Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (107)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Nu stiu ce sa zic de semnele astea, mama a furat o ridiche si eu am o mare alunita pe picior (acolo a pus ea mana)....La Raul m-am abtinut toata sarcina sa nu fur nimic sa nu cumva sa aibe vreun semn ...de fapt nu ma puteam hotara unde sa pun mana . Cred ca a fost o nebunie de sarcina. Pentru ca de data asta m-am servit cu tot ce am vrut de la fructe din supermarket si am pus mana numai pe picioare si pe fund ........o sa va zic dupa ce nasc daca copilul meu o sa aibe vreo fructiera pe fund :))))

25+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

CHICHI executa tot fara mila!! Distractie placuta!!
LUCIANa we placut si tie!!

Ana28+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

anuta sa dea Domnul sa o tineti tot asa pana la 40s

cristina si bebe in burtica 28+sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucianna_83

Nu stiu ce sa zic de semnele astea, mama a furat o ridiche si eu am o mare alunita pe picior (acolo a pus ea mana)....La Raul m-am abtinut toata sarcina sa nu fur nimic sa nu cumva sa aibe vreun semn ...de fapt nu ma puteam hotara unde sa pun mana . Cred ca a fost o nebunie de sarcina. Pentru ca de data asta m-am servit cu tot ce am vrut de la fructe din supermarket si am pus mana numai pe picioare si pe fund ........o sa va zic dupa ce nasc daca copilul meu o sa aibe vreo fructiera pe fund :))))

Daaaa,poate-i cresc pomi fructiferi!
Stai linistita ca nu o sa aiba nimic! Si eu am furat prune si le-am dus la gura si nu cred sa-i iasa la fica-mea prune la gurita!

Ana28+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianna_83

las sa aibe el fructiera si sa fie sanatos!!!
Eu nu mai stiu atunci unde am pus mana, dar in orice caz nu jos pe gamba stanga unde are el semnul...

Chichi, petrecere frumoasa si sanatate lui bb!

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 27+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

anuta sa dea Domnul sa o tineti tot asa pana la 40s

cristina si bebe in burtica 28+sapt

Multumesc la fel! Sa cresteti mari!!

Ana28+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Ma duc sa-i fac papa lu Gabitu si revin dupa pranz...
Va !

Acum 27+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Eu nu stiu ce sa zic in legatura cu semnele de " furaciune " , mama imi zicea ca ,pe cand rea insarcinata cu mine , era la piata sa ia capsuni si erau multi la rand asa ca a luat o capsunik si a mancat-o fara sa o plateasca si dupa aceea si-a dus mana la frunte , si cand m-a nascut aveam o pata rosie in frunte care se tot marea si in perioada capsunilor se inrosea si mai puternic ,bine ca m-a dus la spital si mi-a ars-o ca inebuneam daca o aveam si acum

Burtica de 32 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Alexuza nu stiu ce sa zic!Iti dai seama daca ar iesi pe copii tot ce luam sau ce facem?Ar fi plini de semne din cap pana-n picioare! Dar,na,mama ta stie mai bine ce a facut! Dar de ce la unii copii le ies semne si la altii nu?? Eu tot cred ca sunt coincidente! Nu te supi pe mine!

Ana28+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Aaaa si inca o chestie: MI L_A DEZOBISNUIT DE OALA......
Nu stiu cum o fi reusit performanta asta, ca eu m-am chinuit doua luni sa-l invat si se cerea atat de frumos, iar de cateva sapt de cand merge la ea nu mai vrea si face in pampers.
Am crezut ca-l voi obisnui din nou in cele zece zile de concediu, dar nu am reusit...

Acum 27+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Iti spun eu cum a reusit! Fiind mai comod sa-i puna scutecul nu la mai "stresat" cu pusul la oala! Si la noi era la fel in urma cu un an cand mai dadea pe la noi! Bine ca te ajuta si asa! Conteaza ENORM!

Alina-Mirela 33+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput