Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (107)
Raspunsuri - Pagina 18
donna79 spune:
Hello!
M-am oprit si eu din activitate, am fost dimineata la analize apoi la piata dupa care am venit acasa, am dat rapid un aspirator si un mop in toata casa, praful ramane pe mai tarziu apoi dus caldut si acum stau cu storurile trase si ventilatorul in priza (ca acu cateva luni eram viteaza si ziceam ca nu-mi trebuie aer conditionat).
Multumesc pt felicitari, si eu sunt ff mandra de noa semnatura. Am niste emotii de nu mai pot.
A, apropo de analize... va rog, spuneti-mi ca nu mai tb sa mi se recolteze probe de secretie pana nasc! A fost un fel de viol, vad ca sunt tot mai sensibila. Ba chiar ma gandeam ce ma aberez eu cu nasterea naturala daca la recoltat era sa ies pe geam de durere. Si i-am zis asistentei ca dr a zis sa-mi recolteze doar secretie vaginala, sa nu umble la col ca si asa s-a scurta. Habar nu am ce a facut, dar am simtit niste intepaturi in col dupa aia de m-am speriat.
Kitisi Chichiutza - petrecere frumoasa astazi!
M-am amuzat cu povestea semnelor din nastere, pana sa ma apuc de facut copii aproape o credeam, dar vad ca acum sunt mai putin atinsa de superstitii.
Bebecris
sa treaca tusea!
Alynta vezi ca uneori sunt mai bune dusurile calde, nu fierbinti, apoi te infasori intr-un cearceaf de bumbac si stai cumintica in pat. Nu o sa mai transpiri asa rau si scapi si de mucisori daca nu mai faci dus rece. Bine, nu stiu cate sanse ai tu sa stai cumintica in pat, cu doi nazdravani...
Magdy m-am si indispus la povestea cu olita si friptura prajita. No, nu zic, bun ajutorul, e nevoie, dar ce o costa sa respecti niste reguli? Sa vezi ce o sa ma iau si eu in coarne cu mama si cu soacra pe tema asta. De asta vreau sa stau cat mai mult cu bebe acasa, sa ma ocup de el cat pot. Toti rad de mine si-mi spun ca dupa ce va plange cateva nopti o sa le cer ajutorul cu disperare. Asa o fi?
Cat despre babisme, eu planuiesc sa aplic un sfat de la o persoana patita. O sa le zambesc gratios si o sa spun ca asa mi-a zis medicul si nu pot sa trec peste el.
Gata, ma urc in motul patului, ca ma doare posteriorul de stat pe scaun.
Donna
28+ cu 
alexuza spune:
Si m-a avertizat cumnata mea ca o sa imi zica anumite persoane or sa tot vina cu idei aiurea ,si daca mi-e rusine sa le zic sa ii zic ei ca se repede imediat la ei . Cica ei ii tot ziceau mai multe persoane sa il scoata pe nepotel din cadita doar de gat
, logic ca nu a facut asta , aaa si explicatia era ca asa trebuie ca sa i se lungesca gatul 

iti dai seama ce oase firave au ei la inceput ii rupi naiba gatul saracului copil

Burtica de
32 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI
office spune:
Salutare fetelor!weekend frumos!felicitari celor cu semnaturi noi!
Tina,
cu
(33+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png
alexuza spune:
DONNA tocmai din motive din aste nu vrea dr mea sa ma duc sa imi recolteze secretie cei de la laborator ,si asa ca am gasit lab care sa imi primeasca recoltat de altcineva si am scapat de stresul ca poate imi baga ceva mai ne la locul lui si se intampla ceea ce evit cu statul in pat
Burtica de
32 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI
alexuza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui office Salutare fetelor!weekend frumos!felicitari celor cu semnaturi noi! ![]() Tina, cu (33+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008) http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png |
BUNAAA

Burtica de
32 +MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI
ana_25 spune:
ALEXUZA am si eu una" moderna" acasa,care-mi zicea sa-i pun la bebita scutece de bumbac ca daca eu nu o sa pot,le spala ea!

Cum Doamne iarta-me sa scoti copilul de cap din cadita??

Aaaa am uitat sa va zic! Ieri se tot foia bunica-sa pe langa mine,ca de ce nu vb,ca ea nu mai poate asa......

,pana m-am enervat si i-am zis in fata tot ce aveam pe suflet,dar TOT!! Ca e gura-casca cand imi vin musafiri,ca e cicalitoare,ca nu-mi place cum gateste,ca e barfitoare ,ca e cu doua fete si i-am zis si......sa ma lase-n pace!
Sa va zic faza:cand ii ziceam eu toate alea,i-am zis si ca ar trebui sa bata la usa cand vrea sa intre-n camera mea. Buuun,vine sotul de la lucru,ma cauta cineva la tel fix,si ea vine intr-un suflet sa me cheme,bate la usa de zici c-o darama(cred ca s-a auzit pana la et 4) si-i zice la sotul:" asa o zis Ana sa bat la usa ca nu mai am ce cauta la voi in camera"!! In momentul ala mi s-a urcat tensiunea la 200!!!! Norocul ei ca a trebuit sa respund la tel,ca altfel o spurcam de nu se vedea!!
Si i-am zis la sotul meu ca evident nu e adevarat ce-a zis ea,si cand am iesit afara am porcait-o de numa' si i-am zis sotului sa nu indrazneasca sa ma mai intrebe de ce nu vb cu ea!
M-AM SATRURAT!!!!!
Dar am si o veste buna! O zis ca in 15 august pleaca iar la neamuri o luna!!

Ana
28+
Maia Elena
ana_25 spune:
OFFICE we frumos si tie!!!
Fetelor va rog sa ma scuzati ca va tot plictisesc cu povestea "baba",dar chiar nu am cui sa spun,sa ma descarc!!
Ana
28+
Maia Elena
alynta27 spune:
Ana suna a libertate dupa 15!
"Cracaniciul" se face de la lipsa de vit D3 din organism(e fixatoare de calciu) si nicidecum de la nepurtatul pelincilor!
Alina-Mirela
33+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ana_25 spune:
ALYNTA ase e,dar daca le spui, nu e asa! Ca ele "stiu mai bine" au axperienta,au mai crescut copii!!(acu cate zeci de ani?)

Ana
28+
Maia Elena
bebecris26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 ALEXUZA am si eu una" moderna" acasa,care-mi zicea sa-i pun la bebita scutece de bumbac ca daca eu nu o sa pot,le spala ea! ![]() ![]() Ana 28+ Maia Elena |

cristina si bebe in burtica
28+sapt