Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 20
oanaiacovita spune:
Denisa, stiu ca ramane valabila oferta ta, dar nu pot. Eric mananca o cutie de Aptamil de 800 de 4-5 zile, cel HA e mai mic, iti dai seama ca mi-ar trebui des si nici bani sa iau tare multe acum nu am.
Ca nu mi-a intrat indemnizatia nici pana acum.
Miruna, tocmai eram suparata pe Eric ca nu stiu cum sa mai fac sa nu mai bage degetul in gura. Felicitari pentru busola si spor la diverisifcare.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
honeybaby spune:
Andra- si eu ii pun un scutec de bumbac. Eu ziceam de paturicile din pozele Rebianei ca sunt groase. Aveam si noi una ca cea roz cu pui si traspira doar daca o vede
Acum chiar ca am uitat......
aaaa .. Avem Camera.
Vladi - poti sa trimiti hainutele fara poze
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
Ioanact spune:
Buna!
Si eu am avut tb azi: spalat , calcat hainute; iar acum ma odihnesc stand pe net. Fetele dorm, dupa ce se trezesc mergem in Iulius Mall. Merg cu Ioana la locul de joaca iar tati sta cu Justina. Daca te plimbi cu ea , adorme( in carut).
Intru pe contul comun de pe picasa sa vad ce paturica zice Denisa si pozele lui [blue] Alessandro/blue] (de mami LAlexandra). Ieri nu mi-a deschis pagina (mergea f greu conexiunea).
Am reu#351;it sa vad pozele, f frumoase. Are par mare la fel ca Justina.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ina_3040 spune:
salutare fetelor,
multmumim pt urarile de sanatate adresate lui Robin si nepotelului Kevin. Kevin e internat de o saptamana la un spital in Madrid, face chemoterapie in vederea pregatirii transplantului. Are o camera septica numai pt el ca sa il fereasca de orice virusi si bacterii, Avem mari emotii si speram sa treaca totul cu bine.
Robin se simte mult mai bine, i s-au uscat bubitele, dar o sa ii ramana cateva semne pe burtica si pe spate pt ca a facut putine bube dar f adanci. Din fericire nu a avut decat 2 pe fata si mici asa ca nu ramane cu gauri pe fata. In rest ne agitam cu botezul, i-a luat nasa deja un costumas alb cu ceva albastru, nu e ceea ce as fi ales eu dar nu pot sa comentez...
cam atata nou, suntem bucurosi ca a venit si sotul de sambata asa ca petrecem cu toata familia. Deja samptamana viitoare joi ne vom intoarce in belgia, au zburat deja aproape 4 saptamani, cred ca o sa fie disperati ai mei cand plecam ca tare s-au obisnuit cu noi si mai ales cu Robin, sunt nebuni dupa el ca si ceilalti bunici.
va pupam si citesc din urma.
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#
Ioanact spune:
Pozele Marei (Rebianei) nu le-am gasit in picassa.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeybaby Andra- si eu ii pun un scutec de bumbac. Eu ziceam de paturicile din pozele Rebianei ca sunt groase. Aveam si noi una ca cea roz cu pui si traspira doar daca o vede Acum chiar ca am uitat...... aaaa .. Avem Camera. Vladi - poti sa trimiti hainutele fara poze Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010) Doamne ajuta sa fim sanatoase ! Poze & Filmulete Bebeluna |
I-am schimbat paturica groasa cu una subtirica. Nu o asez in carut fara paturica/scutecel pentru ca transpira tare din cauza materialului sintetic.
Paturica groasa pica la fix seara... noi stam pana f tarziu seara in parc si nu renuntam la ea pentru ca dupa fiecare ploaie se racea rau afara. Acum e cald si bine si sper asa sa ramana!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
dayanara spune:
fetelor cum eu vin in bucuresti de pe 5 pe 19 august, e cazul sa iau ceva cu maneca lunga pt copii?
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Lindal spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nafi Vad LINDAL ca si tu te lupti cu basinelele. noi deja suntem veterani si cu toate picaturile din lume tot nimic n-am rezolvat. si chiar daca am mancat doar ce e "bine" tot nu s-au ameliorat!asa ca doar cu rabdare si trecerea timpului se rezolva! sa se mai maturizeze un pic intestinele iepuricilor nostri! Azi implineste si el 3 lunitze. Nu stiu cat mai are kg si cm dar il imbrac cu hainute de 68 cm si am trecut la scutece nr. 4 caci 3-ul il strangea la bulanashe |
Deci inseamna ca pot sa mananc orice, ca tot aia e?
La multi ani pt cele 3 lunite! Noi mai avem cateva zile. Dar la pampersi suntem inca la nr.2 ca vreau sa termin pachetul inainte sa trecem la 3. Voi ati trecut deja la 4!!! (Al meu nu e gras la picioare, nici urma de caltabosi)
oanaiacovita spune:
Intru sa fac CAPITOL NOU!!!
oanaiacovita spune:
Continuam cu drag si spor intr-un nou capitol