Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.104

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

M-ati facut curioasa cu Ange ou Demon. Cum ajung intr-o parfumerie il adulmec si eu...Eu am mare noroc ca le primesc cadou ca sunt cam zgarcita la capitolul asta.

Mamica de caprita si shtrumf
AMR 4 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

buna fetele
Ne mai primiti printre voi?
Am fost plecati o saptamana la buni.
In aceasta dimineatza am ajuns acasa.
Va trimitem un brat de (gladiole de la buni din gradina) si multi, multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

De cand ma tin sa zic... Ayanna, succes cu AMR-ul. Sa stii ca 2 kg in 10 zile e foarte bine si chiar mult. Eu dau 2 pe luna (fara sport e drept).

Cris.mario, ce papacioasa de printesa . Eu azi i-am facut piure de mere si pere (cu reteta de la Simplicity) si a papat vreo 60ml... dar cu slujbe (canta, inganat). Sa vedem la supa ce zice... dar maine ii da taica-su. Mi-a promis.

Mariucasara, treci si pe la Guerlain...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

buna fetele

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Wb! Cum s-a manifestat bebe in aer liber? Ii place?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Buna dimineata la pranz de la noi!
Vad ca vorbiti despre cheltuieli... Noi suntem campioni in materie de aruncat banii pe fereastra Indiferent cat de mult ne propunem sa economisim si noi ceva, n-am reusit niciodata, ba mai mult, am cheltuit si economiile pe care le aveam (am strans dupa nunta vreo 3000 euro pe care-i pusesem la banca, apoi i-am dat surorii mele sa-si termine casa si ea ni i-a returnat lunar-asta a fost prostia naostra, ca daca-i ceream sa ni-i dea pe toti odata era mult mai bine- noi tot lunar i-am cheltuit cu drag si spor). Cele mai mari cheltuieli la noi sunt pt electronice, electrocasnice si autoturism... Aveam aparat foto, dar am vrut altul mai smecher, la fel si camera video, telefoane si eu si sotul... Am cumparat frigider (asta e bun la casa omului), storcator de fructe, sandwich maker ca suntem mari amatori, acum steamer... Partea ciudata este ca noi nu fumam, nu iesim in oras decat maxim o data pe luna, garderoba n-am mai innoit-o de la Craciun Cumparaturile le facem de doua ori pe luna de la supermarket pe baza de lista, avem doar o rata de 150 euro si cheltuielile fixe cu intretinere, lumina, net si telefoane, care ajung la vreo 400 lei pe luna. Cred ca pana la urma tabelul este cea mai buna solutie sa identificam cheltuielile inutile...

Spuneti-mi si mie va rog pana la urma are loc vreo intalnire si cand? Ca eu se pare ca-s cam dusa cu capul si n-am inteles....

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR 2 kg... si apoi inca 3, daca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

si eu ziceam ca azi e 15 si il felicitati pe Kiti, asa, cu anticipatie...

LML Kiti si mami de Kiti (de la Cristi? cum ar pronunta el daca nu ar putea zicea r?) 7 lunite? vrem si noi... mai repede...

AMR 8, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

buna fetele

Wb! Cum s-a manifestat bebe in aer liber? Ii place?

_
Povestea unei .
Cresc

a fost foarte incantat, mai ales ca i-am pus si piscinutza in curte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

LML Kiti si mami de Kiti (de la Cristi? cum ar pronunta el daca nu ar putea zicea r?) 7 lunite? vrem si noi... mai repede...

Ca maine - poimaine sunteti si voi la 6 luni....apoi la 7 luni...

Eu nu stiu cand a trecut timpul.

Da, Kiti vine de la Cristi. Se numeste Florin-Cristian.
Cristian ne-a placut amandurora de cand eram gravi. Apoi pe nasul lui bb il cheama Florin si asa am adaugat si Florin. Si sincer imi place si cum suna Florinel. Si a picat f bine, ptr ca fonetic nu era prea ok cu numele de familie...ducea usor a cacofonie (nu-mi dau numele de familie aici ). Eu ii zic Kiti, Cristi sau mai duios, Florinel (ii zic la ureche ca si cand ar fi un secret al nostru).

Si nu e Cristi ca ne-am gandit cand o fi mai mare, daca va fi vreun barbat voinic...Cristi...nu prea e ok. Cristian e mai potrivit.

Ce teorie aici...

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) poveste: nasterea piticului

AMR 8 pan'la nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Buna dimineata la pranz de la noi!
Vad ca vorbiti despre cheltuieli... Noi suntem campioni in materie de aruncat banii pe fereastra Indiferent cat de mult ne propunem sa economisim si noi ceva, n-am reusit niciodata, ba mai mult, am cheltuit si economiile pe care le aveam (am strans dupa nunta vreo 3000 euro pe care-i pusesem la banca, apoi i-am dat surorii mele sa-si termine casa si ea ni i-a returnat lunar-asta a fost prostia naostra, ca daca-i ceream sa ni-i dea pe toti odata era mult mai bine- noi tot lunar i-am cheltuit cu drag si spor). Cele mai mari cheltuieli la noi sunt pt electronice, electrocasnice si autoturism... Aveam aparat foto, dar am vrut altul mai smecher, la fel si camera video, telefoane si eu si sotul... Am cumparat frigider (asta e bun la casa omului), storcator de fructe, sandwich maker ca suntem mari amatori, acum steamer... Partea ciudata este ca noi nu fumam, nu iesim in oras decat maxim o data pe luna, garderoba n-am mai innoit-o de la Craciun Cumparaturile le facem de doua ori pe luna de la supermarket pe baza de lista, avem doar o rata de 150 euro si cheltuielile fixe cu intretinere, lumina, net si telefoane, care ajung la vreo 400 lei pe luna. Cred ca pana la urma tabelul este cea mai buna solutie sa identificam cheltuielile inutile...

Spuneti-mi si mie va rog pana la urma are loc vreo intalnire si cand? Ca eu se pare ca-s cam dusa cu capul si n-am inteles....

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR 2 kg... si apoi inca 3, daca se poate

si noi am avut perioada de electrocasnice - sandviser, aspirator, radio, MP3 (acu na, ela ar vrea un MP4, nu stiu cum vine ala), storcator, mixere, aparat foto, placa si lista continua... acum am vrea un aparat de facut paine (sa coacem paine in casa - o fantezie de-a sotului);

si evident as mai vrea si un aparat de aerosoli (poate il cumpar de la ocazii) si... scaun pentru bebe... (il pot lua si pe asta de la ocazii?)

nici noi nu iesim in oras, unul din noi s-a lasat de fumat (cum naiba fumam amandoi cand avea sotul salariu de 5 mln?) ... si chiria?! sotul nu vrea sa intelegea ca mai bine o rata de casa decat chiria... nu vrea sa ne inglodam si mai tare in datorii (avem un credit de 100 de mln pe care il platim de 3 ani cate 300 de lei in fiecare luna si suma de rambursat e tot 100 de mln)... urasc datoriile!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Ca maine - poimaine sunteti si voi la 6 luni....apoi la 7 luni...

Eu nu stiu cand a trecut timpul.

Da, Kiti vine de la Cristi. Se numeste Florin-Cristian.
Cristian ne-a placut amandurora de cand eram gravi. Apoi pe nasul lui bb il cheama Florin si asa am adaugat si Florin. Si sincer imi place si cum suna Florinel. Si a picat f bine, ptr ca fonetic nu era prea ok cu numele de familie...ducea usor a cacofonie (nu-mi dau numele de familie aici ). Eu ii zic Kiti, Cristi sau mai duios, Florinel (ii zic la ureche ca si cand ar fi un secret al nostru).

Si nu e Cristi ca ne-am gandit cand o fi mai mare, daca va fi vreun barbat voinic...Cristi...nu prea e ok. Cristian e mai potrivit.

Ce teorie aici...

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) poveste: nasterea piticului

AMR 8 pan'la nunta

si la noi Caius e numele lui secret, pentru toata lumea e Toma (Tomica sau Tomcica)... imi place chestia asta cu numele secret la nebunie! un nume secret care sa-ti dea forta, incredere, samd - Caius inseamna fericit, deci il vrem fericit! desi pentru toata lumea poate fi si Necredinciosul.

Sa va traisca Florinelul si sa va bucurati in fiecare zi de el!

Mergi la inceput