BV Anagia,Carmen!Hai Ela,Ana,Victo,Crispro! (163)
Raspunsuri - Pagina 6
Victo spune:
fetelor, cred ca incep sa pierd din lichidul amniotic. mamicile care au mai nascut deja credeti ca e prea tarziu pana maine dim la 10 cd ajung la dr? nu e f mult cantitativ, e alburiu si nu e gelatinos ca sa zic ca ar fi dopul, deci banuiesc ca e lichidul.
uf..de s-ar rupe de tot apa, as pleca la spital..asa..nici nu stiu ce sa fac. sa sun drita..
Paula cu Mihai si Stefan (30 oct. 2007)
Hai bebita, sa ne cunoastem!
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aelita COTEASCA-pune-i direct in gura daca sunt doar 2 picaturi. Maine dimineata plec la mare!!!!!!!! 35+ Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008) |
Si eu stiu de la mamicile din jurul meu ca se da direct in gura.
Aelita, distractie placuta, concediu frumos si sa veniti bronzati si cu amintiri frumoase!
Alina 37+ cu
gargarita
Mycya spune:
Aelita
oricum nu mie teama mie daca sunt sau nu de nastere contractiile astea, ca parca ma vad in aceeasi situatie cu celelalte burtici rugandu-ma la ea sa mai vina mai ales ca mi-am calit colul asta la maxim
sunt curioasa ce imi spune maine doctorita ca noi duminica intram in sapt 38 ...oare s-ar vedea ceva modificari pe acolo daca ar fi sa vina pe la 39 de sapt??ca eu asa visez
Bianca 36 + Andra Maria
Mycya spune:
citat din mesajul lui Victo fetelor, cred ca incep sa pierd din lichidul amniotic. mamicile care au mai nascut deja credeti ca e prea tarziu pana maine dim la 10 cd ajung la dr? nu e f mult cantitativ, e alburiu si nu e gelatinos ca sa zic ca ar fi dopul, deci banuiesc ca e lichidul. uf..de s-ar rupe de tot apa, as pleca la spital..asa..nici nu stiu ce sa fac. sa sun drita.. Paula cu Mihai si Stefan (30 oct. 2007) Hai bebita, sa ne cunoastem! |
hai si cu vestea ca sa rupt apa si ca au inceput contractiile alea dureroase
Bianca 36 + Andra Maria
luana081985 spune:
mai fetelor ma bufneste rasul cum noi ne rugam sa vina durerile sa ni sa rupa apa, si tot asa
36+ Giulia si Ana Patricia 30 noiembrie 2006
AMR 14 zile pana la mare intalnire cu Giulia
http://picasaweb.google.com/100381038846083183576
Victo spune:
Mycya, off..pai exact asta vreau si eu.
am vorbit cu drita, am pus-o in garda..speram ca in 2-3 ore sa se rupa de tot.poate nu dorm noaptea asta :):)dureri deosebite insa nu am
cd plec, va anunt :)
aelita spune:
citat din mesajul lui Victo fetelor, cred ca incep sa pierd din lichidul amniotic. mamicile care au mai nascut deja credeti ca e prea tarziu pana maine dim la 10 cd ajung la dr? nu e f mult cantitativ, e alburiu si nu e gelatinos ca sa zic ca ar fi dopul, deci banuiesc ca e lichidul. uf..de s-ar rupe de tot apa, as pleca la spital..asa..nici nu stiu ce sa fac. sa sun drita.. Paula cu Mihai si Stefan (30 oct. 2007) Hai bebita, sa ne cunoastem! |
eu stiu doar daca se rupe sau nu se rupe de tot
asa cu tzar tzar...cred ca nu mai apuci tu dimineata oricum.
aoleeeeeeeu,fetelor,cate nasteti maine cand eu sunt pe drum si nu pot sa va felicit???
Victo,o sa ma gandesc si la tine,pt orice eventualitate,maine !!
oricum intru eu ca bufnita ultima la noapte si vad daca ai plecat sau nu ...
si fetele de maine,delfinasii de maine,sa fiti sanatosi !!!!!!!!!!!
si ma gandesc continuu la Carmen !!!!!!!!!!!!
35+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
Victo spune:
aelita..da mama, tu te duci la distractie..si io..sper ca la alta distractie.:) Uff..bine ar fi in noaptea asta sa terminam.
ana cam asa..tot ce imi doresc acum e sa se inteteasca durerile..hihi..cine-a mai pomenit..sa te rogi sa te doara ceva..:)
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui coteasca fetele ziceti-mi si mie va rog voi cum dati VIGANTOLUL la copil??? trebuie sa pun 2 picaturi si nu stiu cum sa-i dau. Va pup Corina, fericita mamica de Tudor Andrei http://happyrooms.blogspot.com/ |
eu ii deschid gurita si-i picur in gurita direct...sau poti sa-ti pui pe san 2 picaturi inainte de papa...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Aici aici Mycya Eu azi mi-am luat ceai de zmeur..insa nu stiu cum se ia..indulcit sau nu?Si cam cate cani pe zi? 40 FIX cu HAI BEBE PAUL CHRISTIAN |
3-4 cani pe zi...cum iti place...cu sau fara zahar, miere..
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...