Leoaicele DC**52**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

La multi ani, Catalina (Catutza), multa sanatate si fericire, sa-ti daruiasca viata tot ce e mai frumos si bun, sa ai parte de multe bucurii alaturi de sotul si de printesa ta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

La multi ani sarbatoritelor si multa sanatate!

Multumesc si eu pentru urari (am serbat si numele si nasterea, deci double party ).
NUmai bine!

Emma 15+ si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

La multi ani tuturor sarbatoritelor mari si mai mititele!
Sa fiti sanatoase si fericite!
Emma cresteti cresteti!!
Eu sunt epuizata fizic si psihic...astept examenele si mai astept ca Stefy sa-si dea drumul la picioare singurel...deocamdata e o mica maimutica lipita de mine- de degetelul meu doar atat...Eu tot sontac sontac cu piciorul dar asta sa fie beleaua!
Sunt siderata de nenorocirea intamplata la Giuly nu-mi revin si noaptea am cosmaruri...E groaznic!!Cel mai rau ma doare ca in tara asta presimt ca nimeni nu va pati nimic dar copilasii care sunt ingerasi acum... dar parintii lor niciodata nu vor uita niciodata...

Mergi la inceput

Da, crestem intr-adevar. Parca s-au mai dus si greturile, mai sunt prezente dar macar mai rare. Pe 8 avem iar programare la dr. Speram sa fie totul ok. Triplu test a iesit ok. Doamne ajuta!

Emma 17+ si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Aeperju , sarcina usoara in continuare, eu abia astept sa scap de ruscasul din fata, sa vina mai repede dar si sa deschida Giulestiul ca nu vreaus aschimb medicul taman acum cand se apropie momentul de ...cezariana.
Aproape totul e pregatit, numai sa asamblam patutul, sa mutam biroul in sufragerie si sa scapam de cutii si divesrse...Ema va sta in sufragerie si deja incerc sa o obisnuiesc acolo.

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari,34+ PETRU si mami de bomboana EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

bine v-am regasit! am inceput munca de ieri dar inca nu-mi intru in ritm cunoasteti si voi cum e dupa concediu!

va multumesc din suflet pentru urari, va doresc si eu LA MULTI ANI DRAGI LEOAICE! sa fiti sanatoase si voi si familiile voastre

revin...dar sa-mi mai intru in ritm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Ce mai faceti?

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Multumim bine! Tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

Multumim bine! Tu?

Bine si eu ,am dormit nitel,acum sunt chiauna ,ma dezmeticesc greu.

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello! ce liniste pe aici

eu la servici, am niste probleme mari dar dupa joi va spun ce si cum pana atunci si atat

Danny , unde ai fost plecata in strainatate? in concediu?

poate zilele astea incarc si eu poze...sper

va pup

Mergi la inceput