Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 14
LAlexandra spune:
NEATA, 2ANKE, POATE BOTEZA FATA SINGURA, NU E NICI O PROBLEMA
....scuze de majuscule
ASTERO, pai eu imi aduc vinete din Romania, chiar acum am facut o salata cu maioneza. Mama punea si ea la congelator, dar acum le pune in borcan si imi aduc asa borcane cu vinete si cand am chef le prepar.
INA, sa il ajute D-zeu sa se faca bine micutul
Am vazut pozele de iepurasi, toti gingasi.
Vaam.
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
miria_cristina spune:
'Neata, fete!
Beau o cafea si citesc ce mai scrieti, dar n-am ce zice in mod special. Poate si pentru ca sunt nitel trista. Acuma, ce ne-am face daca in lume am fi numai veseli sau numai frumosi sau numai buni, nu? Mai trebuie sa condimentam viata si cu ce nu ne place.
Asta e! Doar ca nu am chef sa vorbesc de asta, atat de trista sunt.
miria_cristina spune:
Salatade vinete si mie imi place, dar cu maioneza. E drept ca de multe ori o pap fara din motive de dieta, dar ca gust o prefer cu maioneza.
INA - Sanatate multa micutului! Bine ca traieste intr-o tara civilizata, unde are o sansa sa devina normal, daca se nastea la noi....
irinabobe spune:
briza este posibil sa nu fi avut luna intreaga ca banuiesc ca nu te-ai incadrat la indemnizatie cu 1 ale lunii deaia este mai putin. indemnizatia s-a luat 85%.
ellanik eu il pot purta pe bebe in sling destul ca il si ia somnul problema e ca mi se pare ca se cam invinetesc picioarele din cauza pozitiei, ca lui ii place tare mult agatat asa de gatul meu...
anca legat de rostogolit eu nu ma grabesc sa o faca insa ma intreb dc faptul ca nu o face denota vreo problema mai grava...bine ce-i drept eu sunt si nitel speriata de bombe.
denisa de cand lucrez cu el reuseste sa se rostogoleasca de pe burta pe spate dar invers inca nu si el isi mai prinde mana sub el si se enerveaza si urla... in schimb s-a prins ca se poate propti in picioare si cand il pun pe burta se taraste ca o rama prin tot patul...infige capul isi ridica curul si impinge...arata ca o rama dezorientata...
fetelor aveam si eu 2 intrebari pleease. de azi am inceput diversificarea e prima data cand mananca altceva decat lapte, nu i-am dat nici cereale pana acum. ii dau cu lingurita insa mi se pare ca nu inghite da afara cu limba, se va obisnui in timp ca nu trebuie sa scuipe ci sa inghita?
si a doua i-am luat ieri un carut super usor are doar 3 kile dar ee din ala cu pozitie fixa doar in fund. cam de la ce varsta il pot pune sa stea in el?
un pic mai tarziu pun si filmuletul cu miscarile pt rostogol
oanaiacovita spune:
Sa ne vedeti cum facem HA HA!
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
dayanara spune:
miria esti trista asa ca se mai intampla sa cazi in butoiul cu melancolie sau s.a intamplat ceva? sper ca sunteti bine toti
am admirat pe bebeloiul eric in baita si la gym!
mie imi plac vinetele doar cu sare ceapa si ulei de masline, dar cum se fac mai repede cu maioneza...prefer asa
briza mai sta eric in leaganul ala? ca ma bate gandul sa ma duc sa iau unul zilele astea
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
dayanara spune:
asteropi da si eu tre sa iau ceva de botez...nu.mi vine sa dau nici 5 euro pe rochia pt mine mai ales ca o port o singura data, nu suport rochiile si cele elegante cu atat mai putin
da o sa caut o poza sa vezi cum era de portocaliu mai demult
niki bine ai revenit si tu...hai ca tot intrebasem de tine si acum nu te.am mai bagat in seama deloc
sunt foarte comoda nu.s in stare sa ma organizez deloc cu plecarea, trebuie sa trimit pachet in romania cu ce imi trebuie mie de aici si nu.s in stare sa caut nici cutii...
ina multa sanatate nepotelului sa iasa totul bine
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
annya9 spune:
Oana, e mortal Eric!
Miria, sper ca totul e ok...
Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)
poze Raducu in portocaliu
LAlexandra spune:
am pus si noi pozici noi in album pe cotul comun, primele 14 sunt mai recente
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui asteropipan cel putin IANIS e mortal mozolit tot la mustati, cu fetisoara aia alui dulce si ochiorii aia superbi si cu carliontii aia, pe care cred ca o sa-i prinda mami lui in curand cu elastic, sa se asorteze si cu bodyul roz si e baban (grasan bine) ...ANDRA mie mi se pare ffff bine dezvoltat IANIS, am vz si ce bine prinde in manutze, sta ok in fundulet....bravooooo CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA 8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!! |
multu' de laude hai ca maine-poimaine bate la usa ta in petit
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!