Leoaicele DC**52**
Raspunsuri - Pagina 13
aeperju spune:
Cateva poze cu Andrei:
http://community.webshots.com/album/578565224SAojap
Emma 19+ si Andrei (21.09.2007)
catutza spune:
fetele dragi
noi suntem ok cat de cat acum...iar am avut probleme cu unghiile lui Mihai, iar operatii iar ca in coada de peste! Nimeni nu stie de la ce face puroi acolo, acum cica erau niste resturi de unghie...
in rest nimic nou, am inceput gradi, e ok sa zis, a vrut in fusta fata mare deja!
revin de acasa sau maine...
va
Leditia spune:
Dany,felicitari pt primii pasi.
Pozele de pe contul comun nu le-am vazut,dar am vazut pe mess,cat a crescut si ce frumos e.Sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii.Ma bucur tare mult pt voi.Va imbratisez cu drag.
Catutza,off,mai nush,eu am avut un panaritiu acum 3 sapt si a fost cumplit..nu am putut merge nici prin casa,dureri de nu dormeam noaptea,3 nopti am stat nedormita si nebunie mare am adunat o punga cu tot felul de solutii si medicamente si unguente numai pt degetul ala.N-as fi crezut zau.Asa ca-mi pare rau pt sotul tau,ca din ce-am experimentat e tare,tare nasol.
Despre noi sunt multe de zis..In general scriu la sub lui David si uneori pe blog,parca nu mai am nici energie pt nimic.Acum ne luptam cu durerile de maselute..desi el are doar 6 dinti,ii dau maselute acum..
Va pupam si va dorim toate cele bune.
mari,sa ai o nastere usoara si un bb sanatos.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
ralcat spune:
Catutza, eu pot sa-ti spun ca sotul meu are probleme cu unghiile. Cand ne-am luat ... avea saracu deja operatie si degeaba. Face puroi sub coltul interior al unghiei mari de la un picior si i se deformase si carnea de langa unghie. I-am tot taiat coltul cu pricina, destul de adanc trebuie sa recunosc, pana simte ca se elibereaza tensiunea unghiei care apasa, il curatam cu alcool (da ustura ca naiba) si dupa aia crema clotrimazol bagata generos in locul cu pricina. Scos puroi in fiecare zi, sotul suferind ... Ideea e ca daca am grija sa-i tot eliberez locul cu pricina taindu-i coltul ala, unghia e cuminte, frumoasa, carnea si-a revenit. Cam de 15 ani facem asa, si daca neglijam mai mult timp sa curatam locul, imediat simte presiunea, durerea, incepe sa coaca sub unghie. ... asa m-am asigurat ca nu divorteaza, unde mai gaseste el asa nevasta sa-i rezolve si unghiile de la picioare ?
Si mi-am dat seama ca si Mihai il mosteneste, are unghiile un pic intoarse si din cauza pantofilor, intra prea rau colturile in carne, ranesc, caldura si umezeala duc la infectie, si gata povestea.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu
Eu
katty spune:
Bine v-am regasit, in fine!
Scuze ca n-am mai scris, dar am fost plecata la tara, iar cand am venit, am avut cam multa treaba si la serviciu si acasa sa pun totul in ordine! Catorva dintre voi (unde am avut adrese) am trimis pe mail si pozele...cine le mai vrea sa zica, am trimis si pe contul comun, dar acolo cred ca le poate vedea doar cine are si el cont pe picasa! Edit, am retrimis acum linkurile, ceva mai permisive, sper sa le puteti vedea!
La tara a fost super, Andrei a fost cel mai fericit cat a stat acolo (o luna), si cel mai necajit cand am plecat! A fost lasat sa exploreze dealurile, sa adune ouale, sa unga placintele cu ou (cand era prin bucatarie), sa taie mamaliga, sa bata cuie, sa taie cu fierastraul, sa rindeluiasca (sub supraveghere de departe, bineinteles)! S-a intors acasa cu o potcoava, o caia, un ciocan si un cui, sa-si prinda potcoava in camera lui...
Prima zi de scoala a fost perfecta, cu emotii din toate partile, cum am scris mai sus, nu mai e la after-school, s-a speriat mama in vacanta de cat de urat scrie, si a luat hotararea (!!!, slava Domnului) sa se ocupe de el!
Nu pot sa nu urez, chiar daca a trecut un sincer La multi ani, sarbatoritelor, celor care si-au serbat onomastica de Sf. Maria:
printesele Irina-Maria (Anca-Vlad), Bianca-Maria (Catutza), Maria Elena (Yonnamarie), precum si lui Mari_paun! ! Sa fiti sanatoase si fericite, sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata!
Mari, ce faci, ai nascut? mai ai mult? Daca n-ai nascut, iti urez nastere usoara si un bebelin sanatos!!! Am citit ca ai avut numai belele, sper sa fi trecut si sa fie bine de acum incolo!
Dany, am citit ca piticul tau a facut primii pasi, felicitari, Stefanel!!! La cat mai multi pasi in viata!
Annie, bine ai revenit pe DC!!! Sper ca a inceput Clau cu bine scoala!
Ralu, vazut si placut pozicile, pe alocuri am si comentat!!! Super vacanta ati avut!!! Sa dea DD sa vi se implineasca visul de a avea casa voastra de piatra corsicana!
Emma, ti-am admirat puiul, ce a crescut si ce scumpel e! Si pe tine te-am admirat (ptiu sa nu-ti fie de deochi), dar burtica nu prea se vede acolo in poza aia!
Catutza, imi pare rau de problema sotului tau cu unghiile, sper sa gasiti odata leacul!!! Din ce au povestit si Raluca si leditia, cred ca e cumplit, cred ca are niste dureri infioratoare!! sanatate multa!
Ledi, multa sanatate si tie, si lui David, ma rog sa fie bine, o sa mai intru si eu la Bazar, ma cam deprima noul sistem, si, recunosc , din pricina asta am abandonat!
Cam atat, sper ca nu m-am intins prea tare! Pupici tuturor!
mari_paun spune:
hello,
inca sunt , medicul a zis ca ma programeaza luni pt ceza (20 sept) , apoi m-a sunat sa-mi spuna ca se deschide de luni Giulestiul si mai amanam cu cateva zile sa nasca acolo... nu mai am rabdare, simt ca pleznesc...dar tre sa gandesc pozitiv
Ema e ok la scoala, si va sta la ta-su 2 saptamani de cand ma internez. deja ma sunase ca sa-mi spuna ca e mama lui bolnava si ca nu e acasa...hm, i-am zis ca n-o pot lua cu mine la spital, si ca trebuie sa ma ajute ca nu am la cine sa apelez. sper sa nu-mi faca vreo surpriza
Azi a venit soacra si a facut ordine in casa, am dus covoarele la spalatorie...cand ma internez vine si face mai amanuntit curat, spalat geamuri, usi...
cam atat...m-am c-am intins
pup felinele
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari,37+ PETRU si mami de bomboana EMA
AMR - 5-6 zile
aeperju spune:
Multumim frumos!
Burtica creste si creste si mie-mi plac dulciurile sarcina asta...mama mia. Ata ete!
In rest ne ocupam cu gradi, deja Andre e racit dar sper sa-sir evina repede.
Numai bine!
Emma 20+ si Andrei (21.09.2007)
mari_paun spune:
joi, 23.09 voi avea marea intalnire cu flacaul meu
ce sa mai zic? sunt nerabdatoare...voi naste la bolintin ca la giulesti inca nu-s toate avizele
noi sa fim sanatosi
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari,38+ PETRU si mami de bomboana EMA
AMR 3 zile - 23 septembrie
aeperju spune:
Va punem poze de la petrecerea lui ANdrei la gradi. Sper sa va placa.
http://community.webshots.com/album/578612603poLhtH
Emma 20+ si Andrei (21.09.2007)
katty spune:
Emma, La multi ani, multa sanatate si fericire lui Andreiutul tau!
Foarte tari pozele de la sarbatorirea lui de lagradi, mi-au placut copilasii, cum asteptau cu ochii mari feliuta de tort, de Andrei nu mai zic, era tare incantat de rolul de a imparti el singur tortul... Ai baietel mare!!!
Mari, nastere usoara, te asteptam cu vesti, scoatem pampoanele de la naftalina, tinem pumnii stransi, si ne pregatim sa sarbatorim!!! Intalnire cat mai placuta cu buburuzul tau!
Annie, tu n-ai inceput munca la scoala? Cum e? Te asteptam cu vesti! Stiu ca ai avut emotii enorme, dar si tie ti-am tinut pumnii!