treptat apoi tai tetine, sa stea in fundulet cand bea laptele, nu culcata, si poate asa reusiti sa faceti treptat trecerea de la bibe la canuta (cu cioc eventual) apoi canuta
ceska sanatate lui benji!
sasha e deja pe lapte de vacuta si el, milan de mult, de la un an si un pic
emabucuresti spune:
moni merci frumos de intebare, suntem bine in sfarsit. of enteroviroza a avut robi, ati tratat-o de acasa? imi pare rau ca esti supi 
santatate multa bolnaviorilor!
emabucuresti spune:
ceska eu ii mai dau muesli(bio, dr oetker) si am mai gasit si niste fulgi de porumb fara zahar(sanovita). ii papa cu lingurita din castron
emabucuresti spune:
noi mai papam asa
milan mananca migdale crude cot la cot cu mine, ma ia si rasul cand il vad cum rontaie ca o veverita.
in rest m am specializat pe facut smoothies , cu ce fructe imi pica in mana ,uneori cu iaurt adaugat, si ii aranjez pe amandoi, si pe m si pe stirbul mic( are in continuare doar doi dintuci jos)
va las ca s a dat desteptarea pe aici,
tuturor
emabucuresti spune:
aaa, stankuta ai dat tu odata o reteta simpla de inghetata, cum era?
ce inghe mai faceti in casa, ceva simplu de facut si sanatos pt pici? p.s. nu am masina de facut inghe.
Ellenuta spune:
buna fetele
intru si eu repede pana nu se scoala astea mici. s-au culcat tarziu ca am stat dupa instalator, am avut o defectiune la baie .. noi am fost la piscina la prietenii nostri, am plecat vineri si am venit aseara. ptr fete a fost super, eu, insa, am venit foarte obosita .. hai ca dupa eva nu am stat asa mult, chiar am lasat-o singura cu celelalte doua fetite prin casa, insa, anna m-a terminat .. o maraita si o sclifosita ce nu am mai pomenit .. frate, nimic nu-i place sa manance, cum vede lingurita, urla de zici ca-i dau otrava .. nu stiu ce ma fac cu ea .. sambata am bagat-o si pe anna in piscina, apa a fost cald - 30 grade - insa de azi dimi e subfebrila .. asa a fost si sapt trecuta .. de duminica pana miercuri, apoi nu a mai facut si acum a luat-o iara .. 
revin ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe