Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (107)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Lucianna iesire frumoasa!
Ano ma bucur ca esti in forma!
Bebecris e mai greu cu contractiile! Si mai ales ca acum e si cald si statul in pat devine istovitor!
Eu transpir stand... Mai fac si dusuri reci cand ma infierbant! Nu sunt chiar reci ci ca apa de ploaie! Sa va zic ca in plina vara am muci si tusesc???!

Alina-Mirela 33+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

ALYNTA sunt in forma,dar NU MAI POT DE CAAALD!!!!
Am fost sa fac pipi si abia m-am dezbracat! S-au lipit de mine si pantalonii scurti si chilotii!
Dupa ce fac papa,ma dusez si eu o tura cu apa lalaie mai mult rece!

Ana28+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Alexuza nu stiu ce sa zic!Iti dai seama daca ar iesi pe copii tot ce luam sau ce facem?Ar fi plini de semne din cap pana-n picioare! Dar,na,mama ta stie mai bine ce a facut! Dar de ce la unii copii le ies semne si la altii nu?? Eu tot cred ca sunt coincidente! Nu te supi pe mine!

Ana28+ Maia Elena

Da de ce sa ma supar , eu zic ce mi-a zis mama ( babuta) nu am zis ca nu se poate sa fie o coincidenta si pana la urma nici nu stiu daca era forma unei capsunici , dar bine ca nu o mai am

Burtica de 32 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

AAA si am uitat sa va zic ca al meu sot crede cat de cat in astea si la inceput cand ne duceam la cumparaturi ,nu puneam produsele in pungi la casa ,le puneam in carut si asa luam mai multe pungi ( atunci cand erau gratuite) si mereu imi zicea ca sa nu mai iau in plus pungi ca sa nu ii apara lui bb al lui ceva
POATE II APAREA O TRAISTA PE FUND

Burtica de 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Fetelor e mai greu pentru noi ca va trebui sa trecem toata vara cu burticile mari! Pe Matei l-am nascut in mai- foarte bine ca nu a trebuit sa suport canicula! Pe David la sfarsitul lui iunie! Cand l-am nascut era ploios si nu m-am copt la maternitate! In schimb acea vara a fost foarte fierbinte! Il tineam in scutec si uneori la bustul gol! II puneam o pelincuta peste lejerie si cand il ridicam lasa forma corpului de la transpiratie! Seara la 9 cand il scoteam, la iesire din scara ne dobora un val de aer fierbinte! Foarte greu... Si a mai fost si colicos.... Acum macar va fi racoare cand venim cu bebeii acasa!
Imi aduc aminte cand l-am adus pe cel mare acasa! Eram asa incantati! Si a doua zi l-am scos la plimbarica! Sotul il tinea cu mare grija! Eu eram slabita, abia calcam... Eram putin neindamanatici! Dar foarte repede ne-am adaptat! Nu ne-a fost frica sa nu se rupa, sa-l spalam, schimbam sau tinem in brate! Il priveam indelung.... Cand il puneam la san ma durea de nu mai puteam... Sotul era langa mine si-si admira mancaciosul! Iar eu imi venea sa ma urc pe pereti de disconfort!
M-au cuprins melancoliile!

Alina-Mirela 33+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Alexuza bine ca nu-l mai ai! Restul nu conteaza!

Ana28+ Maia Elena

Mergi la inceput

ANA si apropo babuta de mama cu care ma cert in fiecare zi ca vrea ea sa imi leg eu fata cum facea ea cu noi
am zis ca nu o primesc in casa , ca nu o sa imi lege nimeni fetita
SI I-AM ZIS IERI K SUNT DE ACORD DACA MA LASA SA O LEG SI EU MACAR O NOAPTE ( SA O INFAS CA PE BB ) SI SA IMI ZICA CA A DORMIT BINE

Burtica de 32 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

AAA si am uitat sa va zic ca al meu sot crede cat de cat in astea si la inceput cand ne duceam la cumparaturi ,nu puneam produsele in pungi la casa ,le puneam in carut si asa luam mai multe pungi ( atunci cand erau gratuite) si mereu imi zicea ca sa nu mai iau in plus pungi ca sa nu ii apara lui bb al lui ceva
POATE II APAREA O TRAISTA PE FUND

Burtica de 32 +

Pai facea direct kk la pachet!

Ana28+ Maia Elena

Mergi la inceput

Alynta si eu cred ca e mai bine ca nastem intr-un sezon mai racoros.Nu o sa fie nici frig,nici cald,numai bine si pt noi si pt bebei!
Alexuza astea cu infasatul copilului sunt trecute demult! Nici eu nu o s-o chinui pe bebita infasata ca o mumie! Dar daca nasti un copil in iulie sau august? Il coci ca pe o vanata in cuptor doar pt ca trebuie infasat copilul??

Ana28+ Maia Elena

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Alynta si eu cred ca e mai bine ca nastem intr-un sezon mai racoros.Nu o sa fie nici frig,nici cald,numai bine si pt noi si pt bebei!
Alexuza astea cu infasatul copilului sunt trecute demult! Nici eu nu o s-o chinui pe bebita infasata ca o mumie! Dar daca nasti un copil in iulie sau august? Il coci ca pe o vanata in cuptor doar pt ca trebuie infasat copilul??

Ana28+ Maia Elena

Pai da , mai ANA mai dar " nu trebuie sa isi indrepte si copilul mainile , picoarele ?"
DECI EU O CREDEAM PE MAMA MAI MODERNA , SI ACUM O AUD CU ASTA
DAR O DAU EU PE BRAZDA

Burtica de 32 +

Mergi la inceput