Leoaicele DC**52**
Raspunsuri - Pagina 7
Annie80 spune:
uitasem sa mai si raspund .. .deh, m-ajung batranetile
cata cu caldurile stam bine, nu e chiar asa de cald, dar mai avem si zile de peste 37 de grade...chiar si 50... am facut poza la termometru... umiditatea ne chinuie mai mult, dar cand nu e e ok, de vreo 2-3 zile tot se innoreaza... nu ploo, mai rau face....creste umiditatea
Clau.. e ok, se joaca, aproape non-stop, mai si lectii, da.. .trebuie sa invete sa scrie cursiv de mana, ca de a anul numai asa va trebui... nu stiu de ce nu i-a invatat din prima
Bia? nu ai mai spus nimic de ea
lali eu m0am saturat de forum, leoicele si la cafeluta de emirate intru numai, desi acolo e cam pustiu, in rest m-am saturat de bulionul din rest...si diete....
dodo refacere rapida
Si totusi Anca a nascut?
Lali_mete spune:
Si acum cum trebuie :
'neaatzaaa!
La multi ani Ladymina ,Iruse,Leditia si Aurora,ca nu am avut starea de spirit necesara sa spun ceva frumos. Nici acum nu si-a revenit neuronul,dar trece timpul si nu vreau sa ratez .Sa fiti fericite,sa aveti parte de tot ce este mai bun,sa ne dati si noua cate o felie de tort,sa nu poftim .
anca_vlad spune:
la multi ani leoiacelor dragi!
nu nu am nascut sunt internata pt ca s-a deschis colul in urma contractiilor dar doctorul meu a spus sa incercam sa o mai tinem 2s pe bb-lina in burta sa mai ia in greutate!
asa ca nu vrea sa o scoata inainte de 5 august!
va pup si va salut din salonul 30 al spitalului municipal!
si maine e ziua mea!
Anca +37s ANA-MARIA AMR 12 zile maxim si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
DOAMNE AJUTA!
Annie80 spune:
La mult iani iulika, multa sanatate si tot binele
Anca... multa sanatate si sa dea DD sa se termine cu bine
Restu?
aeperju spune:
Hello!
prezent si eu!Eu ma chinuiesc in continuare cu greturle si varsaturile. Sper ca dupa ce o sa inceapa sa miste sa se mai duca ca tare-i greu.
Numai bine tuturor!
Emma 12+ si Andrei (21.09.2007)
Annie80 spune:
La Multi Ani, Adi
Multa sanatate , fericire, implinirea tuturor dorintelor, alaturi de familie
La Multi Ani, Babyzapi
o zi faina tuturor , pup u all!
Leditia spune:
La multi ani Andrei,.Aurora,Anca,Iulika,Adi,babyzapi
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
catutza spune:
La multi ani Adriana! , sa dea Dumnezeu sa faci ceva cu darul tau sa ajungi mare "cofetareasa"
La multi ani Danny , tot binele din lume si multa sanatate! si pe micutul tau
adi69 spune:
Multumesc pentru urari!
Am petrecut cu familia,am stat la casa de vineri,abia aseara am revenit.
Hei,saptamana asta pot face salata de vinete ..din gradina mea!!Abia astept,le-am mai pasuit cateva zile,sa se faca mai grasute..:)
La multi ani Aurora,Anca,Iulika,Babyzapi ,Livya!
La multi ani Dany!
Sa fii iubita si sa fiti fericiti impreuna cu micutul vostru!
La multi ani Octavia si Tatiana!