BV Anagia,Carmen!Hai Ela,Ana,Victo,Crispro! (163)
Raspunsuri - Pagina 7
bumblebee spune:
Hai Paula! Asteptam vesti bune si bb Nastere usoara si rapida
Alina 37+ cu
gargarita
larissa_79 spune:
am venit de la eco....bebe e super bine...acum avea doar esarfa de cordon, lichid normal, placenta normala, col 0 Are in jur de 3800 gr..dar doctorita zicea ca f bine poate avea doar 3500 gr. Misca gurita intruna...am si o poza tare frumoasa cu el. Maine o scanez sa v-o arat. Cam atat...is happy..am fost la magazin si i-am mai luat ceva hainute...am umplut dulapul
De acum il asteptam....pic de somn ma duc la
Astept si eu vesti bune de la Carmen!
Larisa 38+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR max 9 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo fetelor, cred ca incep sa pierd din lichidul amniotic. mamicile care au mai nascut deja credeti ca e prea tarziu pana maine dim la 10 cd ajung la dr? nu e f mult cantitativ, e alburiu si nu e gelatinos ca sa zic ca ar fi dopul, deci banuiesc ca e lichidul. uf..de s-ar rupe de tot apa, as pleca la spital..asa..nici nu stiu ce sa fac. sa sun drita.. Paula cu Mihai si Stefan (30 oct. 2007) Hai bebita, sa ne cunoastem! |
Paula, mai stai, parerea mea..o sa-ti zica ca si mie...daca n-ai contractii n-are sens sa mergi...eventual daca se rupe apa si curge mult, sun-o pe Rotaru si vorbeste cu ea...
hai ca vine bebeeeee!!! tinem pumniiiiii!!!!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
larissa_79 spune:
am modificat titlul...mai e cineva care naste maine si nu am trecut?
ma duc la
Larisa 38+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR max 9 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
tanti spune:
Coteasca eu pun in lingurita lapte si vigantolul
Carmen nastere usoara
Victo scoatem motatele si pt tine sa ai o nastere usoara
crispro spune:
Paula, vine barza! Inseamna ca ne vedem la spital Eu sambata imi fac check-in-ul. Bine macar ca ai anuntat-o pe dr, sa stie cum sta treaba...
Aelita, distractie faina, ai grija de tine!
Larisa, vesti bune! Acu poate sa vina bebe cand vrea, nu? Ca ziua lui Ale a trecut, sarcina e avansata, bebelu grasun... Mai ziceai ca vrei sa te spovedesti, parca... Si apoi poate sa vina...
Cristina 40+ cu
Victo spune:
despre Carmen inca nimic? Doamne ajuta sa iasa cu bine din operatie.
cristina, deci tu oricum, sambata vii la inducere? sper sa ne vedem atunci :) adica sa nasc si eu in noaptea asta, cel tarziu maine..da-mi un pm cu nr tau de tel, sa te pot suna
Paula cu Mihai si Stefan (30 oct. 2007)
Hai bebita, sa ne cunoastem!
Victo spune:
nu ma dati disparuta, ca ma duc numa sa mananc si la un film.:)
cris, am notat. stai sa il bag si in telefon.
Paula cu Mihai si Stefan (30 oct. 2007)
Hai bebita, sa ne cunoastem!
mya85 spune:
Victo simti cumva cum iti curge putin cate putin ceva lichid? Eu asa am de vreo 3 zile si tot nimic dar poate la tine totusi sunt membranele fisurate...
Eu am fost azi la monitorizare, bebe este f bine, nu da semne ca vrea sa iasa. Dar la control mi-a zis ca mai am 3-4 zile, poate chiar o saptamana, sper sa rezist pana atunci... macar poate am noroc sa se mai racoreasca afara
39+ cu
AMR 1 zi