Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (167)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

SImonix, multe multe, dar superbe...si ametitoare unele.Ati urcat pana acolo pe jos zici? UUhhh!
Robertzel e minunat cum papa el inghetata aia. Mmm. SI vorba lui Lumi unde esti grasa ca io nu vad.
Lumi sincer nu as vrea doi acum, dar am zis sa ma pregatesc psihic pt posibilitatea asta care exista si e reala, ca sa nu cumva sa ma ia prin surprindere. Sper totusi sa fie doar unul in burtica.SI eu am avut greturile alea mari la ambele sarcini si nu am luat decit 3-4 kg pana la sapt 20...Deci a fost totusi un avataj. Ca am pus 18 kg pana la urma....asta a fost, dar macar sa nu ingreunez situatia mai mult
Totul e mobilizarea si mintea atenta in permanenta...NU prea-mi mai iese in ultima vreme. CUm merge sv?

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata !

Multumim Doloress de vestile minunate!!! Multumim Doamne Doamne ca Victoria este bine!!

Simonelor va rog io nu va doriti greturi!!! Ca si eu imi doream inainte sa apara, pe la sapt 7 asa, acuma...am 3 zile de cand nu maia m si sunt din nou om, me again... ajunsesem sa merg panicata pe drum, ca daca, ca daca... de ci, mai bine kg, desi vad ca nu-s incompatibile greturile cu kg.

Simoci bafta la eco! Si-ti tin pumnii serios sa fie unul, si eu am avut emotia asta cu 2.

Ylari bine ai revenit, ai pus niste poze superbe, Eva e o frumoasa si-o finuta, mor dupa ea!

Lily am vazut si floricica ta, cea mai frumaosa dintre flori.

Dani si eu am mai vazut baite in aceeasi zic cu botezul, iti zic de pe acum petrecere frumoasa! Si noi vom fi plecati la un botez weekendul viitor.

Belleane mamico, cred ca ai o inima cat ... ai niste fete minunate, ma bucur ca s-au simtit asa bine la amre. Uite, in poza asta mor dupa Ruxi mic...are o mocuta, cum face ea echipa acolo cu sora mai mare, are un aer s-o papi!

Simonix sa va fie de bine weekendul minunat! Eu va felicit si pt energie, uite si Romanica are locurile ei frumoase, dar eu de exemplu nu-mi gasesc putere sa fac prea multe, mai ales daca din timpul de we treb sa scad pt gatit, curatenie, ordine. We asta am zis ca vreau la balaceala, dar uite ca....n-am ajuns!

MsBB si eu m-am amuzat de povestea ta cu porumbul. Si eu si Robert suntem topiti dupa orice fel de porumb; primul pe anul asta a fost ff tanar si fraged...am macat e-am spart, apoi n-am mai gasit asa de buni. Oricum, care-i problemul ca-s dulci??? Asta nu e de bine?

Luminel imi pare bine ca ai scris un pic, ti-am simtit lipsa!

Magdone voi cum mai sunteti?

Aelita!!!!! Heeeiiiii.... unde suneti?

hai ca m-am lungiiiit, greu cu caldurile astea, ma tot gandesc la mamica noastra de mai-iunie, Ache,care e acum din nou burticoasa si care povestea ca-i Abu Dhabi sunt mereu 43 grade!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatza. Felicitari Victoriei si Nadiei pt analizele bune!!! asta inseamna ca intra boala in remisie?

La multi ani pt sarbatoritele de weekendul asta: elena_q +Onyxq sa fiti sanatoase, si fericite si implinite

E luni. Cand a zburat weekendul asta? Azi iar a plans fata la gradi...rau. Voia la MALL. uof..
Noi ne-am intors la pampers. NU mai pot sa spal...de peste tot. O sa incercam peste 1 luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonix

Gata, ma duc sa ma parchez in brate la sotzior

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Pai asa nu-i sigur ca slabesti . Ia aminte la ce am patit io . Noi la distanta de o baie si tot
Sa ma adun sa-ti spun ce am suflet . Fataaaaa, tu ma enervezi , umbli asa hai-hui peste tot , numa locuri frumoase, unu si unu, numai mini-vacante din astea in locuri superbe , vleau si eu . Bravo, sa va fie de bine iesirile, se vede ati avut parte de clipe placute si convinsa ca maie si taie au savurat plimbarea.
Ce mortale sunt clonate . Delicios Obet cu mutritele lui, per total o familie

Multumim, Dani . Tocmai am ras o cafea sper sa nu fac un agitat ( sa nu spun excitat )

Ai, Simo , ce zici ? ? . Abia astept sa revii de la eco, sa ne spui si noua ce si cum.
Cand am fost la mare cei cu care am fost se uitau atent ( si discret ) la cat mancam si-mi spuneau "tu mananci cam mult! Ca pt 2. 2 bebei" Perspectiva de 2 X m-a .
Io tre sa mai fierb in suc propriu pana sapt viitoare.

Jale mare cu caldurile astea. Am scapat de si am dat de arshita Saharei . Evitati caldurile mari.Ne asteapta , cica, inca 2 saptamani de arsita.
Imi imaginez ca in B e inca si mai cumplit. Cand am fost si am dus socrii la aeroport, pe 13 iunie, am zis ca io nu mai ies in viata din B . Sufocant! Mi se scufundau picioarele in asfalt.

Lumi, toropita mica. Si noi eram ieri dupa-amiaza ( era ora 7-8 si tot eram ) leshinati de caldura. Ne-am trantit pe un leagan si acolo as fi adormit

Ylari

Lori dar nu ca era dulce, era gretos de dulce . Taica-miu zicea ca o fi de la azot , habar n-am, nu ma pricep deloc , ca asta ar da gustul dulce porumbului. Nici un amarat de porumb nu-l mai poti manca cu incredere acum
Si asa e ,fetelor, aveti grija ce va doriti ca e belea. Jale cu gretoseniile astea. Si inca parca nu-s atat de rele ca la Andra, inca , si tot ma tuflesc rau. Bine macar ca dimineata sunt in regula, mai apuc sa fac una alta.

o zi buna sa avem!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Am inceput aventura nr.2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

niatza. Felicitari Victoriei si Nadiei pt analizele bune!!! asta inseamna ca intra boala in remisie?

La multi ani pt sarbatoritele de weekendul asta: elena_q +Onyxq sa fiti sanatoase, si fericite si implinite

E luni. Cand a zburat weekendul asta? Azi iar a plans fata la gradi...rau. Voia la MALL. uof..

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

noroc de tine Cleo, iar am uitat . LA MULTI ANI elena_q , Onyxq , sa fiti sanatoase, sa va bucurati de puisori vostri, sa aveti parte de dragoste si de multa fericire!

Da' pe unde ai umblat mata ( si prin asta nu te fac matza, hihi )? Am vazut ca ai tras chiulu' in uikend - o mica escapada?
Vad ca de mica o inveti pe Mara cu greutatile viestii : mall, shoppingareala . Dar nush de ce dar cred ca as da si io caldura de afara pe o plimbare la mall - so, o duc io, vrei ?

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Am inceput aventura nr.2

Mergi la inceput

msBb faina semnatura!!!

La multi ani Elena_q
La multi ani Onyx
Sa fiti sanatoase, iubite si fericite

Esme pe unde umbli mata? Vacante, ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello scumpele,

Ne-am intors de la munte, a fost la un loc foarte frumos dar obositor, amuzant si putin stresant in acelasi timp. DAr ma felicit ca am mers mai ales ca practic in aceasta saptamana m-am regasit cu Vlady al meu scump, ne-am reechilibrat relatia, ne-am jucat mult si ne-am iubit, asa, ca pe vremuri, il neglijasem in ultimele luni de sarcina si putin dupa nastere.Am avut noroc mare ca datorita aerului Luca a dormit 22 de ore din 24 se trezea doar sa pape si pica lat la loc. Uitati cateva POZE PESTERA 2010

Vad ca pe forum sunt vesti bune, felicitari MsBB, !!!! SA ai sarcina usoara si bebitz sanatos!!

Aimee, inca o gravidutza, felicitari si tie, sarcina usoara, bebe sanatos!! Unde ai gasit oferta aia in Corfu cu 300 de euro/ fam? E super, zi-mi si mie te rog.

Am vazut poze frumoase cu printesele lui Belleane la mare, cu floricica lui Lilly, cu blondina lui Ylari, toate frumoase foc, iti vine sa le papi

M-am bucurat enorm de vestile despre Victoria!

Simonix, esti slaba si arati super, crede-ma!

LAurita cu dor!

Fug la cumparaturi si mai revin....va pupez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

superbe pozele ALysh! chiar minunate!! felicitari pt vacanta

Voiam sa zic ca am primit pi meil rezultatul la HPV. Deci nu mai am nik, is clean. Mi-am luat o piatra de pe inima...

si sa ma mai laud: am iesit duminica dim. in parc si am alaergat o tura de TIneretului. Si s-a luat unu de mine....dar asta e de bine

Mergi la inceput

Alysh bine ati revenit! Frumoase poze, frumosi copii, frumoasa mamica!
Ma bucur enorm sa aud ca totul e mai bine cu Vlady, stiu c eimportant e aspectul asta . Va pup frmosilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Saluti!

Ma bucur nespus ptr analizele lui Vicky. Sa ii dea DD sanatate toata viata...o pb sa nu mai aiba!
Doloress multumim ptr vesti

Cleo ma bucur si ptr tine ca esti linistita si abia astept sa ne intalnim candva si nevirtual!

Aimee bine ai revenit si sarcina usoara!

Si noi am fost la munte ca si Alina si a fost minunat...Am fost la Stana de Vale si a fost super...ploua cand am ajuns sambata...asa racoare era...paradis!
Am implinit 6 ani de la casatorie si i-am facut sotului surpriza...am vb cu cei de la hotel sa ne faca un tortulet cu 6 pe el...I-a placut...a fost un tiramisu reusit!
Cazarea a fost super...am stat in apartament la mansarda si arata foarte bine...asa fain s-au simtit kinderii...ne-am plimbat, am triciclit, am adunat folori, am mancat afine, am cumparat sirop de muguri de brad...si n-am MURIT DE CALD...Ce bine a fost!
Mancarea a fost foarte ieftina si foarte buna...Cred ca o sa mergem mai des acolo...cu un buget mic ai un concediu linistit.

Va pup! Sanatate celor mici si vacante placute! Sarcini usoare burticutelor!

Mergi la inceput