Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (167)
Raspunsuri - Pagina 4
Danicris spune:
Fetele, daca nasa nu poate sta pana a doua zi sa faca Andrei baita aceea de dupa botez cum sa fac ? Poate sa o faca in aceeasi zi cu botezul, dar mai tarziu, dupa petrecerea de la restaurant ? Poate altcineva sa faca baia a doua zi fara sa participe nasa ?
Dani, mami de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danicris Fetele, daca nasa nu poate sta pana a doua zi sa faca Andrei baita aceea de dupa botez cum sa fac ? Poate sa o faca in aceeasi zi cu botezul, dar mai tarziu, dupa petrecerea de la restaurant ? Poate altcineva sa faca baia a doua zi fara sa participe nasa ? Dani, mami de Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010 |
Dani scuze, neuronul meu lesinat de caldura asa a inteles: ca e azi botezul. Reportez urarea pentru 24, da?
Nici la Cris la botez nasa n-a putut sa stea pana a doua zi, asa ca i-a facut baita noaptea pe la 11, dupa petrecere.
MsBB si Gabitza, sar'mana! deci gel cu arnica sa caut...
MsBB, n-am inteles ce-ai vrut sa spui cu :
Lumi, cred ca suntem singure pe baricade . Mi-a trebuit mie mare atunci . Uf, imi pare rau ca n-am mai amanat putin. Asta e de acum. |
Imi pare rau de problema cu mirosurile, stiu cum e...dar o sa treaca
Lilly, ce floricele frumoase!!!!! mai ales cea rosie
Foarte frumoasa serbare! La Cris n-au facut nici o serbare la gradi...si tot uit sa o intreb pe patroana...
ma duc sa culc zgatia ca moare de somn....pe seara avem programata si noi o iesire in parc, in trei...eveniment
Lumi, mami de zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
YLARI spune:
Buna fetelor!!!
Am auns si noi acasa... ma rog...
Doamne cat de mult ma bucur ptr Victoria si ptr Nadia si ptr Daddy, Doamne ajuta!!!! Ma bucur enorm, fetitza scumpa si curajoasa de imbratisez tare tare si te pup de mii de ori si pe tine si pe mami, ma bucur enorm, enorm ptr voi!!!!
Fetelor gasiti poze la semnatura, am facut multe, am pus cateva mai frumoase.
A fost grozav, m-am simtit minunat, mi-a parut rau ca plecam acasa :(( In fine... asta e!
Va pup, revin!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Danicris spune:
citat din mesajul lui YLARI Buna fetelor!!! Am auns si noi acasa... ma rog... Doamne cat de mult ma bucur ptr Victoria si ptr Nadia si ptr Daddy, Doamne ajuta!!!! Ma bucur enorm, fetitza scumpa si curajoasa de imbratisez tare tare si te pup de mii de ori si pe tine si pe mami, ma bucur enorm, enorm ptr voi!!!! Fetelor gasiti poze la semnatura, am facut multe, am pus cateva mai frumoase. A fost grozav, m-am simtit minunat, mi-a parut rau ca plecam acasa :(( In fine... asta e! Va pup, revin! YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE |
Bine ati revenit, sa va fie de bine concediul. Sunteti doua frumoase, iar poza in care dau noroc tati cu Eva este haioasa rau.
Dani, mami de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
YLARI spune:
Dani multumim!
Of, a primit fiica-mea un set de colorat cu tot felul/tipurile de creioane de colorat, carioci si acuarele si m-a tampit pana acum sunt high
Acu vrea sa-i citesc Bambi... ma rog, "citesc" e mult spus, ea rasfoieste cartea si eu trebuie sa aberez, sa explic imaginile.
Fetelor nu v-am putut citi in ultimele zile desi am incercat, n-am prea retinut nimic... scuze ptr asta.
Le pupic dulce pe Piggy (imi pare rau ca nu te-ai relaxat la mare), Aelita, Doloress, aimee, lorich si msbb, sper ca n-am uitat nicio gravidoasa si sper sa se ia si la mine , ca azi a trecut peste masina noastra o barza, hodoronc tronc, pe autostrada soarelui. Poate, poate... Cand am ramas cu Eva am vazut un batalion de berze dinspre Sibiu spre casa, asa ca un barzoi anemic, ratacit pe la mare pe acolo... nu stiu ce sa zic... total deplasata imaginea Dar eu sper, nah...
Ce sa va mai povestesc? Ma bucur ca Eva s-a simtit bine, se vedea ce bucuroasa era, si non stop faceam cate ceva, am umblat, ne-am jucat, am inotat, era super incantata, zicea in continuu mama-tata-mama-tata, mama-tata, parca era blocata
Am spalat o gramanda de cand am venit, maine trebuie sa calc o gramada
Hai ca fug sa culc fata ca zice nani-nani. Azi experimentez supozitorul cu eucalipt! Sper sa nu o supar cand i-l bag. Adica sper sa nu o supar prea tare.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Deci Edit: Supozitorul cu eucalipt este foarte jmekeeeer, multumim Simonix si Esme!!!!! Esme Ce fraiera ca am uitat sa-i iau la mare, ca 2 nopti mititica s-a cam perpelit :((
simonacip spune:
Ma bucur de vestile minunate despre Victoria, Doloress, multumim ca ne tii la curent. DOamne AJuta!!! Sa fie ultimul hop
SUnt haiosi tare cum incurca pe moldoveneste...vai ce-mi plac
Belleane, superbe fete ai, una si una!
MsBB, iar ma termini cu mesajele tale...ma bucur ca ai revenit in forta pe baricade aici
Lilly, am vazut si floricica minunata la serbare, ce constiincioasa isi face numarul acolo!!!
Ylari, ce poze frumoase si ce bine arati mami, ai slabit f frumos. Bravo!!Eva e o dulce cum bea cot la cot cu taica-su hihi.
Ma bag totusi la nani...incerc...ce de insomnii am..poate si de la caldura...
Pup fetele
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
AH, Dani, nu cred ca-i o problema....La Matei, nasii mei n-au reusit sa mai ajunga, si parca nici eu la Mircea...Nu cred ca e nici o problema, serios!Pupici, asteptam pozici!
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
MsBB spune:
Neatza!
Va invit la de duminica.
Stiam eu ca am uitat ceva ieri . Am uitat sa-i spun lui Lilly ca tare bine mai uda floarea ei de mai . O floare frumoasa si gingasa. Mi-a placut rochia Juliei , am una asemanatoare , numai ca la scala mai mare hihihi.
Asteptam atunci toamna , cica atunci se numara bobocii, nu?
Dani, nu prea ma pricep eu la astea dar nu cred sa fie problema. Principalul este botezul din biserica - restul sunt ritualuri ce au aparut pe drum, oamenii le-au dat o semnificatie, le-au amplificat si cred ca sunt mai mult pt amintirea parintilor&nashilor.
Scuze ca am incurcat borcanele , stateam cu impresia ca ieri trebuia sa abia loc botezul. Vb lui Lumi - reportam urarile
Citat: | ||
citat din mesajul lui Luminel MsBB, n-am inteles ce-ai vrut sa spui cu :
|
Deobicei este liniste pe forum in weekend si cu vremea asta insorita, caniculara ma asteptam ca fetele sa fie plecate care pe la mare, care pe la gratare, aer liber, care pe la munte ...etc.
La asta ma refeream ca suntem singure pe baricade. Aici, pe forum.
Dar iata ca au mai aparut mamici.
Welcome bec Ylari , sa va fie de bine vacanta la mare. Ma bucur ca Evei i-a placut si priit.
Noi nici la capitolul asta n-am avut noroc. Andrei nu i-a placut in apa, cu greu am convins-o sa-si bage picioarele in ea de mare
F frumoase pozele . Nu cred ca am mai vazut la tine vreodata asa multe poze . Ma bucur ca ai pus mai multe poze sa va vedem in toata splendoarea. Se vede ca v-a fost tare bine la mare.
Vad in ultima poza la voi ca era aglomerata intrarea spre mare ... ei la noi a fost invers . Era blocata iesirea . Am facut vreo 2 ore sa iesim din C-ta. Sa mai zic ca am plecat la ora 12 si am ajuns la 10 jumate seara .
Mama Simo io ma plangeam de insomnii, io care ma mai trezeam pe la 5. Pai tu ai certificat de insomniaca cu 3 am . Rad io rad dar nu-i rasul meu
Este cumplit de cald, intradevar si cica va mai fi asa pt inca 2 zile cel putin. Ieri a trebuit sa las AC-ul sa-si faca de cap ore bune sa racoresc dormitorul pt somnul Andrei. Asa a reusit sa=si faca somnul bine, a dormit vreo 3 ore si nici nu s-a trezit leoarca. Leoarca cred ca o sa ma fac io cand o veni factura de la EON
Cum esti cu greturile?
Nu va zic cat de desteapta sunt . Ieri la pranz, mai ales dupa ce am mancat, m-am lenevit rau de tot.Si eu si neuronu meu. M-am bagat cu Andra in pat la . Am motait io acolo vreo ora dupa care mi-am luat talpasita. Si realizez ca am uitat sa-i pun pampers la culcare . Daca n-am stat ca leu la usa sa o pandesc cand se trezeste . Imi era la cata apa a baut ca-mi face salteaua varza. Cand a facut cupilu ochi nici n-am lasat-o sa se dezmeticeasca si am plantat-o direct pe olitza, unde a facut juma de galeata de pishu . Mare noroc am avut.
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
MsBB spune:
Hai sa va mai dau material de citit la cafea ...Na, daca Andra inca doarme ..., tre sa-mi fac si io de treaba.
Si apropo, cred si eu ca doarme acum ca asta noapte a avut treaba . Cred ca s-a hotarat sa combata caldura cu arme psihologice. Cred ca-si repeta in gand " e frig, e frig, e frig" . Asta noapte, pe la 1 s-a trezit si dai scandal ....vrea la olitza? vrea suzi? vrea finetul? NUUUUU dom'le , ea vroia TRICOU! A luat tricou si a parcat iar in lumea viselor . Ma rog ...
Altceva vroiam sa zic insa . Bai, unde e porumbul nostru de altadata?
Acum vreo cateva zile am poftit la porumb fiert . Bon, am dat comanda la shefu' de trib, s-a executat, a venit cu ei si i-am aruncat la jacuzzi, au fiert ei bine si apoi cu bale pana la brau m-am infipt in oala sa-mi iau prada. I-am decorat io cu sare, mi-am ars buricele degetelor, mi-am mai sters vreo 2 randuri de bale si am muscat cu toata pofta ... si naspaaaaaa dulceeee, am zis mananc porumb din ala la cutie, sweet corn .
Bon ...ieri ne-am dus la ai mei si am cumparat iar porumb sa-l facem copt . I-am dat sarcina husbandului sa intrebe daca-i romanesc ori ba, saracia de porumb , sa nu mai am surprize.
Cica l-a luat de la un taran din Bz, ca e din gradina proprie si bun . Iar cu balele-n gat m-am dus val vartej la ai mei , am mancat mancarea numai ca sa ajung la porumbu meu copt si ...iau o gura am zis ca nu-i adevarat un gust de ... chimical, de ... nici n-ash putea zice ce ...Am zis ca oi fi io cu gusturile deteriorate si am mai insistat odata - de data asta m-a izbit si un miros intepator de ...perhidrol ( nu dati, habar n-am , zic si io ) Instant mi s-a facut rau
Ai mei ziceau ca poate mi se pare mie , ca sunt io cu simturile mai ascutite dar asa era, erau f rai, amar de rai si efectiv miroseau a ceva chimic
Uite asa am ramas io cu pofta-n gat si mi s-a mai si facut rau de la ei BUUUUU!
La mare o singura data am nimerit cu gust aiurea dar acum deja sunt oripilata. Bucuria mea de vara s-a dus?
Gata, m-am plans destul
Ma duc sa o pandesc pe Andra, sa vad cand face ochi, o scot un pic acum cat inca mai e racoare.
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
gabitzam spune:
Merci de cafeaua de duminica, MsBB Ne-ai dat material
Lilly, superba floricica Julia. Mi-a placut tutu-ul rosu, tu i l-ai facut?
Ylari, ma bucur mult pentru voi ca ati prins vreme buna si v-ati simtit bine