BV Anagia,Carmen!Hai Ela,Ana,Victo,Crispro! (163)
Raspunsuri - Pagina 5
luana081985 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_vlad OTILIA burtica e ff jos contractiile sunt mai dese si sti tu semntimentul acela numit intuitie! la cat de grele imi sunt noptile! asa ca siguranta imi fac rezervare cu 30 iulie! Anca +35s ANA-MARIA AMR 3S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE DOAMNE AJUTA! |
inseamna ca o sa nastem amandoua in aceeasi zi, asta in cazul in care bebelina vrea sa ne cunoasca mai repede
36+ Giulia si Ana Patricia 30 noiembrie 2006
AMR 14 zile pana la mare intalnire cu Giulia
http://picasaweb.google.com/100381038846083183576
Mycya spune:
Crispo, Óvidutzo, Victo unde sunteti??ceva semne ori tratati cu bebe
voiam sa intreb cam cat tine o contractie BH la voi?mie mi se pare ca acum chiar trece mai mult de jumate de minut paa incepe sa se ralexeze iar burtica fata de dinainte cand tinea numai 15 secunde cam asa...
Bianca 36 + Andra Maria
coteasca spune:
fetele ziceti-mi si mie va rog voi cum dati VIGANTOLUL la copil??? trebuie sa pun 2 picaturi si nu stiu cum sa-i dau.
Va pup
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/
crispro spune:
Nici un semn de la mine... Tot ii povestesv io lui bebelu cu ce il astept, dar nu e curios. Sunt iesita din casa, cu un wireless lent de numa- asta daca gasesc vreo retea... La mine contractiile BH (daca din alea sunt) tin si un minut, doua, cu burtica intarita si senzatie de disconfort, dar fara durere.
Cristina 40+ cu
btz_ovi spune:
Aici aici Mycya
Eu azi mi-am luat ceai de zmeur..insa nu stiu cum se ia..indulcit sau nu?Si cam cate cani pe zi?
40 FIX cu
HAI BEBE PAUL CHRISTIAN
bumblebee spune:
Eu le cronometrez numai pe alea dureroase, pe alea BH nici nu le bag in seama daca nu mi se par dese.
Alina 37+ cu
gargarita
Mycya spune:
Btz_ovi spuneau fetele ca minim 2 cani si neindulcit.dar cica e bun numai cand au inceput contractiile
eu ma miram de ce sunt asa de lungi.Bumblee eu le bag fara sa vreau in seama pentru ca simt o presiune f mare si mai ales cand merg trebuie sa incetinesc pana trece ca simt ca ma doare parca daca ma fortez.
Crispo spunei lu bebe ca ii punem multe multe majorete aici si foricele si pupicuri daca e cuminte si vine singurel.
Bianca 36 + Andra Maria
bumblebee spune:
Delfinasii astia-s smecheri, nu se ghideaza dupa lista, daca mami ii roaga sa mai stea, fac ei cumva si vin mai repejor, si daca mami ii roaga sa vina, se lasa asteptati... personalitate puternica intrauterina
Alina 37+ cu
gargarita
aelita spune:
COTEASCA-pune-i direct in gura daca sunt doar 2 picaturi.
MICYA -eu am avut contractiile astea nedureroase dar jenante toata sarcina,si toate sarcinile,la mine au fost mereu dese,de aceea m-am obisnuit cu ele.incetinesc,ca nu mai pot merge,nu stiu exact cat tin,nu am cronometrat ,cand sunt obosita sunt dese,cand ma asez vin,cand ma ridic,cand ajung in parc,cand ma asez pe banca,si tot asa..m-am obisnuit cu ele de atata timp,uneori sunt asa jenante ca un acrcel pe toata burta,si se pune burta-n colturi,dar sunt normale.
nu astea sunt cele de nastere.ama vut asa toate sarcinile,si cand au venit alea adevarate nu aveau nimic de-a face...pe astea le simti pe burta,cumva si exterior,pe cand celelalte..zici ca te calca trenul,dar incepand de la spate spre fatza si mai iese un tren dinauntru
Maine dimineata plec la mare!!!!!!!!
35+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
bumblebee spune:
Btz, eu stiu ca ceaiurile in general se beau neindulcite (desi eu una nu pot si pace). Se beau cam 3 cani pe zi, din s. 37 fara probleme, cu toate ca stiam ca se bea si din s. 34, deci, eu zic sa bagi, ca rau n-are ce sa-ti faca.
Alina 37+ cu
gargarita