Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui 2anke

Buna dimineata fete
As vrea sa va intreb ceva de botez.
Nasii nostri de la nunta nu pot sa vina anul asta In Rom , ca-s in Spania, asa ca trebuie sa gasim pe altcineva. Intrebarea mea trebuie sa fie pereche, adica nas si nasa? As vrea pe cineva, o fata f draguta are 20 de ani, nu e casatorita. Trebuie sa fie si un nas sau poate numai ea singura?

Anca cu Melina Isabel (28 Martie) si Lucas 5 ani

Buna!
Da! Poate boteza acea fata, dar nasii pe care ii vroiati nu vor m fi nasi.
Se zice asa: boteaza cine este botezat si cununa cine este cununat. Deci dac#259; este botezata poate boteza.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Citat:
Trebuie sa fie si un nas sau poate numai ea singura?

Poate fi singura.

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Se comparau greutatile bebelusilor. David avea ieri la 4 luni si 5 zile 66 cm si 6250g. Lungut si destul de suplu.

Matei are la 3 luni fara 5 zile 6.400 g. Lungimea nu o stiu dar poarta hainute pt 6 luni, ba chiar ii vin unele si de 9-12 luni.

Citat:
citat din mesajul lui ellanik
Geo al meu a invatat sa se intoarca pe burta din ziua in care a facut 4 luni.

Intrebare pt fetele care duc bebicii in sling:cate ore sta purtat? Ca al meu dupa o ora si un pic se foieste.

Si Matei tocmai a descoperit rostogolitul de pe spate pe burta, apoi se trage in coate si impinge cu piciorusele... indata il vad mergand de-a busilea. (Capul si-l tine stand pe burta de la 2 luni.)
Eu il tin in wrap si cate 3 ore, adica atat cat doarme, ca daca se trezeste vrea papica, iar daca-l scot mai repede risc sa se trezeasca. Eu l-as tine cat mai mult in pozitia "broscuta" pt ca e benefic pt dezvoltarea articulatiei soldurilor.

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu
produsele bio nu prea sint alea din piata, dimpotriva, mie mi-e mai teama de ele decit de alea turcesti de supermarket

Mie mi-e teama de toate, parca nici nu mai ai ce manca. Ce e mai rau, produsele cu E-urile trecute pe eticheta sau legume/fructe tratate cu pesticide, chimicale pt crestere rapida si iradiate pt pastrare indelungata? Iata spre exemplu in cate zile se strica o rosie de supermarket (din Turcia).

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu
Mai fetelor, eu m-am saturat de alaptat la 3 ore zi si noapte...
... noaptea se scoala oricum (chiar si la 2 ore sau din ora in ora) ca-l supara gazele si, daca tot se scoala, cel mai usor ca sa-l adorm la loc e alaptatul...

LAlexandra la fel si noi ne luptam cu pirturile, sint singura si zilnica lui problema. Facea kk la 2 ziel sau mai mult, dupa care am inceput cu Protectis 5 picaturi zilnic si s-a reglat, vreo zece zile a facut din nou zilnic, dar pirturile tot acolo au ramas...

Ma zapaceste ca de cele mai multe ori cind e la sin sta cu mamelonul in gura si in loc sa suga se screme de se inroseste, ma trage, ma doare... Of!

Si pe mine Matei tot la 2 ore ma scoala noaptea in ultimul timp (inainte manca la 3 ore). Dar cred ca de partzuri se trezeste. Si ziua se chinuie, insa caca face normal, zilnic, nu a avut niciodata probleme sa nu faca.
Si pe mine ma musca, insa cand vad ca nu-i este a manca, intrerup alaptatul pana se calmeaza sau trage partzul.

Oare gazele bebeilor sunt de la alimentatia noastra? Sau au ei asa o perioada? Eu la vinete am renuntat, ca ii faceau rau vizibil, se chinuia cu crampe de numa-numa. Cica sunt si alergenice. In rest mananc cam de toate. Voi ati descoperit ce alimente le fac rau bebeilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:

Buna dimineata fete
As vrea sa va intreb ceva de botez.
Nasii nostri de la nunta nu pot sa vina anul asta In Rom , ca-s in Spania, asa ca trebuie sa gasim pe altcineva. Intrebarea mea trebuie sa fie pereche, adica nas si nasa? As vrea pe cineva, o fata f draguta are 20 de ani, nu e casatorita. Trebuie sa fie si un nas sau poate numai ea singura?

Anca cu Melina Isabel (28 Martie) si Lucas 5 ani

se poate, si eu am botezat o fetita cand aveam 19 ani, si nu e nevoie de nas, parca a trebuit numele tatalui meu ca sa il tteaca in registru la biserica, atat.

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Inainte sa plecam prin oras sa raspund repede.

Denisa si eu imi fac dus inainte sa intru in cada cu el si vorba lui Vladi, frec bine bine, ca nu se stie.

Vladi eu ii schimb pampersul la 3 ore inainte de masa. In filmulet cred ca avea vreo 2 ore numa, dar nu era neaparat plin. Noi am trecut la nr.4 ca il strangea la bucutze, dar acum e cam marisor in rest si de aia pare asa umflat. Dar in general umple bine pampersii, dar noi si bem ceiut mai ales pe caldurile astea.

Si ca am uitat:

Alessia Stefania de crissintibun
Sara de Happyjoy

Am plecat. Pupicei.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

oana ce ii place la balaceala lui ericutu' pup frumuselu' ]

ina sanatate micutului kevin, wow, mi se face pielea de gaina ... transplant de maduva ... ce o fi in inima parintilor ...

vladi iti dau dreptate referitor la ce ai scris despre legumele din piata vs legumele turcesti, dar doar partial. adica nu-s de acord ca cele importate ar fi "mai bio" (stiu ca bio nu are grad de comparatie, dar nu am gasit alta exprimare mai explicita) in primul rand din cauza gustului de lemn crud , clar sunt superfortate sa creasca de nu au niciun gust, nu are timp leguma sa se matureze ca sa capete gustul specific. eu mult timp am crezut ca este vorba de soi, dar nop, si am si argumet, soacra mea care sta il italia, are in gradina osii, salata, ardei, vinete si au gust exact ca astea din romania de gradina, dar nu le trateaza cu nimic, doar le ingrijeste f bine. in plus astea din import sunt "procesate" astfel incat sa reziste la transport, manipulare, depozitare, etc. si sigur, sigur, legumele de la tarani se strica mult mai repede decat cele din supermarket. oricum nici unele, nici celelalte nu-s ca cele de la mama din gradina (care din pacate au avut de sufetit de la soare prea puternic, apoi prea multe ploi, deci si noi tragem tare pe cele din piata), dar cele romanesti de la tarani sunt mai aproape de adevar ca gust si mai putin chimizate, ionizate, etc. pt ca taranii nu detin posibilitatile de procesare ca si producatorii care exporta.

offf, iar m-am intins o gramada pt o singura idee, asta e defectul meu ca despic firul in 4

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa nici mie nu mi se pare exagerat sa faci baie inainte sa intri cu maya
totusi piscina nu e acelasi lucru, in piscina se baga pastile si substante speciale dezinfectante....altfel imaginati.va ce ar fi intr.un mediu ata de umed

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

Salatade vinete si mie imi place, dar cu maioneza. E drept ca de multe ori o pap fara din motive de dieta, dar ca gust o prefer cu maioneza.

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

si in loc de ceapa pui usturoi, nu? si mie imi place asa aproape de fiecare data cand fac salata de vinete, fac doua boluri, unulcu ceapa si unul cu usturoi si maioneza, mmm, o finete

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Am facut socotelile: bebe a luat in 3 luni (12 saptamani) 2.500g.
-in prima luna 800g
-in a doua luna 1000g
-in a treia luna 700g
Iu-huuu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Am scris un mesaj si s-a dus. Īncerc sa-l scriu din nou.
Ina ne rugam si noi sa fie bine nepotelul tau.
Am v#259;zut pozele cu cei 2 iepurasi Eric(de mami Oana) si Eric de mami briza_marii, se vede ca le plac in apa.
Denisa si Justina transpira cānd o pun in carut, m ales ca are si parul mare. Ii m pun un scutec in carut.
LAlexandra o sa vad imediat si pozele voastre, e m greu de pe tel, tb sa deschid alta pag si mi-e sa nu pierd si mesajul asta. Cu siguran#355;#259; sunte#355;i frumosi.
Si mie īmi place salata de vinete... Mmm si ati scris tocmai acum cānd mi-e foame dar astept sa se trezeasca gazele ca sa mergem la p#259;rin#355;ii/socrii prietenilor unde stam la un gr#259;tar ( stau la curte in Timisoara). Apoi vrem sa mergem si la unchiul meu (la 60 km de T) unde are o cabana.
Trimit mesajul si dac#259; m am ceva de scris scriu altul.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irinabobe

fetelor aveam si eu 2 intrebari pleease. de azi am inceput diversificarea e prima data cand mananca altceva decat lapte, nu i-am dat nici cereale pana acum. ii dau cu lingurita insa mi se pare ca nu inghite da afara cu limba, se va obisnui in timp ca nu trebuie sa scuipe ci sa inghita?
si a doua i-am luat ieri un carut super usor are doar 3 kile dar ee din ala cu pozitie fixa doar in fund. cam de la ce varsta il pot pune sa stea in el?
un pic mai tarziu pun si filmuletul cu miscarile pt rostogol

mamica de Rares 21.02.2010

1. e normal sa scuipe afara pt ca el face aceeasi miscare cu limba ca si cand ar suge, dar va invata pe parcurs cum trebuie sa faca sa pape cu lingurita, tu nu ai cum sa-l inveti, doar exersand va invata

2. nu stiu daca se poate vorbi de o varsta anume, vei observa cand va sta in funulet sprijinit si nu obosi, in sensul ca si ianis statea, dar la inceput obosea si maraia, acum este pozitia preferata, dar nu sta inca singur, doar sprijinit

POZE

Mergi la inceput