Leoaicele DC**52**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

La multi ani Katty!!
Sa fii mereu iubita ,si sanatoasa si sa ai o viata plina de bucurii alaturi de cei dragi tie!

La multi ani Bubulina!
Ani multi si fericiti alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

KattyLa multi ani sanatosi si fericiti sa-ti dea DD!
Dany te-am sunat de ziua ta pe cosmote...si era inchis sau nu erai in raza de acoperire....prin urmare iti spun aici multa,multa sanatate si numai bine sa-ti de DD!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Am intrat sa va salut sa va urez LA MULTI ANI!

....si sa va spun ca pe 30 iulie 2010 la ora 13.18 s-a nascut Maria noastra pretioasa prin cezariana de urgenta!

este micuta are doar 2600g 48cm dar e pretioasa noastra comoara cuminte somonoroasa si papacioasa!

Suntem acasa de luni incercam sa ne acomodam la noua viata de familie in 4...dar ne descurcam!

Va pup si va doresc toate cele bune!

Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Anca felicitari,sa va traiasca puiutzii sa fie sanatosi si sa va aduca doar bucurii.
E micuta dar nu-i prematura e bine,DD e mare

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Leoaice dragi, LA MULTI ANI !!
Si mii de scuze ca nu am mai intrat de o mie de ani pe subiect.
Si mii de pupici pentru toate sarbatoritele si puii lor cei sarbatoriti.
Si bun venit Mariei, si pe lume si in clubul select al leoaicelor mici :). Felicitari mami, sa va traiasca, sa fiti sanatosi si sa te recuperezi cat mai repede.
Va pup pe toate

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

mii de scuze de intarziere
Katty[, sa ne traiesti!/b] sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta

[b]Anca
, sa va traiasca mica minune! Bun venit pe lume Maria

eu sunt agitata, am avut treaba multa la servici, de azi sunt in concediu dar am tras tare sa fac curat ca maine e sarbatoare si apoi plecam in concediu si...stiti si voi cum este.
sunt stresata iar, ca statul nostru vrea sa faca disponibilizari la bugetari si eu fiind bugetara... offf si asta a picat chiar inainte de concediu, asa-mi strica cheful....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Anca felicitari, sa va traiasca mica leoaica, sa fie sanatoasa si sa aibe parte de tot binele din lume
tie, recuprare rapida, adaptare usoara, si mult laptic!

La Multi Ani! Lilia, mult noroc si sanatate, fericire si tot ce-ti doresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

La multi ani fetele sarbatorite! Multumesc pt. felicitarile de ziua mea. Eu nu sunt in tara sunt cam departe si mii tare dor .Gabi multam mult tel.dar cosmoteul nu are roaming.Multumesc si Liliei pt.mesaj.
Maria -bine ai venit pe lume si iti doresc o viata frumoasa.
Eu nu am acces la net abia acum am gasit ceva.Sapt.viit.erg la tara si nici acolo nu prea am legatura cu netul.
Katty,Adi,Lilia, Bubulina,si restul de fete va urz inca o data Multa sanatate si o viata frumoasa!!!Eu am reusit inainte sa plec sa alunec pe gresia uda din baie si am o frumoasa entorsa la genunchi. Umblu asa cam schiopatand si cu punga de pastile si geluri.daar...sper sa ma fac bine.
Am greseli la text sigur sper sa intelegeti ceva.

Pup

Mergi la inceput

dany

In asteptarea clasamentului final "I love DC"

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

LA multi ani Lilia!
SA fii iubita si sa ai o viata fericita alaturi de cei dragi tie!

La multi ani si bun venit si Mariei!SA va traiasca si sa fie sanatoasa si papacioasa!

Mergi la inceput