Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna ziua fetelor!

Am reusit sa citesc un pic din urma si sper sa ma lase Ricky sa scriu 3 vorbe.

In primul rand
pentru FREEDELIA si NINOCIKAP

SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII, SANATATE SI CADOURI MUMOASE!

Azi este si ziua mamei mele care implineste 69 de ani iar maine a bunicii care implineste 89! Abia asteapta sa-si vada stranepotul.

Noi tot in deplasare suntem dar joi vine tati sa ne duca acasa ca avem treaba. cum in 2 saptamani vom semna actele ptr casa trebuie sa mergem sa vedem bucatarii si alte mobile ptr a le omanda ca sa fie gata pana in octombrie cand sper sa fie totul gata sa ne mutam in casa noua! Abia astept!

Zilele astea numai la culori de pereti si aranjamente de tot felul imi sta capul. Pacat a n-am timp si netul bun aici ca sa ma uit la ceva modele pe net.oricum vine o perioada de mare intere ptr mine! aceea de mers prin magazine si de cheltuit bani, muulti bani!

Vad LINDAL ca si tu te lupti cu basinelele. noi deja suntem veterani si cu toate picaturile din lume tot nimic n-am rezolvat. si chiar daca am mancat doar ce e "bine" tot nu s-au ameliorat!asa ca doar cu rabdare si trecerea timpului se rezolva! sa se mai maturizeze un pic intestinele iepuricilor nostri!

Am descoperit niste produse ptr bebe f bune, bio. le-am primit cadou de la o matusa de-a sotului. se numesc helan , produse la Genova. nu stiu daca sunt in RO dar puteti vedea pe site daca se pot comanda.sunt f bune si au un miros f placut. toata ziua il spal pe Riccardo ca-mi place mult mirosul

Ieri am facut si eu o baie in cada ( ca acasa am doar dus) si m-am simtit alt om! abia astept sa ne mutam la casa noua. cred ca o saptamana numa' in cada o sa stau. ies doar sa-l alpatez pe ricky!

Azi implineste si el 3 lunitze. Nu stiu cat mai are kg si cm dar il imbrac cu hainute de 68 cm si am trecut la scutece nr. 4 caci 3-ul il strangea la bulanashe

Gata , s-a trezit sarbatoritul! fug sa-l pupacesc !

Va pup si pe voi, sa aveti o saptamana super!

Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata si de la noi. Iar am fosta la luat sange.
Vai cat sange i-a curs de acolo de unde i-a luat.
M-a umplut si pe mine si pe el si apoi mi-a varsat ceaiul baut tot pe mine, nu va zic cum aratam.
Sa nu ajungeti sa vedeti cum le ia sange la bebei asa mici ca ti se rupe sufletul.

La multi ani Delia, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta minunata!!!

La multi ani, Nino!!!

Ianis Stefan de andra_swow 6 luni - FELICITARI mami pentru baiat asa frumusel si mare!
Isabella Katy de 25miky
Riccardo de nafi

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

La multi freedelia! multa sanatate si fericire alaturi de copiii tai minunati si coleman cel plin de rabdare :))

oana micutul bebeloi , saracutul....

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

freedelia La multi ani!
La multi ani si pt ianis stefan, riccardo si katy, sa cresteti mari si sa fiti norocosi!
oana imi pare rau ca iar a fost nevoie de analize. stiu cum e...noroc ca e mititel si uita repede ce sa zic...multa sanatate sa nu mai fie cazul de alte analize.
eu sunt bucuroasa ca in sfarsit facem rostogol singuri , si necajita ca diversificare inseamna doar salopete jegoase si obraji, par si alte chestii pline de morcov...ma indoiesc ca ajunge ceva in stomac...

Mergi la inceput

Bineinteles ca nu gasesc Aptamil HA nicaieri. Azi am intrebat dra de la spital ce sa fac si mi-a zis sa incerc Humana HA, sa vedem ala cat e si daca il gasesc.
Alt scaunel de masa sa imi placa nu am gasit, asa ca am dat comanda.

Linda felicitari pentru Matei maricel.

Delia13 imi pare rau de asa vesti urate. Auzisem la TV. Ce vei face dupa cei 2 ani?

Andra aici linkul de pe youtube: http://www.youtube.com/watch?v=pmOJP8EfnrQ

Denisa e posibil de la caldura sa faca si moale si sa pape putin. SI Eric a mancat rau zilele astea.

Liliana te asteptam mai des si cu poze.

Silvia ceva poze?

Nafi la multi ani si pentru mama si bunica ta.

Roxi

Mergi la inceput

Irina felicitari pentru rostogoliri, trebuie sa insistam si noi cu exercitiile. Tu ii faceai des?
Diversificarea e grea, dar sunt convinsa ca in timp va fi mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

oana nu foarte des. cam 10 rostogoli de zi, cand avea chef de joaca. am inceput de joi si deja s-a obisnuit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Intru in viteza pt Maya maraita si vrea in brate cand nu doarme.

Mutumesc pt lamuririle in privinta baitei. Eu pana , fac dus eu, pana frec cada cu cif, pana iese mirosul din baie adoarme Maya

Oana - offff nu vreau sa stiu cum e.
Inca e valabila oferta daca vrei Aptamil HA

Delia & Nico LA MULTI ANI !!!! SA FITI FERICITE SI IUBITE

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Neata si de la noi
Multumesc fetelor care mi au raspuns... am vorbit cu Miremia si a zis ca sosesc saptamana asta si o sa ne anunte.
Noi facem multe rostogoliri pe burta si inapoi si iarasi, am o mica busola se invarte in pat de mie frica sa il las singur ca se tot invrte si se rostogoleste.
La sfr saptamani apare pediatra si sa vedem cum incepem cu diversificarea ca ne am facut amri si noi.
Avem o problema cu degetu care il tot bagam in gurita am vazut la Eric baiatul Oanei la fel ca m-am uitat la filmuleu lui... s va traiasca tare dragalas e.

pup toate fetele..

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna mami de Daniel 24.februarie.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Neata si de la noi. Iar am fosta la luat sange.
Vai cat sange i-a curs de acolo de unde i-a luat.
M-a umplut si pe mine si pe el si apoi mi-a varsat ceaiul baut tot pe mine, nu va zic cum aratam.
Sa nu ajungeti sa vedeti cum le ia sange la bebei asa mici ca ti se rupe sufletul.

Aici te intreaba daca vrei sa fi de fata cand ia sange si eu intotdeauna aleg sa nu stau ca ti se rupe inima. Oricum ei se pricep mai bine si daca stau numai incurc si te apuca si plansul. Oricum imediat ce termina te cheama sa linistesti copilul. Pe mine ma enerveaza f mult cand nu nimereste venele, mai ales daca ii grasut copilul, de aceea trebuie sa fie un dr de bb-ei care face!!

Multumesc la toate fetele care mi-ati raspuns la intrebarea legata de botez . M-am mai luminat si eu.
Azi am si eu destula treaba.
O saptamana frumoasa va doresc.

Anca cu Melina Isabel (28 Martie) si Lucas 5 ani

Mergi la inceput