Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 15
dayanara spune:
alex am vazut poze cu voi, ce acu mingea e haioasa :)
irina l.am admirat si pe rares mai demult , dar pe tine nu te stiam :)
esti foarte foarte frumoasa
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
irinabobe spune:
roxana multumim, si eu urmaresc pozele doar ca nu am timp sa comentez .
filmuletul cu pozitia de rostogol
http://www.youtube.com/watch?v=eNigFJmx8rU
briza_marii spune:
Irina ce scump e si ce cumintel sta sa il rostogolesti tu
Vreau sa va spun ca baita noastra cu colacel a fost un mare succes .
http://brizamarii.sunphoto.ro/BAITA
Singura problema a mea a fost ca tot lua apa la bord... i-am tot sucit eu colacelul ba cu inchizatoarea in fata, ba in spate, ba pe lateral...Asa e si la voi??
Dayanara da sta in bouncer. Dar abia azi a stat si cu bara de jucarii pusa, ca pana acum cum i-o puneam incepea sa planga ca nu ma mai vedea
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
miria_cristina spune:
Nu, fete, nu-s melancolica le am si eu pe ale mele. Daca as fi melancolica as scrie poezii, n-as sta asa.
briza_marii spune:
Aaa..nu stiu dc se vede dar i-au tot aparut niste bubite pe fata, ca toata ziua se freaca cu manile. L-am sunat pe pediatru dar cica "e de la caldura". Hmm....eu habar n-am cum arata niste bubite de la caldura (le are doar pe fata)..dar sunt hotarata sa ma duc peste el maine, chiar dc a zis ca nu e cazul
dayanara spune:
miria imi pare rau
briza ce ochi mari si frumosi are eric, e un baietel perfect! asa mult imi plac cei blonzi cu ochii inchisi la culoare sau invers
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
oanaiacovita spune:
Miria imi pare rau pentru starea ta. Daca te putem ajuta cu ceva, aici suntem.
SI mie vinetele tot cu maioneza imi plac. Cu ulei de masline nu am incercat, ia sa ma pun maine-poimaine pe treaba.
Briza ce frumusel e Eric al tau si ce bine se simte in baie.
Ina pentru nepotelul tau.Multumim de aprecieri,ma bucur cand imi zice cineva ca seamana si cu mine, desi nu prea as zice.
Irina multumesc mult de filmulet, chiar a incercat tati acum si se pare ca suntem pe drumul cel bun. Abia acum mi-am dat seama cat de frumusel e Rares al tau si tu o mamicuta tinerica si frumusica.
Aaa, si felicitari pentru diversificare. Sigur se va obisnui sa inghita, trebuie rabdare. La mine nu o scoate afara mancarea, dar nu deschide gura, decat daca il fac sa rada.
In carutul nou probabil dupa 6 luni il poti pune. Sa il stapaneasca sanatos.
Alexandra e mortal Alessandro al tau cu parutul lui llung.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
honeybaby spune:
Oana- super poze. Si eu fac baie cu Maya dar inainte imi fac dus ca nu ii dau nu stiu ce crocobauri si imi ia ceva timp, asa ca facem mai rar. Oare exagerez??
Avem si noi ratuste asa colorate plus un set de 20 galbene. Asa nervi imi fac ca raman pline de apa...
Vreau sa-i iau o jucarie care inoata singura.
Miria- nu stiu ce ai patit dar sper sa depasesti repede momentul
Irina- acum am inteles, eu o lasam pe Maya pe o parte sa se intoarca singura si ea isi scotea manuta sa se uite la ea si ajungea inapoi pe spate.
Problema e ca nu sta asa bine pe burta. ridica capul dar nu are forta in manute. Doar daca le tine stranse sub barba.
De obicei le tine intinse in spate...
Rebiana - frumoasa si cu cracii lungi Mara mica. Nu-i cald cu paturicile alea in carut ?
Maya traspira toata. OAre numai noi avem problema asta ?
Briza- frumos inotatorul mic. Punei cat mai multa apa in cada.
Pe unde zici ca ajunge apa la el ? La noi nu ajunge cu botul in apa ca daca ar ajunge ar goli cada
Nu mai stiu ce vroiam sa zic..
Ma simt obosita si de oboseala mananc non stop ...
Culmea ca mi se pare ca arat ok cand mai uit in oglinda, cred ca oboseala mi-a afectat vederea
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
vladimirescu spune:
oanaiacovitza foarte dragalas Eric cu ha-ha ! :))
Cumva iti amintesti cu cita vreme inainte i-ai pus pampersul, ca in filmulet pare plin ochi? Stiu ca suna ciudat intrebarea, dar ma macina gindul ca Floricica nu mai umple pampersul ca pe vremuri... Un volum asa cum se vede la Eric in filmulet el stringe doar uneori dupa o noapte in care a stat neschimbat 10 ore...
Honeybaby nu mi se pare exagerat deloc ca tu faci dus inainte sa te bagi in cada cu Maya - ba chiar mi se pare ca e obligatoriu :) Si eu fac la fel, si ma frec bine de tot inainte sa intru cu copilul in cada, ca tot ce e pe talpi si prin alte parti e f usor sa fie transportat cu apa in ochii si la gura mititelului... Recunosc ca la al 2-lea copil nu mai sint asa disperata cu igiena, dar in apa cu oameni inauntru eu nu l-as baga asa de mic - in piscina si nici in mare...
briza_marii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeybaby Briza- frumos inotatorul mic. Punei cat mai multa apa in cada. Pe unde zici ca ajunge apa la el ? La noi nu ajunge cu botul in apa ca daca ar ajunge ar goli cada |
Pe la ceafa, cand misca capul , ii intra apa in colacel..Uite, nu pre e clar..ca e filmat cu aparatul de fotografiat
http://www.youtube.com/watch?v=Vvtve3SV0qc