Leoaicele DC**52**
Raspunsuri - Pagina 10
Lali_mete spune:
Ola leoaice dragi ,ce faceti voi? Eu nu mai pot de cald,facem bai dese si aproape reci. Eu nu prea am mai intrat din pricina de plecari din oras,am fost la soacra o saptamana,inainte de asta am fost in starea aia nasoala,iar acum,dupa ce m-am intors de la soacra,nu mi-am vazut capul de treaba,nu am mai avut timp de net ca inainte .
Asa ca,acum,cu mare intarziere,urez bun venit pe lumei puiutei de Anca-Vlad,sa cresti mare,frumoasa,desteapta,sa ai parte de tot ce e mai frumos si mai bun pe lume.
Mai urez si la multi ani frumosi alaturi de cei dragi lor sarbatoritelor de pana acum,pe care le-am ratat. pe toaa lumea fara exceptie.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Ajutati-l pe Siluan
mari_paun spune:
hello felinele,
nu am mai intrat de ceva vreme pe aici insa scriu pe la odisee si cu bazarul...
Azi e ziua lui DODO-PUI LALI-METE, leoaica de-a noastra, urez LA MULTI ANI leoaicelor care au sarbatorit deja si va doresc numai bine, cu impliniri si sanatate
eu deja am inceput sa strang cadouri, de 3 zile primesc de la cate o prietena...o rochita, cosmetice
va pup si promit sa intru mai des...cred ca nu m-ati uitat
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari,32+ PETRU si mami de bomboana EMA
ralcat spune:
DODO si LALI
LA MULTI ANI !
sa fiti sanatoase, inconjurate mereu de cei dragi si cu conturile pline
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu
Eu
katty spune:
Oo, ce de-a sarbatorite!
Lipsesc putin (cu treburi la stapinire, desigur, am avut cateva zile de foc!), si gasec numai sarbatori pe aici!
Lali_mete, Gabi, La multi ani, multa sanatate si fericire, sa aveti parte de tot binele din lume, sa va aduca puiutii multe bucurii si impliniri!
Copilutz, la multi ani, multa sanatate si noroc, sa ti se realizeze cele mai ascunse dorinte ale tale! Una o stim si noi!
Mari, ce putin mai ai si nasti, nu stiu cand a trecut vremea, parca ieri ne anuntai! Si fii sigura ca nu te-am uitat!
Lali, asa e si in Bucuresti, moarte de caldura! Alaltaieri am ajuns acasa si nu era curent, am dat telefon la electrica si ne-a zis ca a fost taiat cablul si ca dureaza pana la 8 seara...asa ca am iesit sa ne plimbam in locuri cu aere conditionate ! Noroc ca la munca si acasa avem AC, ca altfel nu rezistam!
Lali_mete spune:
Multumesc fetelor, ar trebui sa intram cat mai multe macr intr-o zi si sa facem o petrecere on-line ,ce ziceti? La dovlecei,unde intru eu des,facem la fiecare zi de nastere asa ceva,cu beuturici ,prajiturici,virtuale. Va pup.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Ajutati-l pe Siluan
katty spune:
La multi ani tuturor ce-si serbeaza astazi ziua de nume!
La multi ani, Bianca-Maria, printesa de Catutza!
La multi ani, Maria-Elena, printesa de YoannaMarie!
La multi ani, Irina-Maria, cea mai tanara si onorabila membra a clubului nostru, printesa de Anca_Vlad!!!
La multi ani, Mari_paun! Multa sanatate si nastere usoara!
alina_satena spune:
La multi ani tuturor celor care si-au sarbatorit astazi ziua de maine,si pentru fetele care ziua lor este maine La multi ani multa fericire sanatate si bucurii alaturi de cei dragi(app La multi ani mie)
mari_paun spune:
astazi eu fac petrecerea
eee...sper sa va distrati
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari,33+ PETRU si mami de bomboana EMA
katty spune:
La multi ani si pentru azi, Mari_paun, sa-ti dea DD multa sanatate si fericire, si bebelinul sa vina sanatos pe lume!
La multi ani, Yoannamarie, sa fii sanatoasa, sa ai parte de tot binele din lume, alaturi de frumoasa ta familie!
Eu sunt socata de tragedia de la maternitatea Giulesti...nu-mi pot reveni, am stat numai la televizor de doua ore incoace, mi s-a facut rau cand au anuntat ca sunt victime bebelusi! Off, Doamne!