Leoaicele DC**52**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Bunaa
Dau si eu cu salutul pe aici...
Sunt inca in examene mai am unul maine si scap. Pana acum toate bune si frumoase. Am fost cu o colega intr-o tabara de engleza in Croatia... a fost de vis dar nu m-am bucurat prea tare cu piciorul meu entorsat.In rest astept ziua de miercuri 1 sept cand oficial va scrie pe mine CIC si 10 luni sunt liberaaa.Greu sa inveti cu copil mic...aproape imposibil...dar am reusit asa printre picaturi, noaptea , ziua sa citesc.Am fost extrem de stresata... acum incerc sa-mi revin.Stefy imi ocupa tot timpul... ceea nu poate fi decat de bine...e un rasfatat si un strengar.Am pus cateva poze cu el in contul comun de pe yahoo ca sa vedeti ce maare s-a facut( si frumos zice cioara).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Un salut si de la mine...
Nu prea mai am chef de nimic!
Sunt in pregatiri, caci joi cred ca plec la tara pentru cateva zile, numai eu, fara sot, abia ma asteapta copilul!

Catutza, sa dea DD sa ne dai vesti bune, sa nu fie nimic rau!

Dany, ce putin mai ai pana la CIC...cred si eu ca abia astepti! Bafta la examenul de maine! Ma duc sa vad si pozele cu strengarul tau!

Mari si Emma, sarcini usoare in continuare, iar lui Mari si nastere usoara ca nu stiu cand mai apuc sa scriu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Vreau si eu sa vad poozeee ,cum le vad?
Si acum sa salut si eu frumos : ce fac loaicele mele dragi? Bine,sanatoase?

Anca,ce fac piticii tai,cum se comporta baietelul in preajma surioarei?
Annie,pe unde mai esti?
Katty lasa mami,ca vine el si cheful inapoi,numai sa vrei si tu .
danyalo bafta la examenul de maine .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Lali - iti dau eu PM cu toate indicatiile!!

Caty-eu sper sa fie bine in final -orice ar fi!
Katty-esti suparata? Va pregatiti de scoala??
Gravidutele noastre
Ledi si tie si piticului!Cum va mai simtiti?
Gabi trupa!!
Anca -v-ati acomodat unii cu altii???
Adi si voi va pregatiti de scoala ??
Lilia, Annie,Daria,Raluca, Doina,Ioana, Aurora
Eu nu mai pot invata....gata ... stop!Azi puficul meu a facut primii pasi f. timizi singurel prin casa...doamne ce am mai plans!!!
Sper sa fiu mai activa de miercuri!!Si noi avem o nunta la tara pe 11 sept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

hello felinele
luni am fost la control, se pare ca voi naste (cezariana) la Bolintin ca acolo face medicul meu garzi...asta e daca Giulestiul ramane inchis...acum n-oi crapa cateva zile...sper sa fie ok...de fapt TREBUIE
Ema lucreaza acum 4 ore/zi ca invatatoarea tre sa faca planificarea, va avea iar zi plina cand incepe scoala...o sa aibe o vacanta( adica doar ore la scoala) 2 saptamani de cand nasc, sa-mi revin un pikut

Azi sotul va monta patutul, voi muta si comoda langa patut, soacra s-a apucat de spalat hainutele ...mai avem cate ceva de facut prin casa...administrativ, in rest eu cam stau degeaba ca nu am voie sa fac nimik 3 saptamani...sa iasa piticul copt ca lumea

pup leoaicele

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari,35+ PETRU si mami de bomboana EMA

AMR - 3s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Neata, ce fac fetele?

in primul rans scuze ca am disparut subit, fara macar sa urez ultimelor keioce din lista de sarbatorit, La Multi ani! scuze, dar am disparut subit asa cum m-a lasat calculatorul,

nush daca Cata c-a spus, dar ...acum e ok, merge... am avut si soata in concediu, dar a trecut.. de maine la munca....

suntem ok, mai avem putin si incepem scoala, ne-am pregatit ...

va pup... inca sunt pe fuga, dar revin!

Mergi la inceput

dragi feline,
am ramas cam de ...codita, noi eram mereu in frunte si acum lipsim de la apel.
hai sa mai povestim pe aici...nu sau terminat CO? va pregatiti de scoala?

HELOOOOOOOOO

BAZAR GENERAL PE DC

BLOG

Mari,36+ PETRU si mami de bomboana EMA

AMR - 2s

Mergi la inceput

La multi ani tuturor Mariilor si Mariutzelor!
Multa sanatate dragelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

La multi ani Mariilor ! Si daca aveti pe cineva de sarbatorit azi, distractie placuta si sa va traiasca.
Am gatat vacanta, gata, ne-am intors acasa. La gradi, la munci, la ploaie .
Am plecat de la 39 grade si am ajuns la 14 ... mama, inca mi-e frig, cam juma de zi dardai ca am ramas setata pe vremea corsicana.
M-am indragostit, fetelor, e un paradis acolo, un paradis total, sigur cand s-a hotarat sa faca Raiul, Dumnezeu a facut teste in Corsica. O sa pun poze si va dau linkul, vreau sa castig la loto, sa-mi iau o casa de piatra intr-un sat corsican si insula scrie pe mine.... vise maica, vise
Pana una alta, ma intorsei la ploile mele bruxeleze, unde iarba e verde, bulevardul larg si ma asteptau toate florile de pe balcon intr-o explozie de culoare, mi-au facut revenirea la frig mai placuta si mai usoara.
va pup pe toate

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu

Eu

Mergi la inceput

ralcat, bine ai venit din vacanta...poate castigi la loto
hai felinele, activitate, activitate...hai cu talent ca ne pricepem
la mine se intampla ceva...mi s-a stricat telefonul, am primit o instiintare de plata de sa cad pe spate, s-a schimbat invatatoarea Emei, si mi s-au ars prizele la bucatarie, nu mai mwerge hota, masina de spalat, cuptorul...nimik
saptaman viitoare fac sfestanie...ca o sa vina si bebe, si mai aducem putina energie pozitiva...

BAZAR GENERAL PE DC

BLOG

Mari,36+ PETRU si mami de bomboana EMA

AMR - 2s

Mergi la inceput