Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 12
asteropipan spune:
salutare!!!!
fetelor, va multumesc pt urarile de ziua mea, la toate, nu nominalizez pt ca va stiti.
de fapt daca imi aduc bine aminte, majoritatea mi-ati scris
am tras chiulul un pic, pt ca am avut ceva treaba zilelea astea.
de ex azi am calcat 3 ore, intradevar si nesimtirea mea a contat, pt ca nu mai calcasem de ceva vreme....am curatat bucataria....o groaza de treaba am facut azi.
ieri....am fost la plimbare cu NIKI ....sa cautam rochite de purtat la botezul fetelor noastre frumos....dar a fost asa de cald , de abia mai puteam respira:(((
am vz pozici cu RADUCU, SILVANA , GEO SI IANIS.niste frumuseti toti.
cel putin IANIS e mortal mozolit tot la mustati, cu fetisoara aia alui dulce si ochiorii aia superbi si cu carliontii aia, pe care cred ca o sa-i prinda mami lui in curand cu elastic, sa se asorteze si cu bodyul roz si e baban (grasan bine) ...ANDRA mie mi se pare ffff bine dezvoltat IANIS, am vz si ce bine prinde in manutze, sta ok in fundulet....bravooooo
OANAIACOVITA am citit de necazul cu analizele mai putin bune :((((
imi pare rau:( eu zic totusi mai faceti invesrtigatii....pupici la Ericutzu
fato DANAYARA , dar nimic nu a luat fiita de la tine e leita tasu, dar lasa ca a luat fiitu ochii si culoarea pielii sunt niste dulci amandoi, sa va traiasca .
ma retrag, ca ma dor ochii de la atata stat cu ei in laptop:(((
va pupicim
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
dayanara spune:
rebiana multumesc
asteropi
fata esti tare, ivan s.a nascut mult mai alb decat silvana , de la morcovi e asa si acum incepe sa.si revina ca nu.i mai bag atatia morocovi in mancare, dar e topit ii mananca si cruzi
ce rochite ati gasit? imi trebuie si mie una in care s.o duc la botez si s.o tin pana cand o schimba in celelalte haine....n.as vrea ceva elegant dar nici de blugi normal...habar nu am
gaby azi cand treceam pe langa vitrine cu chiloti ma lua rasul asa singura ca prostu :))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Roxi - asa cresc si catei sau pisoii. Pisoi sunt tare haiosi cand au catamai urechile.
M-am lamurit bustean cu pantofii. Am luat unii 3-6 luni , 12 cm . O sa inoate in ei, ea are 9 cm la picior dar dormea si pe mine m-a mancat mouse ul sa dau click pe ei fara s-o masor. Sandalele sunt tot 3-6 luni dar nu mai scrie cati cm au. Vad eu cand sosesc.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
Ioanact spune:
Buna, fetele!
Eu sunt tare bucuroasa ca nu m plange Justina dupa ce ii facem baita.
Metoda este urmatoarea: facut masaj inainte, in acelas timp vb cu ea, iar ea gangureste/zambeste.Apoi o asez in cadita, ii fac baie si o sterg cu prosopul vb in acela#351;i timp explicandu-i ce fac .Ii pun pampers-ul si un body.
E bine ca e vara si o imbrac imediat.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
honeybaby spune:
Vladi eu nu am nimic cu urechile ei, ca e haioasa asa elf, tac-su are.
Nu vrea sa ajunga clapauga la el. Ea s-a nascut cu urechile lipite perfect de cap ( cred si eu la cat a stat cu capul in jos si coborata unde mai era sa se clapaugeasca si urechile).
dupa o luna au inceput sa se faca asa.
GabyHila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara gaby azi cand treceam pe langa vitrine cu chiloti ma lua rasul asa singura ca prostu :)) roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) POZE |
Roxana nu suspin dupa orice fel de chiloti:) sloggi, triumph sau Wolford.... mi-e pofta de outletul Wolford din Austria
GabyHila spune:
Neata,
eu m-am trezit la 6 si dra mea dormea de rupea patul. laptic mi s-a parut cam putin in dimineata asta. in schimb dupa titi, a vomitat a mea de m-a innebunit. se agita ca un sifon si normal ca vomita!!
am pus-o in scoica si ma uit la ea!!! beton!!
o sa ma duc sa cercetez si frigiderul in curand!!
eu vreau sa intreb care e feelingul cand se gata alaptatul!!! la faza aia cand Joy nu mai vroia sa suga eu am crezut ca imi pierd mintile!!! si ma gandesc ca usor usor ar trebui sa ma obisnuiesc cu ideea!!! ca doar nu o alaptez pana la 3 ani...
Oana imi pare rau de analize!! sa stapaniti sanatos scaunul daca te-ai decis sa il cumperi!!!
Ianis e bestial mocioflit!!! lasa ca fac si eu poze la joy cand e toata morcovita la gura:)
Vladi teoria bio o stim, dar preturile nu sunt afisate pe siteul ala. si oricum livreaza in Bucuresti. Oricum 100% nu le poate face nimeni indiferent cat are vrea.
honeybaby spune:
Gaby la noi a fost invers. La 6:10 s-a tezit Maya si eu dormeam de rupeam. Nu putea si ea sa se trezeasca la 5:30 cad era inca treaz tac-su.
Acum casca de zor in leagan . Nu vrea nici sa doarma nici sa manance
GabyHila spune:
Honey beton....
a mea a adormit in ergo. suntem afara in curte asteptam sa coaca dadyy niste vinete.
2anke spune:
Buna dimineata fete
As vrea sa va intreb ceva de botez.
Nasii nostri de la nunta nu pot sa vina anul asta In Rom , ca-s in Spania, asa ca trebuie sa gasim pe altcineva. Intrebarea mea trebuie sa fie pereche, adica nas si nasa? As vrea pe cineva, o fata f draguta are 20 de ani, nu e casatorita. Trebuie sa fie si un nas sau poate numai ea singura?
Anca cu Melina Isabel (28 Martie) si Lucas 5 ani