Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 13
nibi_niki spune:
Neata
2anke,nu e nici o problema sa boteze ea singura.La cununie trebuie neaparat pereche.
Roxana, rochitele erau pentru noi nu pentru fetite.Dar nu am gasit deocamdata nimic.
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
asteropipan spune:
neata!!!!
si fiimea tot la 6:20 a dat trezirea culcata de la 2 dimineata.muuultttt a dormit
noroc ca a tras ce a tras de la tzatica si s-a culcat iar , iar la 8:10 a fost iar in "picioare"
am papat bibe si acum vorbim de zor, isi trage materialul pe care sta, il trage pe ochii si il degusta in guritza, pedaleaza pe burtica lu ma-sa eheeiiii activitate neica, nu gluma
DANAYARA serios de la morcovi are culoarea asa? moamaaaa hai ca am ramas masca.
am citit eu, ca ai tot scris de morcovi dar.....nu am dat mare importanta
asadar ivan e beny-beny ti-am mai scris...fii-tu e febletea mea
GABY bravoo, nene, coaceti vinete la 8 dimineata
ia arunca vreo 2 si la mine sa fac o salata, ca sunt lesinata dupa salata de vinete si oricat as incerca sa fac aici, frate parca nu are gustul ala bun de acasa...
sa nu va spun ca mi-a congelat mama mereu vinete coapte si de cate ori veneam acasa imi facea tata salata(el e bucatarul sef,caand e acasa) si mai aduceam si cu mine aici, cand ma intorceam, in sticla de plastic de la prigat, ca are "gatul" mare.
yammyyy, hai ca mi-ati facut pofta
ma duc sa beau o gura de apa, sa treaca pofta
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
asteropipan spune:
hai ca am lasat povestea cu sticla de prigat neterminata
am scris de sticla prigat cu "gatul" mare ca sa nu credeti ca sunt nebuna sa ma chinui sa bag intr-un cu "gatul" mic
hai ca am fost asa explicita
ora matinala e de vina
oanaiacovita spune:
Neata!
Ia sa va invit eu la un www.neu-oberammergau.de/pensionsbilder/kl-gr/fruehstueck_gr.jpg" target="_blank">mic dejun.
Erina pup eu lungutul de David.
Vladi pertinenta explicatia cu produsele bio. Nu m-as fi gandit. Si eu baga inghetata la greu. Imi iau pliculete de la Dr Oetker si fac in casa.
Rebiana si eu speram sa mai scada caisele, dar nici o sansa. Poate in piata mare sunt mai ieftine, dar piata asta de cartier e tare scumpa, se stie. Dar cat dau pe benzina pana acolo...tot acolo ies.
Alina2 felicitari pentru harnicie. SI eu urasc sa calc, mai ales pe caldurile astea. Si la fel se aduna si la mine, de ma uita Dzeu in fata mesei de calcat.
Alina ma bucur ca e mai bine acum la baie. Noi ieri am facut amndoi baita in cada mare.
Am facut poze, sa vedem daca se pot posta.Abia astept sa imi vina colacelul, ca tare ii mai place in apa mare.
Gaby wow vinete asa dimineata. Si eu am vrut sa iau ieri, dar nu erau mai mici cum imi plac mie, si alea mari pe aragaz nu se fac bine. Cu scaunul, nu sunt 100% hotarata. Stiu ca tu pusesei ochii pe unul de la Fisher, ai apucat sa il iei?
2anke eu am botezat-o singura pe finuta mea.
Pupici si o duminica placuta.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
oanaiacovita spune:
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
briza_marii spune:
Mai Oana ce v-ati mai distrat voi acolo. Si ce ochi frumosi are Ericutu (mai ales in 103 se vad bine).
Am vazut pozele si cu molfoliciYanis..vai ce par are..si ce ochisori...
Azi cred ca imi fac curaj si il bag si eu pe Ericutu cu colacelul in cada mare, ca si el e topit dupa apa; numai ca zilele astea a tot fost iritat la cutele de la gat, si mi-a fost teama sa nu se irite si mai rau de la colac
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
Ina_3040 spune:
Neata gagici si de la noi!
Mama mia ce baieti frumosi am vazut Yanis si Eric, de pus in cadru . Yanis cred ca seamana si cu tati in schimb Eric seamana tot mai tare cu Oana . Ce bucalati, imi vine sa ii pap!
Noi suntem un pic stresati, nepotelul nostru de 3 ani Kevin va face miercuri transplant de maduva la Madrid (v-am scris mai demult ca sufera de o boala rara si f grava). Sa il ajute Doamne-Doamne sa treaca cu bine si sa fie si el un baietel ca toti ceilalti
Pupici si o duminica placuta!
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#
Ina_3040 spune:
Andra mii de scuze am scris Yanis in loc de Ianis, mea culpa, nu stiu unde imi statea capul.
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#
GabyHila spune:
Pai ce sa facem fetelor daca a mea nu avea somn? si foame ni se facea sigur:) Astero noi numai le coacem, punem ceapa, sare si ulei de masline!! daca tati tau le face cu maioneza ale noastre nu iti plac:))
Gem de caise vreau sa pun si eu, dar o astept pe mama. Singura nu imi vine sa fac nimic.
Pitica mea a fost extrem de maraita. A vomitat tot cat a putut si m-am dus si i-am luat solutie de rehidratare. I-am dat cu lingurita a papat si niste fructe si la somn... sper macar o ora sa doarma!!
asteropipan spune:
gaby nuuuu si eu si tata le facem ca voi....fara maioneza, care nu imi place.