Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (107)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

ooofffff Ana daca ai sti cat sunt de satula de aceste "sfaturi".
Miercurea si joia il ia soacra-mea pe Gabriel, mananca si doarme acolo peste zi, iar seara il iau acasa. Nu-ti zic ca zilele trecute i-a dat friptura de vita prajita in tigaie si in sange. M-a luat cu rau cand mi-a zis, pt ca eu intreb de fiecare data daca a mancat si ce a mancat. N-ti zic ca era si tare mandra ca baiatul a papat tot. Cand i-am zis sa nu-i mai dea prajeli si prostii, mi-a zis ca si copii ei au crescut tot la fel... Da pana una alta e copiul meu si eu decid...
Nu ma plang de ea, chiar ma ajuta ff mult, dar nu-mi convine cand face de capul ei cu copilul meu...

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 27+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Of,Magdy,te inteleg! Macar putea si ea sa te intrebe:pot sa-i dau asta la copil,sau pot sa fac asa?ca e copilul tau nu?
Si eu cum am ramas gravida,"au curs" sfaturile babesti!
Nu manca aia,nu-i bine sa faci aia(si cand intrebam de ce nu-i bine mi se raspundea :ca asa,ca nu e bine) macar daca zici ceva cuiva spune vorba aia cu rost nu aproasta
Oricum nu bag in seama babismele si nici miturile! Fac ce cred eu ca e bine! Si nu cred ca daca vorbesti sau te uiti la un copil bolnav,la un om urat sau la cine stie ce hidosenie iti iasa copilul urat sau paros sau mai stiu eu cum!Prostii!!!Fiecare copil are o incarcatura genetica unica,inca din momentul conceperii. Ca mai imi ziceau babele:vai,nu te uita la ala ca o sa semene copilul cu el! Cata prostie in capul unora,ce innapoiati! Pai cum sa semene copilul meu cu X sau Y de pe strada? Copilul e "programat" genetic sa semene cu parintii sau uneori cu bunicii!
Sorry ca m-am intins,poate va plictisesc cu fixurile mele!

Ana28+ Maia Elena

Mergi la inceput

Madgy,eu cred ca nu avea chef sa stea langa el si sa spele olita! I s-a parut mai comod sa schimbe un pampers,decat sa se "murdareasca" si sa spele olita!

Ana28+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Nici eu nu bag in seama babismele.
Stai sa-ti zic o faza... Cand a venit maica-mea la mine, dupa ce am nascut, a vazut pe piciorul copilului un semn si prima grija a fost sa ma intrebe ce am furat in timpul sarcinii. I-am zis ca nimic, doar un mar din pomul pastorului de aici. Mi-era o pofta de muream cand treceam pe langa casa lui si am vazut odata ca sunt storurile trase si am si luat unul...

Acum 27+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Eu nu stiu ce sa zic si cu mitul asta cu furatul.Mama o furat destule cand era gravida si nu avem niciunul semne(suntem trei frati).Avem si noi poate cate o pata mica sau un semn,dar e irelevant! Eu cred totusi ca sunt coincidente!PAREREA MEA! Nu dati cu rosii!!

Ana28+ Maia Elena

Mergi la inceput

Ana, crede-ma ca e mai comod sa speli olita decat sa bagi copilul sub dush. Face kk la olita, il stergi, ii pui pampers, apoi dci oala si ai terminat. Face kk in pampers, il pui pe masa, pat, disfaci pampersul, copilul baga mana(ca e si el curios ce e acolo) se manjeste peste tot si esti nevoita sa-l bagi in apa. Eu vorbesc cum e la noi, ca este acu la varsta la care vrea sa cunoasca si sa exploreze...

Acum 27+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Eu zic ca nu are nici o treaba furatul in timpul sarcinii cu semnele, mai ales ca la baiat semnul nu are nicidecum forma marului...
Si nu da nime cu rosii, ca bantuim singure pe aici...

Acum 27+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Ce discutii pe-ici dom'le! Io de ce n-am timp? Tot timpul tre' sa fac una alta si acu' tre' sa ma pregatesc de botez!
Anuta su Magdyi mare dreptate aveti! Nu-i lasati sa va calce-n picioare! Eu pana acum am scapat de sfaturi dar vad ca deja pe soacra-mea o mananca limba! Abia astept sa deschida gura s-o execut!

Cristina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Hello!
Mi-am luat o pauza si am intrat si eu pe aici ...ne-am trezit de dimi sa-mi fac analizele, sunt tare curioasa cum imi ies, apoi baietii s-au dus la piscina si eu de 2 ore o tin intr-o ordine in haine. Pe ale lui Raul ce nu-i mai vine le pun deoparte pentru bebe inca nu am dat nimic, de la mine deja am un morman (cred ca pentru sinistrati) il astept si pe sot sa le mai selecteze si el. Mi se pare ca s-au strans asa de multe si mereu ne vaicarim ca nu avem si ne luam altele ...nu se poate asa ceva, culmea e ca nici nu-mi vine sa renunt la prea multe deodata .

Dupa ce se trezeste Raul de pranz, plecam la curte pe langa Buc, mama cu surorile ei au o casuta mai de wk ca nu sta nimeni, dar macar putem sa facem un gratar si sa stam la soare.....si fiind mai multa lume toti se invart in jurul lui Raul iar noi ne relaxam

Va doresc un wk relaxant si .... beti apa multa sa treceti cu bine peste calduri

25+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Ana, crede-ma ca e mai comod sa speli olita decat sa bagi copilul sub dush. Face kk la olita, il stergi, ii pui pampers, apoi dci oala si ai terminat. Face kk in pampers, il pui pe masa, pat, disfaci pampersul, copilul baga mana(ca e si el curios ce e acolo) se manjeste peste tot si esti nevoita sa-l bagi in apa. Eu vorbesc cum e la noi, ca este acu la varsta la care vrea sa cunoasca si sa exploreze...

Acum 27+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Apropos de bagatul manutei!! Ne povestea mama,ca si noi cand eram mici si faceam pe olita,daca nu era pe faza,ne bagam manutele sa vedem "ce-am facut"!

Ana28+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoredanaB

Neata tuturor
Bebecris neata!Cum te mai simti?

31+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua
mersi frumos de intrebare . ma simt bine daca stau in pat nu prea am contractii cat cu tusea... nu ma lasa si pace. zici ca fumez de 100 de ani si eu nici nu am treaba cu asa ceva. sper sa treaca pana la urma, iau stodal de 3 zile.

cristina si bebe in burtica 28+sapt

Mergi la inceput