Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (167)
Raspunsuri - Pagina 5
YLARI spune:
Ciao fetelor!!!!
Va multumim ptr aprecieri!
MsBB, ai dreptate, niciodata n-am mai pus atatea poze. Dar sa vezi cate am facut!!! Si am si filmat! Imi pare rau ca nu i-a placut Andrei in apa, Eva dardaia toata, imi venea sa rad de ea ca-i treburau fundul si falca si tot urla mama-tata-APAAAAA!!!!!
Azi noapte m-a mancat in fund, m-am uitat la un fiml pe tvr 2 si s-a terminat pe la 2 noaptea, ne-am dus in dormitor eu si cu Iuby, bineinteles ca Eva a inceput frichineala, se muta cand la noi in pat, cand la ea in pat, mai bombanea ceva, se mai trantea peste perne... oh, un cosmar, am dormit doar cateva ore... sunt cam praf...
Simo, multumesc, da, fata de anul trecut am slabit muuuult... ma rog, 5 kg, dar se vad. A mai ramas un pic de burtica, sper sa scap si de aia.
Gabitza, multumesc,
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Lilly79 spune:
Ieri am uitat sa zic ca ma bucur enorm pt vestile bune despre Victoria Asta da veste.
Multumim pt aprecieri la adresa florii
ylari am vazut pozele cu Eva.F frumoase si se vede ca v-ati simtiti f bine.Unde ati fost? Eu inca mai caut cazare ca mergem si noi peste 4 sapt.
gabitzam da, eu am facut tutuu-ul si aveam de gand sa-i fac si o rochita rosie cu verde, dar nu prea am experienta cu croitoria si nu mi-a placut cum i-a iesit
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)
Luminel spune:
Hello, hello!
Ylari, foarte frumuoase pozele (si multe...). Sa va fie de bine concediul minunat pe care se vede ca l-ati avut. Eva e o dulcica iar tu esti....cum zicea cineva:"hot mama"
Ati avut super conditii, nu? din ce am vazut...cat v-a costat pe noapte si unde?
Citat: |
Citat: citat din mesajul lui Luminel MsBB, n-am inteles ce-ai vrut sa spui cu : Citat: Lumi, cred ca suntem singure pe baricade . Mi-a trebuit mie mare atunci . Uf, imi pare rau ca n-am mai amanat putin. Asta e de acum. ? Deobicei este liniste pe forum in weekend si cu vremea asta insorita, caniculara ma asteptam ca fetele sa fie plecate care pe la mare, care pe la gratare, aer liber, care pe la munte ...etc. La asta ma refeream ca suntem singure pe baricade. Aici, pe forum. |
...deci am zis ca neuronul meu e lesinat de caldura
MsBB esti haioasa tare cu mesajele tale...super!!! imi place la nebunie cum scrii...
Simo ...incepi si tu cu insomniile?! mi-aduc aminte de Laura ce se mai plangea...o fi si de la caldura intr-adevar...cum te simti?
Fuseram si noi s-o vedem pe nepotica...ne-am intors lesinati de caldura, Cris aproape ca adormise pe scaun in metrou...si nici n-a mancat mai nimic azi, mititica, doar a baut cred ca jumatate de litru de apa numai pana la pranz...mama ei de canicula, mi-e dor de ploile de saptamana trecuta
Dupa-amiaza placuta!
Lumi, mami de zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
YLARI spune:
Lumi, Lily, multumesc si voua. Am stat la hotel dana din venus. Foarte dragut, si anul trecut tot acolo am fost dar acum mi-a placut mult mai mult, camera a fost mare (garsoniera) cu balcon, deci am avut loc foarte mult si nu ne-am calcat pe bataturi, Eva a avut loc sa se joace, am avut o canapea de piele pe care am asezat-o strategic sa ne putem uita la tv dupa ce adormea Eva, vremea a fost frumoasa, etc. Era ok curatenie, schimbau asternuturile si prosoapele in fiecare zi, aveam acces la piscina, au loc de joaca, bla-bla. Conditii decente zic eu. Au tarifele pe net, noua ne-au dat 20% reducere ca suntem clienti fideli na, am fost si anul trecut tot acolo. Plus ca nici nu ne-au majorat tariful dupa 15 iulie cum ar fi trebuit. Mic dejun bufet suedez... cu cam multe mezeluri, parerea mea, dar aveau si fructe de multe feluri... Nu mi-a placut umezeala din hotel, cred ca totul era umed, a trebuit sa spal toate hainele chiar si pe cele nepurtate, si insectele, din cauza vegetatiei variate de acolo ieseau tot felul de goange. Nu intrau in camera decat daca nu aveai grija sa tragi plasa. Dar era cam aiurea sa vezi gandacei de toate felurile pe acolo Si in vreo 2 zile nu ajunsesera cu curatenia la noi cand ne intorsesem noi de la plaja (ora 11, 11.30). La pranz papam tot acolo, au 3 sau 4 restaurante in incinta acolo, unul interior si 2 la exterior, inconjurate de vegetatie, foarte placut, liniste multa (ideea e sa nu iei camera pe langa restaurante ca mai au lautari (ce rau mi-a parut ca n-am putut sta si noi intr-o seara...) sau diversi cantareti (anul trecut a fost Gheorghe Gheorghiu intr-o seara) acum vineri au avut si stand up comedy. Patronul e un italian cu mintea deschisa, se vede cat de multe a facut dintr-un hotel comunist. Ah, au si vile. Ma rog, oricum eu daca ar fi sa mai merg, as mai incerca si unul din celelalte 2 hoteluri mai de Doamne auta pe care le-am vazut (Afrodita si Carmen) avantaj - sunt chiar pe plaja spre deosebire de acesta care era cam departe si ne chinuiam de la plaja cu bagae + copil plangacios (care vroia sa mai stam la apa maeeeee)
Luminel, mesajele lui MsBB sunt marca inregistrata cred ca tuturor ne plac, pupici multi!
POZE
simonacip spune:
MsBB, Luminel, din pacate nu prea am inca greturi d-alea serioase...SI zic din pacate pt ca mi-e ca iau proportii prea repede si nu vreau. Prefer chinul de inceput al greturilor, sincer, decit chinul de pe urma al kilogramelor.
Miine merg la dr, la eco. Abia astept...sa vad ca-i doar unul in burtica, dar sunt pregatita psihic si pt ideea de 2....
MsBB, nici noi n-am inceput inca munca cu pampersul noaptea, inca ii punem si noi, dar ar tb sa-l dezvatam. La pranz nu-i mai punem pt ca face pipi inainte si 2 ore cit doarme el nu face. Oricum al meu face destul de rar...Dar cind e adormita nu-i poti pune pampersul?? EU i-l pun chiar mai bine ca nu se mai trage de putza cum face cind e treaz...
lumi, mititica de ea, cum a adormit ea la metrou. Mai, sa stii ca nici matei nu prea papa. Prefera fructe multe si porumb, nu vrea altceva..Deci nu-ti face griji Sigur e caldura
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
YLARI spune:
Ah ce pustietate pe aici fetelor :(((
Simo lasa ca nu o sa te ingrasi mult, bafta la eco!
POZE
Simonix spune:
Buna seara fetele :)
Ylari - ce frumushica este Eva :) Iar tu, ce sa mai zic, mai fetelor, cum de puteti arata asa slabe Io nu mai reusesc sa dau jos, cred ca ar trebui sa ma infometez nitel... ma gandeam ca poate incep o sarcina noua mai slabutza ...dar nici o sansa. Ca si Simo, ma bazez pe greturi nasoale sa nu ma fac cat elefantul.
Si zici ca ai pus poze multe? Ia hai a va arat io cate poze am facut in cateva ore azi :
http://picasaweb.google.fr/poze.robert/Dinant
A fost tare frumos azi, vreme buna, copil scump Zi perfecta de weekend. Ador Belgia, sincera sa fiu nici nu simt nevoia de concediu, in weekenduri vara ne simtim ca si cum am fi la miiii de km de serviciu si probleme de oraseni Am de toate, paduri, munti (ma rog, mini munti ), mare, orase, sate si campii Si toate sunt aproape.
Dolores - merci mult de vesti bune de Victoria M-am tot gandit saptamana asta ca vine data de 17 si de-abia asteptam sa citesc chestii bune.
Lily - de acord cu Adriana: tare frumoasa e floricica ta
MsBB - am murit de ras la aventurile cu porumbul modifcat chimic sau mama lui ...
Gata, ma duc sa ma parchez in brate la sotzior
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Luminel spune:
Simo, eu am avut si greturi...dar am "pus" si n-spe kilograme, pe care cred ca nu le mai dau jos in veci...nu cred ca e felul tau sa te ingrasi asa mult, daca dupa doua sarcini arati cum arati
Bafta la eco! Esti pregatita pentru doi?! , ce curajoasa esti!
Nu m-am ingrijorat cu nemancarea lui Cris, sigur a fost de la caldura, acum pe seara a mancat si mancarica gatita...
Simonix, tu esti grasa?!?!?!...hai, mai, fii serioasa
Reusite poze!!! Sunteti o familie minunata...ce mare s-a facut Obet!!!...."flacau" in toata regula...
Noapte buna!
Lumi, mami de zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Danicris spune:
Buna dimineata.
Simonix, saru'mana ! Da' si Andra daca l-ar vedea pe Robertzel ... Va imbratisez cu mult drag.
Fete dragi, sa aveti o saptamana minunata ! Va pe toate.
Dani, mami de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
Danicris spune:
Am vazut si pozele "companiei vesele". Simonix, sunteti o familie foarte frumoasa, iar Obet este un copil minunat, va mai imbratisez o data ca-mi sunteti dragi.
Dani, mami de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010