Leoaicele DC**52**
Raspunsuri - Pagina 6
catutza spune:
La multi ani, Andrei! sa cresti mare, sanatos si voios!
Katty , sa va traiasca baiatul!
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catutza La multi ani, Andrei! sa cresti mare, sanatos si voios! Katty , sa va traiasca baiatul! |
Tot binele din lume,multla sanatate si noroc sa-ti de DD
Katty
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Lali_mete spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi,sa fiti fericiti si iubiti,sa aveti parte de tot ce-i mai bun si mai frumos pe lume.
Pentru titlu,daca aveti vre-o idee ,spuneti si la mine,ca sunt in pana de idei, mi se da constant peste nas pe forumul asta si nu prea mai am curaj sa spun nimic .
Hai va pup,sper sa se mai anime subiectul,sa intre leoaicele mai des,macar sa salute.
Lali,mami+ Paul-Iulian si+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!
adi69 spune:
LA multi ani Andrei!
Sa ai o viata lunga,frumoasa si fericita alaturi de cei dragi,bineinteles!
Uite ca avem si un leut printre leoaice..
Katty,Catalina boteaza toti bostanii,ieri de ex l-am mancat pe Bebe(!!)in omleta si astazi il fac pane pe Patratel.
Fetili...o intrebare intrebatoare am..Ce anume sa pregatesc pte antreuri,sa fie ceva ce nu se strica repede,caci va fi cald si eu la casa nu am frigider.
Felul principal va fi friptura,nu stiu daca gratar sau cuptor, nu stiu de care inca,dar nu stiu ce ma fac cu aperitivele.
Nici tort nu stiu daca-mi fac.Doar daca-l mancam primul,inainte de aperitive..:)
Ajutor!!
Annie80 spune:
lali , imi pare rau daca ai simtit "atinsa la nas", dar era numai o sugestie...trebuie sa iesim si noi in evidenta cu ceva, nu ?
Anca ai nascut? sau pastrezi pt ziua ta?
catutza spune:
va multumeste Katty pentru urari nu poate intra pe net zilele astea dar va
Lali , nu pune mama la suflet toate rautatile!
Annie , cum stati cu caldurile? ce face Claudiu?
eu astept concediul, nu mai vine odata....
Lali_mete spune:
Fetelor mare pentru voi,nu de aici era vorba,aici nu mi-a dat nimeni peste nas
Sunteti cele mai blande leoaice pe care le cunosc,era vorba de forum in general.
Revin.
Dodo-pui spune:
o va doresc o zi superba
Noi suntem ok....eu tusesc si am "suparat"sinuzita din cauza AC de pe unde merg...dar...dar copii sunt ff bine si asta-i ok
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!